Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja79

czy Wasi mezowi,faceci tez sikaja na siedząco???

Polecane posty

Gość dna
hehe,tak tak tak sika na siedząco,bo podobno jest ciszej,też sie smiałam

Gość 3546576
mój Czarek mówi, że sika na siedząco i bardzo to lubi :)

Gość 456789
obraził się, bo to napisałam a mówi, że sika na siedząco jedynie czasami

Gość przeciez jak podniesie deske
to i tak mocz na nia pryska od wewnatrz i na klape też , chyba ze ci mescy mężczyźni sikaja takim sikiem jak z kroplownika :D do tego jeszcze pewnie ich samcza pozycja w domu i "męskośc" nie pozwala na przetarcie klapy

interesujace ... smiac sie z tego, w jaki sposob ktos sika .... to wnosi o wyniesionych z domu albo kompleksach, albo niskim poczuciu wlasnej wartosci, albo pozostalosciach po tym, ze ktos sam byl lub jest osmieszany, wiec osmieszajac innych troche we wlasnym mniemaniu wyjdzie na prosta. zalosne to poniekad ... kobieta boi sie co by o niej ktos pomyslal, gdyby sie dowiedzial, ze wziela sobie faceta tak zniewiescialego, ze az sika na siedzaco. albo. kobieta faktycznie chce, aby facet sikal na siedzaco, ale on sie nie zgadza, bo uwlaczaloby by to jego 'meskiej godnosci', wiec ona (bo i jakies ma wyjscie?) publicznie niby sie z nim zgadza, a nawet nadgorliwie wstawia sie za tym, zeby facet jednak byl facetem i sikal na stojaco ... juz rozumiem wszystko, ktos moze lubiec scierac siki z sedesu, po sobie, po kims, po wszystkim. ale zeby sie az smiac z tego, ze ktos sika na stojaco ... w ogole smiac sie z kogos, osmieszac .... to jest jakies patologiczne.

Gość Dla mnie chore jest mowic
Facetowi jak ma sikac.. ...

Gość nika1234
smieszny temat. nigdy bym nie pomyslala ze moze dyskusja dotyczyc sikania mezczyzn. Zalosne!!! (a tak na marginesie nigdy jeszcze nie widzialam faceta sikajacego na siedzaco:/)

Gość Jestem zazenowana ta dyskusja
I zastanawiam sie co jeszcze wymyslicie? moze niech wasz 'mezczyzna' w pamprsie chodzi-ale niech bron boze sam nie zmienia bo jeszcze cos pobrudzi....co wy zrobilyscie z facetow???

Gość VIORIKA79
Siczku----to ja Ci napisalam ze "dobrze prawisz":) to ja zalozylam watek. i to ja mam meza,ktory sika na stojaco. i wlasnie tym sa oburzone moje kolezanki... tak!OBURZONE!:) pozdrawiam

dobre :D zaden mezczyzna, ktorego dotychczas spotkalam, a ktory sikal na siedzaco, nie przejawial bynajmniej cech psychicznego kastraty. tak samo zaden na stojaco sikajacy mezczyzna nie wydaje mi sie stojacej metody sikania bardziej meski ... co za dziwny stereotyp ...

Gość Nie Konczito
To nie metoda sikania szokuje a raczej naginanie mezczyzn do swojego widzimisie.

Gość nie rozumiem dyskusji
W domu wychowałam się z braćmi, mam męża i synów i nawet mi do glowy nie przyszło, że mężczyźni sikają na siedząco a juz z tego powodu, żeby nie ochlapac łazienki. To jakas żenada i absurd, przeciez można tak sikać, żeby nie obsikać wszystkiego dookoła. Myślałam, ze na siedząco to sikają tylko maluszki nim nauczą się sikać własciwie.

naginanie kogos do swojego widzimisie nie jest mila metoda postepowania w zwiazku. ale bywa tak, ze ludzie wyswiadczaja sobie nawzajem (bez naginania, po prostu z dobrej woli) przyslugi w celu uprzyjemnienia zycia tej drugiej osobie i nie traca bynajmniej w ten sposob nic na swej godnosci. mi to zwisa jak faceci sikaja. ale powiem szczerze, bylam w niejednym miejscu, w niejednym domu, gdzie w kibelku byl lekki capik sikowy i jestem pewna, ze kobiety tam mieszkajace albo tego juz nie czuja, bo sa przyzwyczajone, albo nie maja odwagi facetom zwrocic na ten fenomen uwagi. natomiast kazac facetowi sikac na siedzaco wiedzac, ze on codziennie przemywa na mokro cala muszle i podloge naokolo byloby conajmniej nietaktem. kazdy inny zas facet ma prawo miec zwrocona uwage: sikaj na siedzaco lub rob to, co napisalam powyzej. smiechu warte :D

Gość A kolegom meza
Tez to zaproponujesz jak przyjda do was w gosci? nie no to jest bezdyskusyjnie chore!!!!

