Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaplica

jak dlugo udawalo Wam sie ukryc przed partnerem pewne defekty...?

Polecane posty

np blizny, rozstepy, niechciane tatuaze itp ? jak dlugo wasze cialo bylo dla partnera nie do konca "odkrytym ladem" ?:)

Gość ciekawasprawaaa
Blizn się nie wstydzę - rozstępów bardzo. I zawsze jakos tak sie uloze w lozku ze on nie widzi (często kochamy się przy zapalonym świetle albo przy swietle dziennym) - albo widzi lecz tego nie komentuje.

Gość jfnjd
U mnie jeszcze żaden nic nie widział :o Jestem przewrażliwiona na tym punkcie, i chyba nie będę w stanie nigdy nic pokazać. Nawet w stroju nie wychodzę... Do lekarzy też nie chodzę

Gość ciekawasprawaaa
pół roku a on jeszcze nie zauważył rozstępów mych znienawidzonych...

Gość grizellkaa
w świetle księżyca lub balsku świec widział moje oczy:) Nie rozstępy czy celulit:D

Gość jfnjd
Wy macie rozstępy, które można ukryć. A ja mam paskudną i wielką bliznę :O Zaczyna się od piersi kończąc prawie na pępku :O Tego nie da się ukryć :(

ja tez mam blizny i tatuaz, co za poracha :) sie bylo mlodym to glupoty do glowy przychodzily... ehh

Gość
do końca życia bede ukrywać swoje male tzytzki :O

Gość jfnjd
kaplica, a jak reagowali na to Twoi partnerzy? Pytali o pochodzenie blizn? Ja tej blizny tak tragicznie się wstydzę, że to jest większe ode mnie :o Nawet moje koleżanki nie wiedzą o niej...

a tam, przesadzacie. jakby to były jakieś ropiejące paskudztwa czy odpadające suche brązowe strupy z pół pleców, to wtedy można by mówić o czymś obrzydliwym, co by lepiej było ukryć. nie rozumiem, jak blizna może obrzydzać.

Gość cyrk na kółkach
o włosach na cyckach wie, ale nigdy ich nie widział, bo nie zdejmuję stanika. zaraz ktoś powie, że mogę zgolić - nie, nie mogę, bo jest ich tyle, że większej ilości nie potrzebuję, wosk czy depilator to chyba pod narkozą, na laser mnie nie stać. rozstępami już przestałam sobie dupę zawracać, jeśli on nie widzi problemu to ja też go nie widzę. najgorsze te cycki 🖐️

Gość
może nie pod narkozą ale wypij wcześniej 3-4 piwa:]

Gość cyrk na kółkach
przerwa, próbowałam. niby pomogło i raz te cycki widział, ale zwątpiłam jak zaczęły wrastać :P

Gość cyrk na kółkach
nie cycki wrastały tylko włosy :D

Gość zryte berecisko niestety
u mnie to jest w ogole porazka na porazkami bo blizny w wieku 16 lat sama sobie zrobilam (tak pocielam sie- 1raz ale slad na cale zycie) takze te slady mowia same za siebie. przezylam juz za wiele jak na moje krotkie (mam 25 lat) zycie i to czesciwo wypisane jest na moim ciele.. gdybym sie oparzyla, miala wypadek... taka blizna to co innego. a tak to przeciez no mowie Wam zal zal zal... gdybym mogla cofnac czas... ale nie moge. dlatego teraz sie kryje. nie ma dnia zebym nie myslala o swoich ulomnosciach...

Gość jesteśmy razem od
1,5 roku a on jeszcze nie zauważył, że mam zeza ;) A może zauważył ale mu nie przeszkadza i nie komentuje. A cellulitem, rozstępami i małymi cyckami to sama się nie przejmuję.

