Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja79

czy Wasi mezowi,faceci tez sikaja na siedząco???

Polecane posty

Gość za duzo filmow ogladacie
psy sikaja podnoszac noge a suki kucajac. tak i facet sika na stojaco a kobieta na siedzaco. to wynika z anatomii.

Gość qqqwweerrtttyyy
dobre:D

Gość poli27-prawie 28
ci co podza ze jak facet sika na siedzaco to ciota to maja chyba jakies kompleksy :O...tylko szczaniem na stojąco pokazujecie ze jesteście ''prawdziwymi'' facetami ? :o..no to mi was zal ze tylko szczanie robi z was facetów...

Gość między innymi tez i szczaniem
na stojaco pokazujemy jakimi jesteśmy mężczyznami. Ale nie tylko. Nie tylko , ale jak mówię - miedzy innymi sikaniem także. A jak ktoś szcza na siedząco to chyba ma coś nie tak z mózgownicą

Gość ale znaleźliście sobie
problem!!!! Wyprowadźcie tych swoich facetów na smyczy, niech się wysikają w plenerze, pod drzewkiem i po problemach z czystym czy brudnym kibelkiem!!! HE HE HE.

Gość żona sikającego
mój sika na siedząco kiedy załatwia też grubszą potrzebe , kiedyś podglądnełam i spytałam to tak mi właśnie wytłumaczył

Gość beataaaaggg
ja jeszcze jestem sama, ale mezowie moich obu starszych siostr siusiaja na siedzaco. protestowali, ale jak raz czy dwa dostali szmate i mieli scierac obsikany kibel i ochlapane kafelki, to teraz grzecznie siadaja :)

Mój facet sika na stojąco . Oni maja dopiero problem jeśli im sie chce srac i sikac jednocześnie to rozumiem sikanie na siedząco :D, ale tak normalnie to dziwie...

Gość margiem
Na siedzaco,nie mamy pisuaru do sikania na stojaco,tylko normalny kibelek.

Gość zauważyło mi się ,ze tu
jakieś cwele posty usuwają... to pewnie cioty szczające na siedząco:)

Gość zuzzzzzzzzzzka
Tez na siedzaco.Nie ma raczej kompleksow.

Gość no coz.........
Moj facet tez sika na siedzaca, musze przyznac, ze jest moim pierwszym facetem, ktory tak robi, a bylo ich juz paru:D Od malego on i jego brat tak zostali nauczeni w domu przez matke.

Gość laralu
Moj w domu sika na siedzaco, tak w domu rodzinnym mama go nauczyla. Dzieki temu mam mniej pracy przy czyszczeniu.

Gość jypjypjyp
Moj sikal na stojaco, byly klotnie o sprztanie(i nie wycieranie jak cos chlapnie papierem tylko dezynfekcja)ale odkad mamy dzieci sika na siedzaco i tak uczy synka.Widac,ze sam zrozumial,ze sikanie na stojaco nie jest sposobem na czysta lazienke.

Gość pitoparado
Zabawne bo widzialalem kiedys artykul na ten temat i im bardzie cywilizowany kraj tym wiekszy procent facetow sika na siedzaco.

Gość luluniebieskie
Moj maz tez siusia na siedzaco i chwala bogu.

Gość tylko na stojąco
nigdy przenigdy nie będę sikał na siedząco i nikt nigdy mnie do tego nie zmusi ani nie nauczy ani nie wytresuje

Gość rafaaaa
Na siedzaco: i o zgrozo jestem normalnym facetem.

Gość jakie głupie lachony
Moj sika na stojąco i jakoś cała łazienka nie jest opryskana. nie wyobrażam sobie faceta sikajacego na siedzaco, chyba bym pekla ze smiechu jakby moj męzczyzna sikal na siedzaco jak baba

Gość zastanawiam sie jak wasi
faceci to robia ze ochlapuja cala lazienke i kafelki moczem, bo jak ja wchodze po moim facecie to nawet deska jest sucha

Gość widac,ze duzo polskich
facetow ma kompleksy nawet w dziedzinie sikania LOL Azjaci albo inni Arabowie pewnie tez by nie sikali JAK BABA na siedzaco ha ha ha

Gość pepek swiatowy
Naucza sie.Powoli,ale Polska w obyczajach tez dojdzie do reszty Europy czy Ameryki Polnocnej.

Gość o rzeszty
ale co wam tak to sikanie na ambicji siedzi?? :D jakby mnie np. facet poprosil, abym jakas czynnosc dotyczaca swojej toalety robila inaczej, bo tak bedzie praktyczniej pod wzgl. sprzatania czy cos tam, to bym nie potraktowala tego jako ujmy na mojej kobiecosci, tylko podeszla do sprawy w sposob praktyczny. a wy od razu o jakiejsc kastracji czy bog wie co, bo facet sika na siedzaco :D to dopiero musza byc zakompleksione cioty, co stojacym sposobem sikania chca udowodnic i podkreslic swoja meskosc. reasumujac: do sikania na stojaco sa pisuary, zwykle kible do sikania na siedzaco, w plenerze na siedzaco ani baby, ani chlopy nie sikaja z oczywistych wzgledow. 🖐️

Gość pepek swiatowy
dokladnie co o rzeszty napisal/napisala

Gość o rzeszty
napisalA. ciesze sie, ze logika jeszcze niktorym dopisuje ;)

Gość y tu tambien
Moj maz sika na siedzaco.Nie jest to dla niego nowosc.Jego mama tak go nauczyla za co jestem jej wdzieczna.

Gość heh baby na siedzaco nie
sikają,ale kucają:)

Gość serwatkaser
no napewno kamera ukryta jest w kazdym kiblu i widzi jak kto szcza no nie mogę jak to się nowoczesne kobitki indyczą że nie wyobrażają sobie chłopa co sika na siedząco , a gdzież by , uchowaj boże , no nie może być , toż to profanacja , nie do przyjecia , szczac na siedząco a szczajta do cholery i na leząco jak wam tak wygodnie , awy głópie baby sprzatajta po soich herosach hihihihi

Gość Ależ te babska są głupie!!!!
Głupie i puste , widać idiotki nie mają większych kłopotów jak lanie facetów, może tak sraniem się zajmiecie , czy srają dupą czy gębą .Malanowskiego najmijcie i wszystko będzie ok.kretynki popaprane.!!!Rzygać się chce .

Gość spoko spoko i spoko
Jakies problemy ma ten frustrat albo frustratka wyzej he he.Najwazniejsze zeby kibel i podloga byly czyste.Ja to osiagam siadajac bo nie chce mi sie wyciagac chemii i gabki jak cos chlapnie.