Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyu

Czy wygląd dla faceta jest ważny..

Polecane posty

Gość tyu

Pytanie do facetów: Czy zaczelibyście spotykać się z kobietą, która nie do końca podoba wam się z wyglądu ?? Czy moglibyście spotykac się z taką kobietą dla zabicia czasu, z braku laku ?? I czy nawet jak nie do końca podoba się wizualnie ale dogadujecie się z nią bardzo dobrze to czy będąc już w związku ten jej wygląd wam przeszkadza ?? I jeszcze jedno - czy spotykając się z kobietą ważne są dla was opinie kolegów o jej wyglądzie ??

Gość oczywiscie e
ze wyglad oprócz sexu ( dobrego ) jest najwazniejszy

Gość Iga6979i9
interesujacy temat ciekawe co na to Panowie:)

Czy zaczelibyście spotykać się z kobietą, która nie do końca podoba wam się z wyglądu ?? NIE Czy moglibyście spotykac się z taką kobietą dla zabicia czasu , z braku laku ?? Na stopie koleżeńskiej owszem ;) I czy nawet jak nie do końca podoba się wizualnie ale dogadujecie się z nią bardzo dobrze to czy będąc już w związku ten jej wygląd wam przeszkadza ?? Nigdy nie skusił bym sie na zwiazek z kobieta która mnie nie pociąga wizualnie czy spotykając się z kobietą ważne są dla was opinie kolegów o jej wyglądzie ?? ten aspekt wali mnie tak samo jak chęć pozyskania informacji o niedzielnym farciarzu który trafnie wytypował 6 w Duzego Lotka :P Dziekuje za uwagę :D

1/ mógłbym spotykać się z kobietą której powierzchowność odpowiada mi w znacznej mierze ma pewne cechy wyglądu, które uważam za wady ale nie są one dla mnie rażące 2/ zatem nie spotykałbym się z kobietą, która wcale mi się fizycznie nie podoba to jest jakiś poroniony pomysł 3/ nawiązując do punktu 1/ ten nie do końca odpowiadający mi wygląd musiałby być poparty innymi cechami, które mnie pociągają: - bliski mojemu sposób widzenia erotyki - intelekt - zainteresowania po prostu pewne pokrewieństwo dusz zadowolona?

Jeśli mam być z Tobą szczera to powiem tak- każdy facet mi zawsze pierdział nad uchem ze to powinnam schudna to to a to tamto, więc postanowiłam zostać singielką. Studiowałam sobie, zdawałam egzaminy, zero seksu przez rok, wypady do klubów ze znajomymi i moje pasje. Nie ukrywam, że też spotkałam przez ten rok wielu facetów- ostro pokręceni i można o tym książkę napisać, ale to innym razem. No i po roku poznałam jego. Na pierwszym spotkaniu strasznie mi się nie spodobał-ale miło sie gadało, więc zgodziłam się na przyjaźń, ale on walczył i po dwóch miesiącach tego mojego olewania, ignorowania postanowiłam dać mu szansę. Mieszkamy ze sobą od 4 miesięcy a w kwietniu bierzemy ślub-dzieci po ślubie. Jego ulubioną chwilą w ciągu dnia jest to jak rano wstaje i patrzy jak śpię. Wieczorem przed snem masuje mi stopy, kwiaty raz w tygodniu, chodzimy razem do kina, basem obiadki. Teściowa mnie kocha. Pomimo tego, że nie jestem laska z okładki mój mężczyzna nigdy nie powiedział, że jestem grubna czy mu się nie podobam. Ostatnio tak sobie gadaliśmy i on powiedział mi, że gdyby miał być z kobietą po to, aby ją zmieniać to by tylko tracił czas i to bez sensu. Nie rozumiem kobiet, które sie zmieniają, chudna itd. Chcecie schudnąć??? Ok, ale dla siebie, macie ochotę pochodzić bez makijażu-super, ale bez względu na wszystko, poszukajcie sobie faceta ktory bedzie chciał na was patrzeć jak śpicie i spełniać wasze marzenia. Jeśli facet chce abyście schudly to niech spada na bambus, kobieta musi znac swoja wartosc i miec szacunek do siebie, tylko po to aby ja inni szanowali :).

Gość ale sie narobiło
tak samo jest w drugą stronę, jak ktoś ci się fizycznie nie podoba zupełnie to takie związki cięzko przetrwać. Wiadomo nie chodzi o miłość od pierwszego wejrzenia, ale w tyn kimś musi cos być, ale możesz dopiero to zauważyć po kilku spotkaniach.

Gość ale sie narobiło
oczywiście niektórzy takie osoby skreślają od razu

agar3166 ale autorka nic nie wspominała o otyłości w temacie ? Skąd nagle u ciebie taki wyskok w sprawie wagi ? Czyż by jednak kompleksy z powodu wagi ? ;)

oczywiście niektórzy takie osoby skreślają od razu " to logiczne że na pierwsze spotkanie umawiam sie z taką panną która mi sie podoba wizualnie :) po co mam sie katować z kimś kto mnie nie kreci wzrokowo ?

Ja po prostu uważam, że całe życie nie będę wyglądać jak modelka, bo chcę mieć dzieci zajść w ciąże, a wtedy kobieta troszkę przybiera na wadze i nie chciałabym być z facetem, który mi mówi kochanie ale po porodzie od razu dieta tylko wybrałam kogoś kto mi powie Kochanie jesteś piękna...Wybrałam kogoś kto kocha mnie przytulać a nie tylko narzeka i szuka laski na pokaz. Mój mężczyzna zauważa moje wnętrze, moje potrzeby, troszczy się o mnie i kocha mnie a w zamian oczekuje tylko mojej miłości, ale to dobrze, że większość facetów jest zupełnie inna niż mój.

