Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marząca o takim

chcialabym miec faceta takiego...

Polecane posty

Gość marząca o takim

z którym spedzała bym miło czas...jakies kolacje wspolne wyjazdy, ogladanie filmów, poprzytulac sie... CHCE takiego :O

chyba zapomniałaś o tym że musi mieć 185 cm fajną twarz ciekawe zainteresowania być informatykiem czy podobne bo aktualnie piszesz to co byś chciała robić... i pięknie :D ale w domysle chciałbyś to robić z kimś fajnym a nie z byle kim więc to chyba nie do końca o same rzeczy chodzi ???

Gość marząca o takim
to nie musi być nawet "mój" facet, chce takiego przyajciela z którym bym mogła robic te rzeczy.. jesli chodzi natomiast o partnera to tez nie mam takich wymagań: -owszem fajnie by było gdyby był wysoki, gdyż sama mam 175 cm -z poczuciem humoru - taki na ktorego mozna liczyc - taki z ktorym dobrze bym się czuła - taki , który był by wierny -taki dla którego była bym ważna

Gość marząca o takim
no chciałabym aby nas łaczyły takie czyste relacje, pisząc "poprzytulać" nie mialam na myśli jakiegos , całwoania i lądowania w łózku... to ktos taki komu moglabym sie wypłakac, wyzalic sie, spedzic fajnie czas....ja odwdzieczyłąbym sie tym samym...

Gość 45678
baron de drift vel riff - Obserwuję twoje wpisy od pewnego czasu i gdybyś nie był mężczyzną piszącym o 2 w nocy na kafe to mogłabym się zadurzyć

Gość marząca o takim
cóz,mogło i by nie wyjsc nic z tego...nie wykluczam tego ze mogło by sie cos z tego narodzic...z jednej jak i z drugiej strony... wkoncu srece nie sługa.

Gość 45678
na topiku z trzema opcjami mężczyzn do wyboru opowiedziałam się za brzydkim a inteligentnym :) więc brzydki - ok niski - ledwo, ledwo beznadziejny - NIE

sry ,ale przyjaciel kobiety to dla mnie frajer. bo musi wysłuchiwać jej smutów ,a w zamian nic nie dostaję. Do dupy z czymś takim..no chyba że jest gejem

-owszem fajnie by było gdyby był wysoki, gdyż sama mam 175 cm -z poczuciem humoru - taki na ktorego mozna liczyc - taki z ktorym dobrze bym się czuła - taki , który był by wierny -taki dla którego była bym ważna mieszczę się w ramkach oczekiwań. z którym spedzała bym miło czas...jakies kolacje wspolne wyjazdy, ogladanie filmów, poprzytulac sie... no chciałabym aby nas łaczyły takie czyste relacje, pisząc "poprzytulać" nie mialam na myśli jakiegos , całwoania i lądowania w łózku.. niestety nie przypominam sobie, abym znał jakiegoś geja. ;).

Gość marząca o takim
to ze chce spedzac czas jak z kolegą to nie znaczy ze on ma byc gejeem... napisalam ze chciałabym...ale nie mam i pewnie nie bede miala... nie twierdze tez ze to jest mozliwe taka przyjazn-damsko męska... chociaz moj kolega ma taka "przyjaciólke" oboje maoaj innych partnerów ale czasami tez sie spotykaja, zostało tak od czasów dziecinstwa...

Gość amella
Dziewczyno do takiego czegos to szybciej znajdziesz ale jak kupisz sobie w sklepie misia jakiegos tosie poprzytulasz.. na sex szybko znajdziesz prawda jest taka ze kazdy facet predzej czy pozniej bedzie chcial sexu czy jestes ladna czy brzydka pustaki ci faceci!

Gość marząca o takim
faceta to tez bym chciala ale takiego "przyjaciela" też :) i juz :)

Gość marzaca o takim
ale wy sie doszukujecie...jak bym miala faceta t bym go nie zdradzala... a przyjaciela to chcialabym sie radzić i czasami spedzac czas...JAKO KUMPLE. anie zaraz o ciaganiu na 2 baty...

Gość marzaca o takim
no chciałabym.... nie pisałam ze on mial by byc tylko na moje potzeby, ja chcialabym sie odwdzieczyć, jakby potrzebowal pomocy...

Gość marzaca o takim
no nie wiem jakiej..., sa pzreciez rozne w problemy w zyciu, wyreczyc go w czymś, mowie tytaj o takiej normalnej pomocy...