Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Riccieta

Romans z Instruktorem nauki jazdy

Polecane posty

Gość Riccieta

Czy przeżyłyście coś takiego??? Doszło do czegoś więcej niż tylko komplementy i delikatne dotykanie?? Dodam,że on jest dużo starszy;))

Gość olajhjh
a on jest z lubelskiego?

Gość A czy już
dupczyłaś się ze swoim instruktorem ?

instruktor jak kazdy facet....podrywa i tyle. Z poprzednia kursantką mu nie wyszło, potem trafilas sie ty, skonczysz kurs i przyjdzie do niego nowa kursantka.....potem nastepna i zycie płynie dalej, wiem, wiem Ty jestes wyjatkowa i on ciebie traktuje zupelnie inaczej ;)..

Czy przeżyłyście coś takiego??? Doszło do czegoś więcej niż tylko komplementy i delikatne dotykanie?? Dodam,że on jest dużo starszy" następna frustratka :) To juz chyba 12 w tym miesiącu której coś sie wydaje :P

Gość Riccieta
nie jest z lubelskiego..... do niczego nie doszło...jeszcze

Gość z jakiego miasta
ten instruktor?

Gość Riccieta
ale dojdzie już wkrótce - postaram się o to :classic_cool:

Gość teraz pomysl jak
czuje się twoj tatus gdy dotyka taka młodkę jak ty:D kolejna pinda na kafe wstydu suki nie macie i tyle do kamieniołomów z wami

jestes mala kurewka naiwna jak dziecko :P a pomyslalas o tym ze ona ma juz kobiete /rodzine? dla ciebie jest mily bo mu placa za to glupia cipo

Gość w młodości rujnuja zycie
innym rodzinom gdy są starsze dziwia się żę ktos rozwala im rodziny skąd takie pystaki biorą się na tym świecie? pytam bo naprawdę nie wiem zgadzam się z przedmówcą:D

Gość kless
Myslisz pewnie, ze twoja historia jest taka niezwykla, ze jestes jedyna, a on zarywa do kazdej mlodej uczennicy:D

Gość Riccieta
Wiem, że on praktycznie co 1h ma inną kursantkę..... no ale co, przecież pomarzyć wolno. I nie myślcie sobie, że jestem jakąś gówniarą, co to dupy daje... Wcale nie--- porządna panna z dobrego domu.

Gość Riccieta
co to ma za znaczenie z jakiego miasta.......

Gość podeko
Tak się złożylo, że o malo nie wplątałam się w romans z instruktorem. Było bardzo miło, wyjątkowo, też widziałam to, czego inni nie dostrzegali, do czasu kiedy spotykałam go w tym samym miejscu na spacerze z jakąś panną, gdzie ze mną kiedyś bywał... A ja czekałam na telefon, smsa... A teraz na ulicy to udaje, ze mnie nie widzi :P Takie typy :)

Gość Riccieta
no jak to co ...... ma i tyle

Gość padeko
Hehe a nosi obraczkę? Nie zdziwiłabym się, gdyby ściągał ją na czas pracy :D

Gość Ricc
Wiem, że po kursie się już nie będziemy spotykać, ale co szkodzi troszkę poflirtowoć

Gość Riccieta
Obrączki się nie dopatrzyłam

Gość podeko
To po co flirtować skoro nie przyniesie to żadnego efektu? No może poza takim, że podrajcujesz jego ego i będzie mógł odhaczyć kolejna, na której zrobił wrażenie :D

Gość sprawdż na NK czy żonaty

jestes laska jedna z wielu..niedojrzala bardzo jak widac. kilka usmiechow , maly bajer i masz mokro. jestes tak naiwna? mam kumpli instruktorow... specjalnie bajeruja kursantki...a noz ktoras rozlozy nogi? to lepiej jak isc od burdelu bo laska sama rozpina ci rozporek... zero oplat zero konsekwencji. puknij sie w czolko poki czas...a to ze nie ma obroczki nie znaczy ze nie ma zony!!! ales ty tepa....

Gość Riccieta
sam jesteś tępy Daniello, a nie obrażasz innych.... Nawet jeśli ma żone to co z tego... Zonatym nie wolni czy co???

"Nawet jeśli ma żone to co z tego" To gówno z tego, jak sama nie wiesz, co z tego :O:O Boże jakie głupie laski :O:O:O Wcale się nie dziwię instruktorom, że im się taki zawód podoba :O