Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia88

Czekam aż zobaczę 2 kreseczki ktoś ze mną????????

Polecane posty

Gość Misia88
Ale ktoś mi pojechał każdy wybiera sobie czas kiedy chce założyć rodzinę i jest gotowy na wychwanie dziecka tak mam 3 letnie dziecko urodziłam jak miałam 18 lat w tym roku w maju zdałam maturkę dziecko mi w niczym nie przeszkadzało a nawet motywowało byłam jedną z najlepszych uczennic w klasie. Nie wyszłam za mąż odrazu zamieszkaliśmy razem jak byłam w 2 msc ciązy wyjechaliśy do uk ożeniliśy się dopiero jak mały miał 17 msc .teraz chcieliśmy mieć 2 niestety nie wyszło i nie mów że myślę cipą bo to boli bardzo moje dziecko ma wszystko mąz pracuje i sie kochamy maz ma 24 lata jesteśmy odpowiedzialni i będziemy młodymi dziadkami:)

Gość to twoje dziecko ma wsz
ystko na co zarobi twój mąż ty nie masz nic :O

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
Maja mieszkam w Anglii.Pozdrawiam Was i zycze II kreseczek.Trzymajcie sie:)

Gość Misia88
IDŹ DO LEKARZA A KRWAWISZ?MOŻE DA SIĘ JESZCZE URATOWAC JEŻELI TO PORONIENIE NIE TRAĆ CZASU MNIE TEZ DZIEWCZYNY Z FORUM WYSŁAŁY DO LEKARZA BO PISAŁAM Z NIMI I NIEWIEDZIAŁ CO ROBIĆ A PLAMIŁAM NA BRAZOWO MYŚŁAŁAM ŻE SIĘ MACICA ROZCIĄGA:(

Gość Misia88
JA TEZ PRACUJĘ W WEEKENDY TERAZ MAM PRZESTUJ DOSTAJEMY BENEFITY A MĄŻ KOCHA MNIE I CIESZY SIĘ ZE MOŻE MNIE UTRZYMYWAC JA NIE PRÓŻNUJEW DOMU WYCHOWANIE DZIECKA GOTOWANIE WYMAGA POŚWIĘCENIA ...ZAINWESTUJ W RODZINE TO SIE PRZEKONASZ CHYBA NIKOGO NIE MASZALBO NIE JESTES KOCHANA A WIESZ DZIECKO JEST WIELKIM SZCZĘŚCIEM...MASZ PROBLEM NAPISZ MOŻE CI POMOŻEMY...NIE CHCIAŁABYŚ PRZEŻYĆ TEGO CO JA... A MIAŁA CIĘŻKO

Gość Misia88
O KRWAWIENIU NAPISAŁAM DO OSTATNIEGO WPISU NA PIERWSZEJ STRONIE CZYTAJ 1 STR.

Gość Misia88
Piszcie ja odezwę sie jutro idę do małego bo płacze papa miłej nocki czekam na dużo wpisów i cieszę sie że ktoś mnie rozumie:)

Nie nic mnie nie boli tylko czasami piersi bo bokach i jajniki to tak jakbym byla w ciazy ale robilam Bete i dzis odebrama wynik i nie jestem w ciazy:(

Gość pracoooholiczka
chce miec drugie dziecko, ale boje sie co powieda inni, czy bede miala potem prace , czy starczy nam pieniedzy

Gość Misia88
hej może któraś z dziewczyn jest dzisiaj?

Gość Misia88
Dziękuję wam za słowa wsparcia. Naprawdę nie rozumię tych osób które bardzo ubliżaja a nawet nie sa wstanie dokładnie przeczytac tego co sie tu pisze, tutaj naprawde wiele z nas ma poważne problemy ,przeżyły swoje a tu jakaś małpa niewychowana potrafi tak napisać. Są osoby tóre maja dzieci w wieku np.30 lat są na poziomie mają kase i itd. a wcale nie sa lepsi od 21 latek , ktos może byc młody ale i rozsądny nie mierzmy wszystich jedna miarą, na każdego trzeba patrzeć i oceniac indywidualnie. A kto może nas oceniać? tylko Bóg, my możemy sobie pomóc pisząc o swoich przezyciach możemy wywtykac sobie błedy ale tylko wtedy kiedy naprawde wiemy o czym piszemy:)

misia oraz innym zycze II kreseczek :) ja rowbnie za ok 2 msce chce sie stsrac na razie musze czekac az zabliznia sie dobrze rany pooperacyjne jestem 8 dni po operacji. Ja rowniez urodzilam 1-sza corke w wieku 18 lat wiec sie nie przejmuj :) za 2 dni moj drugo szkrab skonczy roczek a jedno dziecko urodzilam w 22tc niestety zmarlo tez mieszkam w uk :)

Gość m4
A ja nie mam dzieci, mimo, że bardzo bym chciała, ale..... bardzo boje sie ciąży porodu, albo własnie, że poronię. Jestem starsznie wszystkim przejmująca się i nie mogę sobie z tym poradzić :( Mam 29 lat a czas ucieka. Pewnie zaraz mi sie dostanie :(

Gość Misia88
Cała prawda o mnie... ja jak byłam w 6 msc ciazy powiedzieli mi co bede miec myśle że juz po 5 msc widać. Trzymam kciuki i czekam na relację z usg:)

Gość Misia88
Co do cukru to nie wiem bo chyba nie miałam albo niepamiętam poczytaj na necie coś ale z tego co czytałam to wydaje mi sie że twój cukier jest w normie.

