Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikimagda

VIVERSUM- autentyczna i profesjonalna wróżka?

Polecane posty

Gość ivvvcia
ja korzystalam z anielicy,jest super!bardzo mnie podniosla na duchu!

Gość misiunia83
Dopiero co się zarejestrowałam...pierwsza rozmowa z Erwinem ekstra!

Gość kociaczeeeeek
sprawdzją sie te wrózby????

Gość zaskoczona79
rozmawiałam z Milagros - wspaniała doradczyni :) polecam!

Gość krabik
potwierdzam:)jest fantastyczna!

Gość hel meeeeeeee
jak skorzystać z tej pierwszej rozmowy ??? pomóżcie

Gość poczytaj instrukcje
informacja przyjdzie na maila do Ciebie jak skorzystać

Gość Jadwiga Deksy
dziwne, powiadasz, że na maila wszystko przyjdzie - ja czekam 2 tygodnie i nic !!! buuuu

Gość poczytaj instrukcje
to zadzwoń do nich do biura obsługi - udzielą Ci informacji " co i jak"

Gość tygrysiatko..
a u mnie bylo wszystko ok. zreszta jak tam sie do nic zadzwoni to oni wszystko mowia.

Gość Pani Jadwika Poziomka
wszyscy tacy zadowoleni..... a ja mam mieszane uczucia po rozmowie z wróżką

Gość zielona pietruszka 2222
powiedzcie mi jak mam połączyć się z doradca ?? pod jaki numer tam sie do nich dzwoni??

Gość trochetutrochetam
jak się zarejestrujesz, wybierzesz sobie kogoś to do ciebie oddzwoni..

Gość smutasek....
jest zimno, ciemno może do wróżki zadzwonie....i powie kiedy słonce wyjdzie...

Gość chałabała:))
POOOOOOLLLLLEEEECCCCAAAAMMM:) jestem naprawdę zadowolona

Gość jhdewuyerw
dzwoniłam. EXTRA

Gość QUELLE22
ale reklama, boże czy wy musicie co jakiś czas taki sam wątek tu zakładać? aż taki zastój macie na tym viversum? to może zatrudnijcie prawdziwe wróżki, a nie babki, które "leczą dobrym słowem" i robią z ludzi wariatów, a ci biedni naiwni wierzą w te bzdury:/ Dzwoniłam osobiście, tzn. do mnie dzwonili z viversum, nic się nie sprawdziło. Poleciłam serwis moim znajomym i oprócz tego, że się ośmieszyłam, to nikomu nic się nie sprawdziło. Te wróżki JASNOWIDZĄCE (bo tak o sobie mówią) nie odpowiedziały trafnie na żadne pytanie, które dotyczyło teraźniejszości, odnośnie przyszłości wychodziły prawie niemożliwe bzdury, a przy trudniejszych pytaniach robiły się nieuprzejme i odgrażały się, że nie będą odpowiadać na pytania sprawdzające. No sorry, ale moi znajomi punknęli się w głowę, że dali się na to namówić. Ja też się punknęłam. I przestrzegam wszystkich dzwoniących na takie wróżki- tylko zamieszają wam w głowię, przedstawią wam rzeczywistość/ przyszłość w taki sposób, w jaki chcielibyście ją widzieć, aby rozmowa wypadła dobrze, zostawiła miłe wspomnienie i żebyście znowu dzwonili. Tylko czasem przez te ich mega super extra pozytywne wizje można kogoś skrzywdzić, bo uwierzy w coś, co nie ma miejsca i podejmie błędne kroki, wnioskując- nie warto nawet za darmo. PS. a te komentarze, jakie to viversum jest wspaniała i reklamujące poszczególne wróżki itd. wołają o pomstę do nieba i aż biją w oczy- jestem pewna na 100%, że połowa tych pozytywnych komentarzy zostaje wystawiona przez same wróżki. Co to za serwis wróżbiarski, w którym może pracować każdy? KAŻDY! Zobaczcie sobie na warunki przyjęcia jeśli nie wierzycie. Wystarczy dobra gadka i dzielicie się zyskami po 50% z serwisem. Im więcej naiwnych zbierzecie, tym więcej kasy zarobicie i tak to się kręci.

