Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xeniaaa

dla kobiet w każdym wieku.

Polecane posty

ja tez mialam ten problem.I neistey chociaz dbalam o wlosy bardzo nic sie nie dalo z nimi zrobic.Poprawa nastapila gdy mienilam kolor wlosow na braz,prawie czarny.Wlosy juz troche odzyly chociaz sa jeszcze troszke suche i nie jest to moj ideal.Niestety rozjasniacz strasznie niszczy wlosy>Rozgladnij sie rzadko widze sie kobiety o ladnych jasnych wlosach.Rozjasniacz je pali

Xeniu pisałaś o tym, że Twój mąż zamienia się w pracoholika, a nie myślałaś o tym żeby wyjść gdzieś z koleżankami albo zrobić sobie wyjątkowy dzień dla Ciebie jakieś domowe SPA, zakupy?

Gość xeniaaa
do czerwonaroza.dziekuje za komplement.:)cieszy mnie to ze jest zainteresowanie tym topikiem. niestety niewiele wiem na temat wlosów:(ale moze inni pomoga.sprobuj poradzic sie fryzjera i moze narazie zrezygnuj z pasemek niech wlosy sie zregeneruja.

Reedsowa tak rozjaśniacz pali tylko ja nie rozumiem dlaczego całe włosy mam sianowate skoro prócz tych pasemek reszta jest naturalna? Co do poprawy Twoich włosów, tak ciemna farba jest lepsza niż jasna czy rozjaśniacz, ponieważ zamyka łuski. Tak ciężko jest zobaczyć kobiety o farbowanych i zdrowych włosach, czy nie masz czasem uczucia frustracji, że robisz wszystko co w Twojej mocy, nakładasz mnóstwo tych odżywek i efekty są niewielkie?

Xeniu nie ma za co :) Pasemka hmm... pasemka... miałam jedną przerwę 2letnią i czułam się okropnie, teraz chyba bardziej dojrzałam do tego iż nie muszę być okrutnie jasną blond pięknością żeby być atrakcyjna :D Pasemka robię co kilka miesięcy, teraz miałam pół roczną przerwę i nagle zaczęły mi się rozdwajać nie wiem dlaczego... może była to długa przerwa od farbowania i włosy doznały szoku?

Gość xeniaaa
oj myslałam o tym nie raz,tylko tródno znalesc mi troche czasu dla siebie:(kolezanki tez raczej maja swoje zycie i pasuje im bycie mama i zona.ja glownie caly czas poswiecam dzieciom.woze ich do przedszkola i szkly,gotuje,piore i sprzatam i powolutku mam dosc.ostatnio zaczelam sie uczyc i tylko tyle mojego:(jestem jeszcze troche przed 30-tka i chcialabym jakos milej spedzac czas.juz nie pamietam kiedy z A.mielismy troche czasu dla siebie. budujemy dom i moze dlatego on ciagle w pracy.nawet jak w lato wyjechalismy z dzieciakami nad morze to szybko musielismy wracac:(

ja soaoatnio kupial maske za 45 zl i wlosy sa super cudne ale tylko w ten dzien kiedy jej uzyje;/ a opakowanie jest male wiec to bez sensu.Tylko ze ja codziennie myje i susze wlosy.Od kilku dni tylko przestalam suszyc bo po co je niszyc jak i tak jestem w domu.Tylko moje o wiele lepiej wygladaja jak je wysusze niz jak tak zostawie bo wtedy to sie siano robi...

xeniaaa to nie zazdrosze.Moze oddaj dzieci na jeden wieczor pod opieke dziadkow a wy gdzies wyjdzcie na kolacje.Albo zawiedz maluchy nawet na noc bedziecie mieli czas troszke dla waszego malzenstwa:)

witam jestem tu nowa ,też mam ten problem co wy czyli rozjaśnianie a do tego jeeszcze wypadaniewłosów masakra

Xeniu ja się właśnie strasznie tego obawiam, że stracę tak dobry kontakt z przyjaciółmi kiedy każdy rozpocznie w życiu etap małżeństwo, rodzina, dzieci. Teraz i tak widujemy się raz na miesiąc czasem rzadziej, ponieważ każdy jest zajęty swoją drugą połówką, studiami, pracą. A mnie studia dopiero czekają... Później rodzina się wysuwa na pierwszy plan, ponieważ jest najważniejsza. Myślę jednak, że z przyjaciółką, którą znam 14lat nadal pozostanę w takim świetnym kontakcie jak teraz. Ostatnio nawet powiedziała, że jak będzie miała dzieci to i tak będzie chodziła ze mną na dyskoteki:D

Reedsowa Ty suszysz włosy może pora na wypróbowanie zimnego nawiewu? Ja z swoimi kompletnie nic nie robię zero prostownicy, suszarki. Ostatnio dochodzę do wniosku, że skoro nic im nie pomaga a nie wyglądam zbyt pięknie to może pora na częstsze używanie prostownicy? Tylko czy to nie pogorszy jeszcze bardziej ich stanu...

