Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja79

czy Wasi mezowi,faceci tez sikaja na siedząco???

Polecane posty

Gość o jaciez
jak również nie akceptuje się sikania na siedząco u facetów jak już idziemy tym tropem o akceptacji

Gość och Boże Boże
ja już nie mam siły tego wszystkiego tłumaczyć. niektórzy i tak nie zrozumieją. do o rzeszty - to nie tylko przypadek , to nawet wyjątek. ale tak naprawdę nie dziwi was fakt szczania facetów na siedząco? chyba od niedawna tak robią. kto by o tym pomyślał choćby kilka lat temu? ja pierwszy raz zetknąłem się z tym właśnie tu na kafeterii i to było dość niedawno, no i jestem tym mocno zdumiony. przecież można wygodnie na stojąco i potem najwyżej sprzątnąć po sobie. ja tak robię , mi to nie przeszkadza, gorzej , jak bym miał sprzątać po kimś. bo i faktycznie są tez i takie prostaki co naszczą , obszczą i jak gdyby nic wychodzą z łazienki. no nie no , tak się akurat nie robi , zwłaszcza w gościach.ale naprawdę można jak najbardziej zostawić po sobie porządek po odlaniu się na stojaco , trzeba tylko chcieć. a tak w ogóle dla mnie to jest po prostu śmieszne , że facet szcza na siedząco. nie tyle śmieszna jest pozycja , bo w takiej samej pozycji się sra, ale sam FAKT :D

Gość o rzeszty
a sikajcie sobie do umywalek, albo i do garnkow jak chcecie, ale ja nie pozwole, zeby mi ktos w domu do umywalki sikal :D jest to dla mnie obrzydliwe. facet by musial za kazdym razem myc umywalke i naokolo, ale nie tylko od niechcenia polukac, tylko porzadnie umyc jakims srodkiem czystosci. jesli chodzi o sprzatanie po sobie - czyli kazdy jeden raz kiedy idziesz siku na stojaco, sprzatasz, czyli spryskujesz sedes i podloge naokolo jakims srodkiem czystosci i wycierasz recznikiem papierowym, tak? bo jesli nie, to nie jest posprzatane. do o jaciez - nie, to jest zupelnie inny tok, sikanie jest czynnoscia prywatna i jest akceptowany kazdy rodzaj sikania wedlug wlasnych upodoban sikajacego, bo nie robimytego na forum publicum. natomiast golenie, mycie, czyste ubrania to sprawy, dzieki ktorym jestesmy au courrant na forum publicum. widzisz ta calkowicie bezsprzeczna logiczna roznice? jesli nadal nie, to znaczy, ze mowie do sciany.

Gość o rzeszty
do och boze boze: twierdzisz, ze to co napisalam o znanych mi w zyciu sikajacych tak czy inaczej facetach to tylko wyjatek. wiec napisz mi prosze ilu ty np. znasz gejow i czy sprawdzales jak sikaja, no i jaki procent z nich sika na siedzaco?

Gość och Boże Boże
do o rzeszty - nie do końca , tak właściwie to wycieram kibel (podnoszę deskę) i podłogę wokół niego papierem toaletowym, co jakiś czas robię tez tak samo wilgotną ściereczką. i na dodatek popsikam odświeżaczem . i uwierz ,że jest czysto i nic nie śmierdzi , naprawdę.bo są mężczyźni którzy umieją zostawić po sobie porządek nawet jak sikają na stojaco i nie muszą tego robić na siedząco, ale i oczywiście tez są flejtuchy co zostawia syf w łazience, wiem to. ale wszystko zależy od faceta i zależy jeszcze jaki to facet.

Gość och Boże Boże
100 % sika na siedząco bo to typowe dla gejów, jak nic nie muszę sprawdzać , ja to wiem. taka smutna prawda. a nie znam żadnego geja i całe szczęście , bo ja gardzę takimi ludźmi. kto wie czy nie miałby ochoty mi zrobić loda.

Gość kurrrrrrr....wa
do o rzeszty - co do sikania do umywalki - co Ty byś nie pozwoliła , ja bym to zrobił tak dyskretnie ,że nawet byś nie wiedziała czy nalałem do umywalki czy nie, no chyba , że byś ze mną do łazienki weszła i widziała w jaki sposób i do czego leje

Gość kurrrrrrr....wa
a i wiecie co - jest takie jedno forum na kafeterii pt '' czy wszyscy faceci sikają do umywalki ?'' przeczytajcie sobie tam posty. z niektórych to można się uśmiać:D:D:D

Gość o rzeszty
do och boze boze - aha, czyli ty gardzisz ludzmi, nie mamy wiec o czym rozmawiac, zyj sobie zdrowo i wesolo w sowjej domniemanej meskosi, wspolczuje twojej obecnej lub przyszlej kobiecie, byc z facetem o zakutym mozgu :( debilem, co w zyciu nie widzial geja, a wie, jak wszyscy geje sikaja 🖐️ do faceta co sika do umywalki - to nie, ze ja bym nie pozwolila. ja po prostu nie dopuszczam nigdy do bycia w zwiazku z facetem, ktoremu mam na cos pozwalac czy nie pozwalac, musi byc zgoda i harmonia, to sie tyczy w obie strony. byc moze moj facet tez sikuje do umywalki, ale faktycznie nigdy niczego nie poznalabym po zapachu ani sladach. wiec prawdopodobnie nie sika. poniewaz jak myje rece, zeby, czy sie goli, to zawsze sa slady, chociaz on pewnie ich nie widzi ;)

Gość och Boże Boże
o rzeszty - wzajemnie, ty żyj sobie z facetem ciota lub takim przyszłym, rzeczywiście nie mamy o czym rozmawiać bo za bardzo różnimy się poglądami a gardzę tylko ludźmi homo niewiadomo bo to wybryk natury , a osoby hetero są jak najbardziej ok

Gość o rzeszty
facet ciota mi nie grozi, bo takowy nigdy nie chcialby byc ze mna ... cierpisz chlopie na homofobie, a to z reguly wywodzi sie z kompleksow. zaden prawdziwie meski, dowartosciowany i intelektualnie rozwiniety facet nie bedzie gardzil innym facetem tylko dlatego, ze tamten jest gejem!

