Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flacha

miałem powód aby się zdenerwować?

Polecane posty

Gość flacha

Wczoraj wieczorem piszę smsa do mojej dziewczyny. Zero odzewu, raport doręczenia nie przyszedł...Po godzinie napisałem następnego, chciałem zobaczyć czy ten dojdzie, bo może tamten sms coś nie doszedł...ale widzę, że raport znowu nie przyszedł...Wiec po następnej godzinie napisałem 3 smsa...no i dalej nic...Poszedłem spać o 1 w nocy i jeszcze te smsy nie doszły...W nocy jak się obudziłem o 3 spojrzałem na telefon i zobaczyłem raporty, że smsy doszły. Dzisiaj z rana ona mi pisze na dzień dobry smsa jakby nigdy nic. Ja jej piszę dlaczego nie napisała. Odpisała, że balowała... Wkurzylibyście się na moim miejscu ?

Gość podubiony
żuć Ją odrazu jak pije to nieeeee dobrze !!!!

Gość podubiony
po pijaku Cię zdradzi i powie upss kochanie ale to przez alkochol :)

Ja bym się wściekła :O nie znoszę czegoś takiego.. wystarczy napisać przed imprezą głupiego smsa,że się dokądś wychodzi i sprawa od razu wygląda zupełnie inaczej.. a nie,że druga osoba się martwi.. poza tym wydaje mi się,że osoba,której zależy nie postępuje w taki sposób :O

Gość podubiony
a tak wogóle to czego nie zadzwoniłeś do Niej ??? tylo smsy???

Gość flacha
mieszka w akademiku. Napisałem jej smsa, że chyba ktoś tu wczoraj balował, że mi nie odpisała.... W odpowiedzi właśnie mi napisała to co piszę "no balowałam... (i dalsza treść smsa)"

Gość nnjjeeehhhhhhhhhhhsssssv
jaki ty poj,,b jestes o rany a co ona wlasnosc twoja smieciu jeden ,,pies ogrodnika i tyle

Gość flacha
bo jak widziałem, że ani jeden sms nie doszedł to nie chciałem wyjść na desperata i jeszcze dzwonić za nią.

Gość podubiony
to wychodzi na to że: 1. niemówiła o wyjsciu bo chciała to ukryc 2.ukrywa coś przed Tobą tzn.(juz Jej tak nie zależy) 3.jak ukryła to miła powód np.ZDRADA !!!! :)

Gość podubiony
i tak wyszłeś na desperata jak zrobiłeś Jej jazde z rańca o to:)

Gość natalka 85
Tak, wkurzyłabym się, ale... Może ona po prostu nie ma na tyle empatii, żeby rozumieć, że się będziesz martwił w takiej sytuacji. Dlatego też powinniście porozmawiać i powinieneś powiedzieć, że chciałbyś, żeby pisała wcześniej jak gdzieś wychodzi i nie będzie problemu. Chyba, że problem nie w tym, że wcześniej nie poinformowała a w tym, że w ogóle imprezowała?

Gość podubiony
imprezuje sama mi to zalatuje ZDRADA albo chociaż checia zdrady :)

Gość flacha
aha... a teraz w ciągu dnia jakby nigdy nic wielce mi pisze "kocham Cię strasznie :*!" :|

Gość podubiony
próbuje odwrucic uwage albo i odkupić swoje winy

Gość flacha
proszę jeszcze o Wasze opinie...co o tym myślicie?

Gość do natalki 85
Ty lepiej dowiedz sie co oznacza slowo empatia :D

Gość żuchwa
Załamałam się... Nie, nie sytuacją autora, ale niektórymi opiniami. Jak można twierdzić, że ktoś, kto idzie sam na imprezę ma od razu zdradzać? Jeśli ma się odpowiedni kręgosłup moralny, to takie wyjście będzie tylko sposobem na odreagowanie, spędzenie czasu ze znajomymi. Nic w tym złego, jeśli oczywiście nie jest to nagminne. To prawda, że w związku powinno się raczej razem imprezować, ale nie zawsze się da. Wtedy trzeba zaufać tej drugiej osobie i uwierzyć, że ma dobre intencje. Wiezienie jest wrogiem związku i należy o tym pamiętać. Co do dziewczyny autora to sprawa jest prosta. W akademikach prowadzi się inne życie - studenckie - i w takich miejscach często wynikają spontaniczne imprezy. Nie dziwne, że dziewczyna korzysta i się bawi, ale to nie znaczy, że od razu sobie kogoś znalazła. Może po prostu lubi być ze swoimi znajomymi. Proponuje autorowi pogadać z nią na spokojnie bez nerwów. Wytłumaczyć jak się poczułeś i że prosisz ja, żeby następnym razem przed wyjściem na imprezę napisała Ci smska co i jak. Tak będzie nawet bezpieczniej dla niej. Myślę, że zrozumie i będzie szczęśliwa z powotu Twojej troski. Tak na koniec - nie popieram zachowania Twojej dziewczyny, zachowała się strasznie dziecinnie i nie w porządku. Ale to nie znaczy, że ma kogoś na boku, tylko że jest młoda i jeszcze musi się wybawić.

Gość natalka 85
Do pana, który myśli, że wie więcej niż inni, ale tylko mu się tak wydaje - przykro mi. empatia psych. umiejętność wczuwania się w położenie innej osoby, identyfikowanie się uczuciowe z kimś. Etym. - ang. empathy 'jw.' (tł. z nm. Einfühlung 'wczuwanie się'); em- zob. en-; -pat-.

Gość Ty ją traktujesz jak swoją
dziewczynę , a ona się Tobą bawi

Gość flacha
jakby napisała, że poszła na imprezkę nie było by żadnego problemu...ale z tego co wynika to albo wyłączyła telefon, abo nawet na niego nie spojrzała...mogła chociaż napisać jak przyszła... albo wcześniej coś powiedzieć, a dzisiaj rano wielce jakby nigdy nic...dodam, że to już nie pierwszy raz. Już tego typu zachowanie zdarzyło się jej.

Gość NIE ZACHOWUJ SIĘ JAK
DZIECKO ILE TY MASZ LAT? 20?

Gość oczywiscie ze nie baranie

Gość flacha
dziwne...już to widzę, jak wy zachowujecie stoicki spokój w takich sprawach...kiedy jedna osoba pisze wieczorem, bo widzimy sie tylko w weekendy (odległość) a druga osoba sobie imprezuje i nawet nie spojrzy na telefon, bo po co ? imprezka ważniejsza niż niby ukochana osoba. Chciałbym widzieć te osoby, które tak wielce tutaj piszą, że by się nie wkurzyły jakby się znalazły w mojej sytuacji :)

Gość sam jesteś baranem

Gość żal.pl 1/10

Gość flacha
proszę o jakieś konstruktywne wypowiedzi, które wnoszą coś do tematu...a nie jakieś zaśmiecanie tematu.

Gość kaspianaliga
na pewno ma kogoś innego. jak długo jesteście razem?