Gość hkjpkjjh
Wiekszosc facetów chce miec idealna partnerke a czy Ci mezczyzni sa idealni???? ----- odpowiedzcie sobie Panowie na to pytanie

Gość tyu
Kobieta nie do końca zwraca uwagę na wygląd, dla kobiety liczy się wnętrze, zaradność, to czy facet o nią dba i czy ogólnie jest dobrym człowiekiem. Dla kobiety liczy się to jaki facet jest... yak jak poprzedniczka napisała - jej facet na początku jej nie odpowiadał a jednak nad wizualnością wygrał jego charakter. Dla niektórych facetów kobieta jest dodatkiem, ma ładnie wyglądać i być zadbaną, po to żeby koledzy zazdrościli... Nie wspomniałam o otyłości.. ale czy zgrabna sylwestka nie jest wyznacznikiem atrakcyjnej kobiety ....

agar3166 1. "Na pierwszym spotkaniu strasznie mi się nie spodobał" 2. "ale miło sie gadało, więc zgodziłam się na przyjaźń" 3. "ale on walczył" 4. "i po dwóch miesiącach tego mojego olewania, ignorowania" 5. "postanowiłam dać mu szansę" 6. "Mieszkamy ze sobą od 4 miesięcy" 7. "a w kwietniu bierzemy ślub" Prawie jak w bajce... A teraz z polskiego na męskie: 1. Facet od początku nie wzbudza we mnie żadnych emocji, ot ma spodnie i to wszystko. 2. Samo to, że zwrócił uwagę na mniej atrakcyjną kobietę zasługuje na uwagę... nie uciekł! 3. Krok za krokiem mnie omotała 4. Omotała przez to, że wcale nie okazała się desperatką, tylko działała na zasadzie: dac palec i wnogi a ty goń mnie, kochasiu 5. I w końcu mi uległa, bo widziała, ze zaczyna się zastanawiać czy dalej mi się chce ją gonić 6. Zobaczymy jak wypadnie przy bliższym poznaniu, może dam radę 7. Chyba mi odbiło... zobaczymy, może jakoś to będzie... w końcu ktoś musi się poświęcić cdn. :)

agar3166 spytam jeszcze raz gdzie autorka pisała o tej puszystosci , nadwadze i nadmiarowych kilogramach ..????? uczepiłas sie tej nadwagi jak rzep psiego ogona :P

Regres mam przyjaciólki i nie ukrywajmy- mężczyźni głównie tego się czepiają. A większość kobiet niestety ich słucha...No, ale fakt jest jeden, większość mężczyzn poniżej 30 roku życia nie nadaje się do poważnego związku...I nie chodziło mi o otyłość, ale raczej o lekko zaokrąglone bioderka.

Gość igor84
Uroda i tak przemija predzej cyz pozniej.

Gość OCZYWIŚCIE tak
ale nie poznałaby moich znajomych :)

Nie wspomniałam o otyłości.. ale czy zgrabna sylwestka nie jest wyznacznikiem atrakcyjnej kobiety ...." to elementarna podstawa atrakcyjnosci.... Ale równie dobrze możemy wyróznić inne ,takie jak : cera, atrakcyjnosc w rysach twarzy , wymowa ( to osobiscie zaliczam jako ceche zewnetrzna ,która niestety ale jest zauważalna na pierwszym kontakcie ) :p

Szukanie dziury w całym prawda jest taka ze w tamtym okresie swojego życia nie szukałam miłosci zwiazku itd, ale to nie oznaczało, że mam nie poznawać nowych ludzi i ich unikać. Uwielbiam męskie towarzystwo chociażby dlatego, że mężczyźnie nie obrażają się za byle co i mają świetne poczucie humoru. I co gorsza zachowałam się troszkę jak facet- patrzyłam na wygląd, a nie zauważyłam tego co było w środku.

Regres mam przyjaciólki i nie ukrywajmy- mężczyźni głównie tego się czepiają. A większość kobiet niestety ich słucha..." tak jak wy wzrostu ;) Koniecznie musi być wyższy :P .'I nie chodziło mi o otyłość, ale raczej o lekko zaokrąglone bioderka' agar a jak lekko .... Dla niektórych kobiet lekko zaokrąglone to 15 cm wylewki boczne z jeansów rurek :P

igor84 Uroda i tak przemija predzej cyz pozniej." ale co sobie oko na ciesze to moje :P

Gość zaraz się dowiemy że wzrost
to co innego a ona nieszczęsna jest chora jak Smutna Puszysta Pusia i waży 123 kg :classic_cool:

Regres prawda jest taka ze wyznacznikiem atrakcyjności jest środowisko w jakim żyjemy. To, że dziewczyna tańczy taniec brzucha-nie oznacza, że ma idealne wymiary, a mimo to jest szalenie atrakcyjna i kobieca. Możemy jedynie przybliżyć procentowo ze 30 % facetów woli długie włosy u kobiet itd. Wiesz mi tylko chodziło o to, że kobiety nie mogą być w związkach z facetami ktorzy ich nie akceptują, że należy szukać kogoś dla nas idealnego, że w życiu trzeba się kierować czymś więcej niż pociągiem fizycznym, który oczywiście jest bardzo ważny, ale nie może być jedynym powodem dla bycia z kimś.

Gość amandaaa
Nikt sobie wygladu nie wybiera ale moze sobie w znacznym stopniu pomóc np. dbajac o swoja figure robiac makjiaz dbajac o pielegnacje swojego ciala itp. ,dla wiekszosci facetów zadbana kobieta to ładna kobieta.