Gość och Boże Boże
nigdy nic nie wiadomo;) a ja na nic nie cierpię - przecież nie każdy musi akceptować gejów

Gość o rzeszty
nikt nic nie musi. ale ludzie dziela sie na zamknietych i otwartych, ty nalezysz do tych pierwszych. natmiast czy mi sie kiedys trafi facet ciota czy nie, to nawet nie bede wiedziala, bo nie rozgraniczam ludzi w tak prymitywny sposob.

Gość och Boże Boże
czy się trafi nie wiem ,ale ci tego nie życzę ;) bo by szczał na siedząco pewnie.... a jaki ja jestem to tylko i wyłącznie moja sprawa i nic nikomu do tego i nikt i nic mnie nie zmieni czy się to komu podoba czy nie... jestem po prostu sobą i nie jestem gejem;) i ja ich tylko nie akceptuje a pomyśl ze są tez i tacy co tez i zabijają gejów tylko dlatego że są gejami , to są dopiero debile.... to nie są żarty

Gość o rzeszty
ja wlasnei lubie, jak faceci sikaja na siedzaco :D czysciej i wygodniej. takze oby mi sie tylko tacy trafiali. w rodzinie i wsrod znajomych. jak jakis facet sika na siedzaco to nic ci do tego - on po prostu jest soba, tak jak ty jestes soba sikajac na stojaco i nie lubiac gejow. ot i co :)

Gość och Boże Boże
tak ty lubisz ciotowatych i co na siedząco szczają to tez są ciotowaci faktycznie nic mi do tego bo tak naprawdę ciotami się nie interesuje tylko gardzę nimi :D

Gość o rzeszty
ja mi zdrowie mile, tak o ciotowatosci faceta decyduja cechy znacznie inne niz sikanie :D znam jednego faceta sikajacego na siedzaco, ktory ma takie same zasciankowe i antygejowskie poglady jak ty. za nic w swiecie ciota nie jest, wrecz ma zajawki na macho (brrrr... ohyda :P )

Gość och Boże Boże
cioty cioty cioty hahahaha

Gość heheheheh
najlepiej zamontować sobie puisuar:) mój facet sika na siedząco ;) mnie się to bardzo podoba :)))))))))))) faceci malują włosy nakładają żele , uzywają kremów itd czy to jest według was pedalskie?

Gość Ujyjggv
Ja chyba jestem NORMALNA bo nie interesuje mnie w jaki sposób sikaja znajomi mi faceci . Ważne aby czysto w łazience było. Niech sobie i na rękach stoi jak mu wygodnie ale jak naszczy niech posprząta o sobie.

Gość o jaciez
a no właśnie prawie w każdym poście o czystość chodzi. czyli facet musi z siebie ciote robić byleby tylko żonusia miała czysto. A może kobiety niech na stojąco sikają wystarczyła by tylko taka dziura i nie trzeba by było kibla myć rozkraczyły by się i jazda.

Gość Gggggggę
Nie nie musi robić cioty z siebie . Ale ne powinien oczekiwać aż kobieta po nim posprząta. Ale niestety tak są nasi panowie nauczeni przez cholerne mamuski ze to baba jest do sprzątania jak dupa do srania . A'propos znam kobiety które wchodzą nogami na deskę sedesowa i kucajac sikaja (!) to dopiero jest wstretne!

Gość Heheheh a co ci się w tym tak
Podoba ze sika na siedzaco? Ty jesteś jakaś nienormalna? Ja rozumiem - toleruje to ale żeby mi się miało podobać??? Właściwie mało mnie to interesuje jak facet sika , tak samo jak sra. Toz to jego osobista sprawa!!!!

Gość heheheheh
no kurde może być że jestem nie normalna :) zwisa mi to ,ale za to mam czysciutko w kibelku :) i nie muszę się narobić:)

Gość Na siedząco to szczaja tylko
typy niższej kategorii

Gość No to masz problem ojejj
Heheheheh jednak sama potwierdzasz : gdyby szczal na podłogę Ty byś sprzątala a nie on ? Czemu?

Gość ta a jakby szczał na stojaco
i prysnąłby po za kibel niechcący jedna mikroskopijna kropeleczkę moczu to chyba by mu koniec świata urządziła

Gość ohig
jeny mój chłop sika na stojąco a jakoś nie zauważyłam, żeby cokolwiek było pochlapane, a nawet jeśli to mocz jest sterylny czyli wychodzi na to, że bardziej higieniczny niż np woda po płukaniu jamy ustnej.

Gość Tak się boicie moczu jak
Diabeł swieconej wody

Gość Zaznaczać teren można jeszcze
na przykład obsikując drzewo:)