Gość to jakas paranoja
Proponuję wywiesic w łazience tabliczkę z napisem: Sikanie TYLKO na siedząco!! Albo inna tabliczka: Albo sikasz na siedząco albo myjesz kibelek i wszystko dookoła po sobie, żeby nie capiło szczochami!! Paranoja!!

Gość kurde blacha
ja nie wiem jak sika mój afacet jakos nie włażę do łazienki jak się załatwia i pytac tez go nie pytam bo mi to zwisa w jakiej pozycji to robi ... a kibelek myje często więc nic nie śmierdzi :)

Gość U mnie nie ma tego problemu
Poniewaz mamy 2 kibelki w domu. Ja sprzatam swoj a moj maz swoj :)

Gość niebieska nimfa
ja widzialam jak moj kiedys sikał na siedzaca... dla mnie to śmieszne. Nie znam zadnego faceta, który by sikał na siedząco. Dobrze wychowany facet nie sika na siedząco aby nie zosgawiac moczu na desce, ale ja podnosi!! i w razie czego to wyciera muszle... Ale jak bardzo zaawansowanego trzeba miec parkinsona aby podczas sikania ochlapać deske, muszle, sciany, sufit i podłoge... Moze czas na czelnie juz wtedy.

jesli to pytanie bylo do mnie, to ja nie proponuje nigdy facetom ani swoim ani obcym sikania czy kupania w takiej lub innej pozycji. ja sie tylko nie moge nadziwic, z jakiej bani niektore kobiety tak niesamowicie bronia prawa facetow do sikania na stojaco, lub mowia ze od sikania na siedzaco staja sie psychicznie wykastrowani itd :D psychicznie! normalnie facetom samym chyba mniej zalezy na tym stojacym sikaniu niz tym kobietom. zreszta ta dyskusja zeszla na plaszczyzne "dziad o niebie, baba o chlebie" ...

Gość czytajac te szmelc
zrozumialam: FACET JEST MESKI KIEDY SIKA NA STOJACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to bardzo rewolucyjna teza... brawo kobietki o bystrych rozumkach. taaaaaaaaaaak facet musi stac jak sika..inaczej z NIEGO DUPEK, DEBIL, FRAJER, MAMISYNEK, PRZYDUPAS..... zajebista teza....a teraz sie zastanowcie...skoro facet aby byl meski musi sikac na stojaco to co jeszcze durnego klebi sie w tch waszych mozdzkach?... jaki innne zlote mysl? meski: sika na sojacao. przynosi wyplate min 6tys bo inaczej nie jest facet...dzwiga 100kg torby za wami bo inaczej to dupek....i zawsze udaje orgazm bo inaczej to frajer... a na koniec dnia w jedynej oazie spokoju musi stac na bacznosc....bo nawet tam damska glupota zawedrowal.bOMBOWE

Gość CO TO MA BYC
DOBRZE WYCHOWANY FACET NIE SIKA NA SIEDZACO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 KURWA MAC ..KOLEJAN CO SIE ZNA NA OBYCZAJACH....RATUNKU...SAME KRETYNKI CZY JAK.... PODCIAGACIE JAKAS GLUPIA SYT DO TEORI prawie majacych znaczenie egzystencjalne...dobrze wychowany facet nie sika na siedzaco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 glupszego zdania nie slyszalam od dluzszego czasu.... facet dbajacy o czystos w miejscu publicznym w publicznej toalecie nie sika na stojaco to ok...podonbie jak wiekszosc babek nie dotykla dupa deski albo oklada ja namietnie papierem...ale w domu....tragiczne

mi by sie to urzadzenie na nic nie przydalo, bo jak kto sika nie wplywa na moj nastroj. ale wielu babkom z tego topiku kamera w lazience bedzie konieczna, by sie upewnily, ze ich facet aby na pewno sika na stojaco i od tego staje sie prawdziwym mezczyzna. a ewentualnie jak usiadzie, to bedzie musial udowodnic, ze robil nr.2, bo jak sie jego kobieta dowie, ze tylko sikal na siedzaco, to go wysmieje i nie bedzie chciala dzielic z nim loza :D nie wiem, jak wy, ale ja juz koncze ta dyskusje. milej zabawy. oby nigdy nie przytrafila wam sie trauma widoku faceta zalatwiajacego sie w nieporzadany przez was sposob 🖐️