Gość Misia88
Patinka 26 piszesz że musisz czekac na zagojenie ran po operacji. na co miałas operację?piszesz że też urodziłas wczas swoja dzidzie ja się cieszę właśnie że wczas bo będe młoda mamą i może bardziej zrozumie swoje dziecko nie przejmuje sie tym tylko denerwuja mnie osoby które mi ubliżają właśnie tutaj na kafeterii.jak poradziłaś sobie po starcie dziecka?

Gość Misia88
m4 piszesz że sie boisz rozumie cię ale wiesz kto nie ryzykuje to nie ma tez sie strasznie teraz boje czy jak zajdę w ciązy to czy nie poronie albo czy wogóle zajdę itd. Każdy się czegoś boi ale czas ucieka a ty nie jestes młodsz tylko starsza wydaje mi sie że powinnas starch odłozyc na bok i spróbować a może za kilka msc bedziesz szczęśliwa mamą:) życze powodzenia maz musi cię wspierać i utwierdzać w tym że będzie dobrze powiedz mu o swoich obawach i podejmijcie decyzję razem jeżeli ci pomoże to nie masz się o co bać ,,,co ma byc to będzie, musisz wierzyć że będzie dobrze

hej ja juz zobaczyłam swoje upragnione 2 kreseczki w czoraj:) ale tez jestem po poronieniu ja odczekałam 3 cylke zrobiłam sobie badanie na toksoplazme i naszczescie jej nie mam wiec mam nadzieje ze wy rowniesz szybko zobaczycie sowje 2 kreseczi a dodam jeszcze ze udało mi sie zajcw juz w 1 cyklu staran:)

Gość Misia88
Lolcia fajnie gratuluje ze ci sie udało:) ja poroniłam w październiku jest możliwość że mogłam zajść w ciąże po pierwszejmiesiączce po poronieniu miałam ores 5 listopada a kochalismy sie w pierwszy dzień dni płodnych ale plemnii mogly przeczekac więc się okaże od 2 cyklu starać sie bedziemy normalnie , teraz zobaczymy czy przyjdzie miesiączka. Learz nie dawał żadnych przeciwskazań na kolejna ciaże powiedział że moge juz po 1 bo nie byłam czyszczona...zobaczymy co z tego wyjdzie

Gość Misia88
Oj zagrozona nie ciekawie oszczędzaj się, a krwawisz?dobrze że dali ci na podtrzyamanie a wktórym tygodniu jestes?

Gość kurde no już mnie
trochę to wkurza. Broniłam Cię ale bez przesady. Trzeba było zapytać lekarza czy to dobrze czy źle przecież byłaś to o czym z nim rozmawiałaś na wizycie?

Ja kochałam się z moim narzeczonym w dni płodne 9,10 listopada a 13 przypadała owulacja wiec czekam na wynik testu w poniedziałek 16 listopada nic nie wyszło była jedna kreska. A DZIS były dwie tylko ta jedna bardzo słaba nawet bez koloru przypominająca wgłębienie czy to możliwe że to wgłębienie ?????? moze tak słaby kolor jeszcze ale ewidentnie patrzac na test to widac 2. Czy to ciąża. Narzeczony bardzo chce miec dziewczynke Chyba jest to mozliwe bo jak mi wiadomo przed owulacja najlepiej sie kochac a plemniki o chromosomach X dłużej przeżyją

Gość bella zrób jutro
test jeszcze raz albo idź na badanie z krwi. Wpisz w google beta hcg i ci wyjdzie wszystko o tym badaniu.

Gość Misia88
Jak na Tydzień Siódmy to dobrze tak mi sie wydaje to znalazłam dla ciebie: Wraz ze wzrostem głowy powstają łuki skrzelowe, ale zamiast rybiego pyszczka wykształcą się z nich podniebienie, język, części czaszki i żuchwy, mięśnie twarzy. Teraz można już zobaczyć zarys nosa, oczu i ust. Mózg pączkuje, tworząc wpustki zalążki nerwów wzrokowych, po bokach guzowatej głowy pojawiają się dwie czarne plamki. Wiele jeszcze czasu upłynie, zanim oczy przesuną się na przód twarzy. Wydłużają się rączki i nóżki, a na ich końcach pojawiają się płetwy, z których wykształcą się dłonie i stopy. Zarodek podwaja swoją długość: mierzy teraz 8-10 mm, jest wielkości pastylki.

Gość ewelcia już bez jaj
naprawdę nic do ciebie nie mam, ale przestań bawić się w ten sposób!!! udawaj sobiwe ciążę, ale nie wypisuj bzdur o rzekomym poronieniu, bo to jest niesmaczne zwłaszcza, że siedzą tutaj dziewczyny, które naprawdę są w ciąży i takie idiotyzmy nie są im teraz potrzebne 😠