Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikimagda

VIVERSUM- autentyczna i profesjonalna wróżka?

Polecane posty

Gość wiara czyni cuuda
jak w temacie, jak w loginku

Gość viversum to porazka:)
nie wierzcie w te zbdury. Wlasnie zalozylam temat o wspanialej wrozbie z viversum i tym co za bzdury mi wywrozyla Satis. Jak chcecie to przeczytajcie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4718587

Gość Elka 1977
No wiesz, nie trafilas z wrozka, to nie znaczy ze viversum to porazak, to juz powiedziane na wyrost. Ja rozmiawialam z oksana i swietnie trafila ze wszystkim, wiec nie ,a reguły...

czytalas co mi ta satis naopowiadala? a niby tez ja zachwalali ze sie sprawdza:D jak dla mnie to jedna wielka improwizacja. Ona nic nie wiedziala z mojej terazniejszosci, kompletnie nic

Gość Elka 1977
Czytałam. Nie trafilas ot i tyle, porazka mozesz okreslic te satis, a nie cala firme, za dzrmo mialas rozmowe, moglas testowac, ja mialam wiecej szczecia..

e tam, kolezanka dzwonila do innej wrozki i tez jej bzdur nagadala. Uwazam po prostu, ze nie tyle, ze oni nic w tych kartach nie widza, ale po prostu widza malo, stawiaja na improwizacje. Pewnie czasem uda im sie trafic.

Gość Izabela1990
Jestem wlasnie po rozmowie z dobra wrozka krystyna. Zaskoczyla mnie, w zasadzie powiedziala mi o calym moim zyciu, a co najlepsze powiedziala mi tez, co spotka mojego bylego na drodze zyciowej. Bardzo trafnie okreslila jego charakter, jak i moj. Powiedziala to, czego nie chcialam uslyszec, czyli nie bylo zadnego slodzenia. Kazala mi kupic rozowe swieczki i modlic sie do Aniola Stroza. Przesympatyczna pani, naprawde milo sie rozmawia. Pierwszy raz w zyciu skorzystalam z takiego czegos, w zasadzie nie musze juz wiecej korzystac, skoro pani Krystyna powiedziala mi wszystko :].

Gość j0asiaxfg
głupi jestescie i tyle ;p wróżki na viversum są naprawdę dobre ,uwierzcie mi sama korzystałam ,warto. nie chodzi tu aby je sprawdzac,czasami dobra jest sama rozmowa ,nawet zeby sie komus wyzalic . Nie polecam jedynie Erwina oraz Lili, niestety niekomeptenti oraz nietrafini co do przyszłosci,reszta doradcow takich jak satis arkadiusz Anastazja i danuta -swietni. pozdrawiam marzde wybierzcie

Gość pysia999
Po co chodzić do wróżek, ja poznałam swoją datę śmierci na http://poznajdate.com i teraz zastanawiam się czy wierzyć w to czy nie co myślicie o takiego typu portalach ?

Gość trupek1
OSTRZEŻENIE Hej Nie dajcie się naciągać przez te strony co liczą daty śmierci. TO OSZUŚCI, im chodzi tylko o Wasze pieniądze. Rozwiąż jakiś durny test, a później niespodzianka ZAPŁAĆ przez SMS i dostaniesz jakąś datę z kosmosu. Ja od ponad tygodnia według nich jestem trupem. Szanujcie swoje pieniądze, nie warto nabijać kasę oszustom.

Gość jawaryszka
korzystam z viversum dosyć często ostatnio i z czystym sumieniem mogę polecić Wam tarocistkę Ewę ( na zdjęciu na niebieskim tle), ta kobieta jest wspaniała, szczera, nie owija w bawełnę, jednocześnie podnosi na duchu, jest po prostu przecudowna!! zawsze się jej radzę i po wielu doświadczeniach z wróżkami i wróżami wybieram zawsze ją!!! oprócz Pani Ewy, miłe wspomnienia związane mam z Panią Danurą Daros, z Panią Joolantą, Katarzyną Wolny- Sobiecką, ale na pierwszym miejscu jest Pani Ewa!, którą pozdrawiam bardzo serdecznie. Ostrzegam za to przed OCZKIEM- 3 minuty trwa tasowanie kart, które później jeszcze tasuje co minutę, strasznie przeciąga rozmowę (a pieniążki lecą), nic konkretnego nie mówi, jest beznadziejna. Milagros- ohydne babsko- natknęłam się na nią przy pierwszej, gratisowej rozmowie- nawet nie rozłożyła kart, powiedziała, że będzie wszystko dobrze i żebym wierzyła w siebie i tyle- w dodatku to, o co pytałam, wcale nie skończyło się dobrze- po prostu krowie nie chciało się rozkładać kart za darmo. Miłego tarotowania :)

Gość nie chce to dzialac alina
Czesc dla mnie istnieje tylko jedna jedyna wrozka Maria Bucardi - inne wrozki to sciema. Zwracam sie tylko do Marii Bucardi o wrozby i rytualy. Tylko do niej mam zaufanie a sprawdzilam juz pond 50 roznych innych wrozek.