Gość Konczita ty masz jakis z tym
Problem? Najwiecej sie tu udzielasz. przeczytaj sobie swoje wpisy :D o ja pierdole! a moze ty jestes facetem ....? z chora prostata :D czemu sie tak bulwersujesz? OD WIEKOW FACET SIKA STOJAC a ty tu jakas rewolucje wprowadzasz. Chore! niech sprzata po sobie to smierdzialo nie bedzie.proste.

Gość szurum burum
--> "podonbie jak wiekszosc babek nie dotykla d**a deski albo oklada ja namietnie papierem..." a jak można namiętnie obłożyć deskę papierem? całując papier, głaszcząc deskę i mówiąc do niech czułe słówka? :p Generalnie widzę, że panie mające sikających na siedząco mężów na siłę starały się przekonać innych do swoich racji, a kiedy się to nie udało, to zaczęły resztę obrażać... Nie denerwujcie się kobiety, to sprawa Wasza i Waszych mężczyzn, że sikają na siedząco... Ale zrozumcie, że nie każda dziewczyna ma ochotę nakazywać mężowi zmianę (wypracowanego od zarania dziejów) sposobu sikania. Ogólnie, to róbcie co chcecie w tych swoich domach - niech mąż sika na siedząco, a Wy sikajcie na stojąco, albo oboje na stojąco, albo oboje na siedząco. Ale nie próbujcie narzucić swojego zdania innym i nie atakujcie tych, którzy nie próbują walczyć z naturalnym sposobem oddawania moczu.... Poza tym nie zawsze w łazience 'capi' jeśli mężczyzna sika na stojąco. Niektórzy mężczyźni po prostu podnoszę deskę, trafiają do sedesu i umieją po sobie sprzątać... Ich żony nie muszą namawiać ich do sikania na siedząco.

Gość szurum burum
I mówcie co chcecie, ale mężczyźni z natury sikają na stojąco. Nie znam żadnego faceta, który z własnej woli postanowiłby, że od dzisiaj będzie sikał na siedząco. A to, że podporządkowałyście Waszych mężów swoich zachciankom nie sprawi, że sikanie mężczyzn z pozycji siedzącej stanie się naturalne. Tylko nie zdziwcie się, jeśli za jakiś czas mąż zażąda od Was, abyście po każdej zmianie tamponu czy podpaski leciały do osiedlowego zsypu, bo leżąc w domowym śmietniku, taka podpaska śmierdzi...

Gość esseltea678
Dziewczyny, po co te obrażanie się nawzajem? I to o taka prozaiczną rzecz, jak sikanie:D. Jedni sikają na siedząco inni na stojąco i tyle! Po co dorabiacie ideologie do czegoś, czego nie ma (bo jedni to męscy inni nie:D). Mój mąż całe życie sikał na stojąco, a od roku czasu (mniej więcej od czasu jak zamieszkaliśmy ze sobą), sika na siedząco głownie. I co mam zrobić?:D ja go do tego nie zmuszałam, ba! nawet mi do głowy by nie przyszlo żeby tak sikał. Ale szanowny ołtarzowy stwierdził, że dlaczego ma stać, jak może sobie wygodnie usiąść :D i pozamiatane:) na poczatku i ja i on wybuchalismy smiechem na ten widok a teraz to luuuuuuziiikkk jest i deska zawsze opuszczona ;P

Gość też nie kumam
w czym problem? Mój sika na stojąco ALE nigdy mi nie przyszło do głowy rozmyślać na ten temat i tworzyć do tego ideologię :o

Gość Mam 3 synow
Moze powinnam zaczac uczyc ich sikania na siedzaco.. przyda sie na pozniej jak wezma sbie takie iditki za zony.. zal.pl