Gość nazywam-sie-nafłaje
tylgo zdesperowani naiwni ludzie dzwonią do viversum, a pracujące tam osoby czekają tylko na to, aby nagadać im bzdur podnosząc je na duchu, zyskać pozytywny komentarz wciskając kity, które usatysfakcjonują klienta, zdobyć gotówkę i tak to leci. Tylko bieda jest, kiedy taki człowieczek powraca do rzeczywistości i spotyka go ogromne rozczarowanie, gdyż wróżka nagadała mu całkiem inaczej niż jest naprawdę. Kierujcie się swoim umysłem, wierzcie w lepsze jutro, podejmujcie decyzje na podstawie swoich doświadczeń, wiedzy, a nie sugerując się tymi naciągaczami!

Gość lol2244
Zadajcie im pytania sprawdzające dotyczące teraźniejszości (czy macie dzieci, mężczyzne) jako jasnowidze powinni to "widzieć" a oni nie potrafią udzielić odpowiedzi na takie pytania, moi znajomi próbowali z czystej ciekawości, czy są prawdziwi i prawie nikt z viversum nie zdał egzaminu, a wręcz bulwersowali się, dlaczego ktoś ich "sprawdza". No sorry, ale na słowo w dzisiejszych czasach ja nie ufam, a "sprawdzenie" takiemu prawdziwemu jasnowidzowi nie powinno przysporzyć bulwersacji. Ja osobiście na viversum się zawiodłam, bo wprowadzili mnie jedynie w potężny błąd na podstawie którego podjęłam złą decyzję, czego teraz bardzo żałuję.

Gość lalalaalallala
a w takim razie jakie macie zdanie o portalu wróżby. online??????

Gość no i po cooo
takie pytania sprawdzajace, przeciez to ludzie i karty tarota, a nie jasmowidzenie.. ohhh co za koszmarna prowokacja

Gość a ja cos napisze tu
te wszystkie wrozki to dziwki . lubia oral i chodza w okularach

Gość a a wiem, ze to prawdziwe
i wrozba byla genialan, super ze mozna przetestowac, zanim sie zaplaci!!

Gość jak mozna w to wierzyc
rzeczywiscie, zadajcie pytanie np czy wasza siostra ma meza i dzieci ( moze wcale nie miec) albo co bedzie jutro (z czyms tam) - przeciezone klepia ogolniki, ktpre mozna przypasowac do kazdego, alebo mowia o odleglej przyszlosci ( a tez zawsze pol na pol - sprawdzi sie, czy nie- wiec jak siesprawdzi to uwazaja,ze wrozka dobra, jak nie - tp cóż - AKURAT w tym sie nie sprawdzilo, ale w czym innym tak). Jak moizna byc takim naciagaczem!

Gość skorzystałam
Skorzystałam z darmowej usługi i nie żałuję! Trafna ocena obecnej sytuacji, wróżka Milagros przeeeemiła, kompetentna, a co do sprawdzalności - pożyjemy, zobaczymy :-) Niech każdy spróbuje, to się przekona, jak to wszystko wygląda. Przecież to jest NAPRAWDĘ za darmo, więc niczym się nie ryzykuje!!!

Gość Ilona1977
Nie wiem, co mam mysleć..... bardzo to dziwne, jestem osobą twardo stapająca po ziemu. Jednakże po rozmowie z ;wróżką; dziwne mam przczucia, powiedziała, mi wiele rzeczy dotyczacych mojej przeszłości, o dzwio zgadzało się prawie wzystko, jeśli miałaoby sie sprawdzić, to co prze de mna, to ok jestem spokojna, ale czy w to wierzyć? Ohhh ...

Też się tam zarejestrowałam, rozmawiałam z Satis, Atis czy jakoś tak i mi przepowiedziała, że poznam jakiegoś starszego sporo od siebie mężczyznę po przejściach, za dwa lata i będzie przy nim dziecko. Nie chcę starucha :O

Gość 19polinka87
polecam goraco Anielice, bardzo dobra doradczyniu, konkretna ;)

Gość phi thi khi
no i coz z tego ze mi powiedziala dosc ogolnie o przeszlosci, jak o przyszlosci powiedziala mi tak, jak wcale bym nie chciala....

Gość Ala z alinowa
Jacieeee, ale wrózba!!!!!!!!!!!!!! ja sie spelni to wycaluje kazdego kogo spotkam na swej drodze:-)