Gość xeniaaa
no to jakis pomysl,tylko nie wie czy wypali.w sierpniu mielismy rocznice slubu to rzucilam pomysl zebysmy wyjechali tylko we dwoje nad morze(bo je kocham,a najbardziej Stegne)a on,ze nie bo na 2 dni sie nie oplaca a pozatym bedzie tesknil do dzieci(chociaz i tak ich prawie nie widuje).orginal mi sie trafil,co???

ja tez raczej znajomych nie mam.Caly czas spedzam z narzeczonym.Mamy tylko jednych znajomych do ktorych wychodzimy.Ale nam chyba tak jest dobrze.Ja jestem raczej domatorem

Gość hania150
Witam nie macie czasu albo pieniędzy dla siebie żeby wyjść do kosmetyczki ? Napiszcie do mnie na gg 6112684 podpowiem w jaki sposób zdobyć kase lub kosmetyki na mały relaks we własnym zaciszu domowymłATWO I PRZYJEMNIE

hmm... no to dziwne.Moze troszke iskry w waszym zaiwakzu brakuje(latwo sie mowi bo w moim tez czasem brakuje)ale ty najlepiej znasz swojego meza i wiesz co na niego zadziala.Sprobuj fajnie by bylo gdyby znowu na nowo szalenczo sie w tobie zakochal:)

czerwonaroza tylko ja nie susze wlosow suszarka tylko lokowka,czesze je nia tak jakby grzebieniem wtedy tez sie troszke unosza:)a zimnu nawiew moze i racja tylko to bedzie dlugoo trwalo

Xeniu to Ci się trafił facet:D Zafunduj mu terapię szokową, zarezerwuj na weekend miejsce niekoniecznie nad morzem (bo to niezły kawałek drogi), ale gdzieś w górach i nie będzie miał wyjścia, będzie musiał tam pojechać z Tobą:P A jak zapyta o dzieci to powiedz, że jadą z Wami albo zostają u babci.

Gość xeniaaa
no no dziewczyny ta terapia szokowa mi sie podoba:):)nad morze mamy blizej bo tylko 300 km a w góry to hoho chyba ze 450. ale ja wlasnie nie chce z dzieciakami tylko tak we 2. kocham swoje dwa "pajączki" ale czasami chciala bym miec A tylko dla siebie.

ja tez jestem ze slaska.Sukienka wybrana,tylko zaczynam sie bac czy aby na pewno to ta.Bo na manekinie mi sie nie podobala zmierzylam byla cudna,teraz znowu widzilam ja na manekinie i mi sie znowu nie podobala.Hehe moze to ja tej sukni dodaje uroku;p;p

Gość xeniaaa
ja j estem z mazowieckiego.tak wiec w sumie daleko i tu i tu. a co do sukni to kupno jej jest najpiekniejsza rzecza na swiecie:)

tylko musze najpierw schudnac.Moge zamowic juz miara bedzie wzieta w kwietniu,ale nie mam narazie kasy na zaliczke bo pozyczylam mamie;/

Gość xeniaaa
to normalne ze raz ci sie podoba a za chwile nie...:)slub to najwazniejsze wydarzenie w życiu i kazdy chce tego dnia wygladać wyjatkowo.teraz jest taki wybór ze ciezko sie zdecydowac:)

ale chyba zostane przy tej bo w koncy ktora bym nie wybrala to zawsze moge myslec ze moze gdziec jest lepsza ladnieszja itp...jeden dzien a sulnia tez tylko jedna:) dlatego tak trudno wybrac tylko jedna

Gość lambaja
no hejka dziewczynki;)musialam myknac na chwilke.o tak ślub to bardzo wazna prawa.ja swoj przezywalam jak cholera i pamietam to do dzis chociaz troche juz minelo od tego czasu;p