Gość Viversum - polecam
Zdecydowanie każdy z nas ma różne zdanie na temat viversum, ale to tylko dlatego, że każdy z nas korzystał z wróżby u jakiejśtam wróżki. Ja osobiście rozmawiałam z kilkoma stałymi doradcami i najbardziej podobała mi się Amber i Oksana. Zdecydowanie te dwie kobiety potrafią NIE TYLKO wróżyć, ale i pomóc pokierować nam własne życie - na właściwe tory. Byłam po trudnym rozstaniu, kłopotach finansowych i ciężkiej chorobie. Te dwie kobiety pomogły mi stanąć na nogi. Amber doradziła mi w sprawach miłosnych, Oksana - choć nie wierzyłam, że to tak działa - pomogła mi stanąć na nogi pod względem finansów. Jestem wdzięczna i dziwię się osobom, które źle trafiły, że nie próbowały dalej. Nie oceniam viversum, tylko wróżki tam pracujące - no cóż niektórzy mają powołanie a inni nie.

Gość kadetbig1289
a tam nie dajcie się naciągnąć na tyle kasy ja polecam wróżkę vitalisse za 20 zł odpowie na 5 pytań i potem można jeszcze dopytać, wydaje mi się że robi to z powołania, poza tym to co mi powiedziała jest zgodne z prawdą więc polecam http://www.wrozkavitalissa.za.pl/#

Gość gość
To jakaś farsa, dzwoniłam do nich dwa razy w ciągu jednego dnia i usłyszałam dwie wersje na jeden temat. Z tym że pierwsza nie był fajna. Mianowicie dowiedziałam się że mąż mnie notorycznie zdradza. Przy drugiej rozmowie z innym doradcę że to nie prawda. Czy to ma tak wyglądać że każdy widzi co innego. Prawie składałam papiery rozwodowe!!! radzę uważać na pochopne odkrycia Pani ,,Agis,, czy można tak bezkarnie komuś rujnować życie? Szkoda że następny doradca powiedział co innego. Wynika z tego ze ja się ma pecha to można dowiedzieć się najgorszego, a najgorsze to to, czy to prawdziwe fakty. Zadzwoniłam drugi raz żeby potwierdzić te rewelacje, i mocno się zdziwiłam jak usłyszałam co innego. ŻENADA, i wyłudzanie kasy!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Zgadzam się, ta cała Pani Agis to jakaś jedna wielka porażka, opowiada straszne bzdury!! Nie polecam też Oczka, celowo przeciąga rozmowę i gada jak potłuczona. Katarzyna Wolny - Sobiecka również ma niewiele wspólnego z prawdziwym doradztwem. Z kosmici lepiej wystrzegać się Celiny, która kieruje się przesłankami i jest uprzedzona do klienta, jednocześnie wydając niesprawiedliwe osądy i "przepowiednie", a także Alicji Jaworskiej, nic się nie sprawdza.

Gość gość
Nie polecam milagros. Zmyśla, ciągle zmienia wersję wydarzeń. W rozmowie porażka. Wszystkim opowiada to samo.

Gość gość
A najgorsze że na początek zmyśla jak to wszystko jest super, tylko potem okazuje się nagle ze jednak nie. Jak wiatr zawieje, taka wróżba. Jak się zapyta o coś konkretnego np rozmowe kwalifikacyjna - kręci. Także radzę uważać.

Gość gość
Ja zamawiałam kilka tygodni temu wróżbę na stronie http://wrozbitapaulus.pl i okazało się to dobrym wyborem. Dowiedziałam się wielu rzeczy na swój temat ( co skłoniło mnie do przemyśleń i wyciągnięcia wniosków) a wróżba spełniła się w 90 %.

Gość gość
Polecam http://ezowymiar.pl wszystkim, którzy mają życiowe problemy i nie wiedzą, jak sobie z nimi poradzić. Przyznam, że dzwoniłam nie mając większej nadziei na jakąkolwiek pomoc, ale jak widać czasem pomoc potrafi przyjść znikąd.

Gość gość
Tak się składa że u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl byłam osobiście i mogę polecić z czystym sumieniem. Zna się na rzeczy.

Gość gość
W końcu ktoś polecił prawdziwą wróżkę a nie naciągaczkę. Za rozmowę z Pania Grażynką z wrozkagauri.pl zapąłciłam tylko 10zł a dowiedziałam się naprawdę wiele.