Gość
ale nie wkurza go że nie widzi Twoich tzytków ?:classic_cool::> nie dobiera sie do Twojej góry ? pytam bo wiesz..:classic_cool:

Gość martynkoska 23
do pierwszego seksu.. Nie wyobrażam sobie, żebym w sie zasłaniać, chować...jestem zazwyczaj całkiem naga i ciesze sie z moejje nagości i mojego ciała..i chociaż jak wszyscy mam kompleksy ( cellulit, niewielkie piersi) to gdy sie kochamy czuje sie jak bogini seksu i odrzucam wszystkie zahamowania...czego zycze wszystkim kobietom :)

Gość cyrk na kółkach
wierz mi, przerwo, jak facet ma do czynienia z gorylem to się nawet jedynie dołem zadowoli. trochę go to boli, więc trwa zbiórka złociszy na laser, może za kilka lat odpowiednia suma się uzbiera :P nie wiem jak tam z tolerancją dla małych cycków, ale moje też nie są pokaźnych rozmiarów, także masz szansę na w miarę udane życie seksualne :classic_cool:

Gość byłas z tymi cyckami
u endokrynologa? albo u ginekologa?

Gość
statysstyki są innego zdania ,ale dzięki za pocieszające informacje :classic_cool: 🌼

Gość .alice in chain.
cyrk na kolkach- czemu nie obcinasz sobie wlosow albo nie wyrywasz penseta?

Gość cyrk na kółkach
byłam, badania robiłam dwukrotnie i wszystko w normie, także jak to powiedział endokrynolog: taka moja uroda. chyba kurwa jej brak i skaranie boskie :o przerwa, cycki do góry, gdzieś tam w jaskiniach są jeszcze myślący tą większą głową, dla których Twój defekt nie będzie przeszkodą :classic_cool:🖐️

Gość cyrk na kółkach
alice, przycinanie nie należy do estetycznych, bo to nie jest cieniutki włosek, którego po przycięciu nie widać :o wyrwanie takiej grupki pensetą zajmuje dużo czasu, a potem jest problem z wrastaniem, robią się krosty, zaczerwienienie i swędzi piekielnie. więc jak tyle przetrwałam, to może jakoś dam sobie radę, damy właściwie.

Gość COOOOOOO
??????? wlosy na cyckach????? :-0 :-0 :-0 co to za hardkor?? tyle tego masz??? :-0 :-0 :-0

Gość .alice in chain.
wbrew pozorom duzo kobiet ma wloy wokol brodawek i nie dlatego, ze maja problem z hormonami. taka maja "urode". nawet blondynkom zdarza sie miec tak "bonus" na piersiach ;)

Gość cyrk na kółkach
ale szok, co nie? :D w sumie to nie wiedziałam, że są osoby, które o tym nie słyszały, bo na kafe już kilka się użalało na ten problem :P dla sprostowania, wokół brodawek, żeby ktoś nie pomyślał, że mi zwisają niczym te na głowie :P

Gość .alice in chain.
a ja mam takie pytanie. ile czasu trwalo zanim chlopak zbaczyl was bez makijazu czy np dobrze uczesanych wlosow?

celillit mam naprawde maly....wiec nie ma sensu ukrywac...rozstepy rowniez nei widoczne......ale za ta mam mala blizne na twarzy...i on ja zauwazyl przy drugim naszyym spotkaniu...rozmawialismy o tyn on bezs skrepowania pytal skad ja mam:P cycki tez mam male ale nadrabiam swietnym tylkiem;P moj facet za to ma okropne rozstepy !:P:P:P

Ja się nie maluję, więc raczej pytanie odwrotne: kiedy mnie widział pierwszy raz w makijażu :P Co do włosów, no cóż, nie będę specjalnie wstawała przed nim, żeby je umyć i ułożyć ;) Rozstępy mam, wstydzę się ich. Szczególnie tych na piersiach, a mam dopiero 20 lat. Nie wiem jak ich się pozbyć. Z drugiej strony nawet nie wiem skąd się wzięły?! Włoski wokół brodawek i pępka - moja zmora 😭 Ale nie są tragicznie widoczne, to taki meszek, tylko, że mnie wkurwia. Z tatuażu póki co jestem zadowolona.