Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia88

Czekam aż zobaczę 2 kreseczki ktoś ze mną????????

Polecane posty

Gość Misia88
Zrób test mi tez pierwszy wyszedł negatywnie a drugi bardzo blady definytywnie bylam w ciązy i tak macie duze sznse na dziewczynkę

Gość Misia88
ewwelcia do kogo ty piszesz bo sie pogubiłam do mnie? o ty żekomym pronieniu

Gość misia ewelcia
sobie wymyśla ciążę i opisuje na forum już od dłuższego czasu. Ona nie jest w ciąży nie przejmuj się jej poronieniami itd to wszystko jest wyssane z palca.

Gość Misia88
cała prawda o mnie zmieniłas nick?

Gość misia czytaj uwaznie
calą prawda o mnie = ewelcia= oszustka

Gość nie nie zmieniła
po prostu używa kilku nickówi i dopóki pisze sobie, że jest w ciąży, to ok, ale zmyślanie o poronieniu, to juz spora przesada:O także nie przejmuj się tym co ona pisze, bo to bzdury z tym zagrozeniem ciaży

Gość Misia88
No tak różni tutaj są i nie potrzebnie robia zamieszanie cała prawda o mnie twój dzidzius ma dobre rozmiary przeczytaj wyżej znalazłam to na necie

Gość Misia88
oj teraz rozumie ale poco wymyśla takie zeczy

Gość Misia88
Czy sa tu dziewczyny z prawdziwymi problemami i dziewczyny które czekaja na 2 kreseczki sama się zastanawiam czy je zobaczę:)

Gość Misia88
Narazie nie kupuje testu czekam na okres jak przyjdzie zabieramy sie z mężem do pracy ktoś w podobnej sytuacji?

Gość listopad ówka
zapraszam na temat o 2 kreskach w listopadzie tam nas jest sporo a niektórym się już udało.

Gość Misia wiem co czujesz
i nie obwiniaj się, że spuściłaś w toalecie swoje dziecko miałam podobnie, w 10 tc poszłam do szpitala i zaczęło się ronienie , poszłam do toalety i...wypłynęło ze mnie wszystko....nie dało się juz tego zabrać....jeden wielki skrzep....przezyłam to bardzo ale nie można całe życie się dołować,,,,nie chciałyśmy przecież źle.... trzymaj się!!

Gość kaskadka
hahaha nie zmienila nicka...Wydalo sie!!!!

Gość njsdcksdabcvjsdka
ja sie nie mszcze tylko demaskuje oszustke.

njsdcksdabcvjsdka.Ty kłamiesz.I przestań się kłócić się kłócisz do upadłego co ci to da tylko pogaraszasz sama. Jak człowiek jest szczery otwarty to dostaje kopa w dupę od dzisiaj niebędę już szczera.

Gość njsdcksdabcvjsdka
hahahahahaha ewelcia czyli to jednak ty??Klamczucha klamczucha klamczucha klamczucha!!!!!!!!!

Gość njsdcksdabcvjsdka
ja nie klamie jak ty. Nie zmyslam faktow. Sama jestes podla ze masz czelnosc wmawiac innym ze jestes w ciazy a nie jestes!!!!

njsdcksdabcvjsdka.Co ty niepowiesz.Siedzisz we mnie że tak gadasz.Zobaczymy jak tobie ktoś tak mówił a ty dalej.Na kogoś to łatwo.Kiedyś jak ty dostaniesz to niemusi być dzisiaj jutro np kiedyś wtedy zobaczymy czy będzie tak miło.

Gość njsdcksdabcvjsdka
hahahaha wiesz co jestes tak smieszna i tak zalosna ze az mi ciebie zal. Glupiutka wiejska dziewczyna

Gość njsdcksdabcvjsdka
wiesz jakos nie boje sie ciebie glupia idiotko. Nie potrafisz sama nic napisac tylko kopiujesz moje teksty??Spojrz w lustro. Poza tym latwo mozna cie zdemaskowac. Wystarczy napisac do moderatora. Wszystkie twoje nicki maja 1 nr IP. Wiesz co to?? Glupia

Gość chora psychicznie
i to prawda ze u niej pojawiło się dziecko małe, siostra urodziła, ona miała na fotce mase zdjec z tym dzieckiem. Ostatnio opowiadała jak to nie mogła zajśc, bo z niej wypływało :):):) i tez ciągle gadała ze nie moze się stresować i że poroniła.

Pomarańczówka jesteś bezczelna ja twoje też skopiuję co myślisz że ty tylko potrafisz ja nie.Też twoje skopiuję i niech zobaczą i zobaczymy czy będziesz się tak po cichu śmiała.

Gość do stokrotkiii
kopiuj poproszę :):):):) jestem bezczelna bo pokazałam jak kłamiesz???

Gość jolanto nie ładniee
i ciekawe co skopiujesz :) to jak z tą ciążą??? która to już?? jako stokrotka byłaś jakoś w początkowych tygodniach... niech sprawdze.....30 września się dowiedziałas że jesteś, to już brzuszek powinnaś mieć. A tutaj znowu piszesz ze to początek ciaży...... Powiedz, o co Ci chodzi???