Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawoszka1111

Ciąża czy nie..? ZDJĘCIA TESTU

Polecane posty

czesc Kawoszka i gratuluje :) do malej zdenerwowanej - ja mam termin bardzo zblizony do Ciebie i też mam brzusio jak w 5-no może 4 miesiącu... :o i dopiero teraz zaczęło mi szarpać żołądkiem zwłaszcza rano :o wcześniej to raczej były nudności a teraz wywraca mi nim na wszystkie strony... ale nic to, najważniejsze że mała istotka ma już twarz, ręce, nogi, palce, i wszystko w środku :):):) widziałam osobiście :)

Gość dziewczyny poradźcie mi
okres powinnam mieć w poniedziałek (ten który już był) dziś sobota i go nie ma. Testy wyszły negatywne a ja się kiepsko czuje. Tak właśnie ciążowo. Czy te testy mogą kłamać?

ja kiedyś miałam tak że okres spóźniał mi się jakieś 2-3 tygodnie... test oczywiście negatywny więc poszłam do ginekologa i okazało się że mi pęcherzyk nie pękł i jajnik był 2 razy większy niż normalnie... ale dał mi tabletki na to i przeszło :) może być też tak, że owulacja się opóźniła, a w konsekwencji i okres... poczekaj jeszcze tydzień, w międzyczasie zrób test, a jak nic się nie zmieni to idź do ginekologa - tylko najlepiej takiego, który ma usg - to od razu będzie widać co to jest :) ja tylko dodam że wtedy z tym jajnikiem to w ogóle nie miałam objawów ani okresowych ani ciążowych, nawet piersi mi wręcz opadały :o teraz jak zaszłam w ciążę to od razu piersi miałam jak balony :)

Gość mała zdenerwowana
dziewczyny poradzcie mi... wiesz nenakrecaj sie ze sie le czujesz czesto pod wplywem emocji wmawiamy i wyszukujemy w sobie obawow ciazy wiem bo tez tak robilam;)poczekaj jakis tydzien bo moze faktycznie jk pisze kolezanka wydluzyl ci sie cykl wiec jesli tak to nawet gdybys byla ciazy tescik jeso niepokaze a za tydzien spokojnie powinna powtoryc ten test i ewentualnie umowic sie na wizytke do gin.Niestresuj sie Pozdrawiamy

Gość mała zdenerwowana
alakolo...ja ide za tydzien na usg moze zobaczy juz wszystko mojego maluszka :)poza plcia chcemy niespodzianke chyba ze predzej dostane sie do medicover bo dostalam skierowanie na badanie prenatalne;)tylko niewiem jaka kolejka:)ale estem niecierpliwa:)

Gość dziewczyny poradźcie mi
Dziękuje za odpowiedź. Ja wiem, ze nie powinnam się nakręcać ale nie wiem co się ze mną dzieje. Wczoraj całą noc przepłakałam. Czuje się jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł. Zarówno psychicznie jak i fizycznie.

Gość Mała zdenerwowana
Eh słońce bedzie dobrze ja tez tak to przezywalam wlasnie przed chwila mialam chwile zgrozy moj gin jest na urlopie a dostalam ciemnobrazowego plamienia okazalo sie ze to brudzenie a nie plamienie juz spakowalam sie do szpitala tak sie wystraszylam niemasz sie co denerwowac a nakrecanie niepomaga ja zaszlam w ciaze jak sobie odpuscilam...chetnie bym pocieszyla inaczej ale niewiem jak wiem ze jak kto prubowal mnie pocieszyc to sama wpadalam dopiero w przygnebienie...glowa do gory bedzie dobrze

Gość Kawoszka1111
Hej dziewczynki:D. Dzisiaj rano zrobiłam kolejny test - proszę, pochwalę się:) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f8dd57e6f02b4a9f.html Test chyba trochę lipny:P, bo przerwy jakieś są w tych kreskach, ale co ma być widać, to widać:D. Teraz czekam tylko z utęsknieniem na usg :) Mam pytanko - kiedy mówiłyście innym o ciąży? Tzn rodzicom, znajomym?

Gość mała zdenerwowana
ja to odrazu bo pracuje z siostra mlodsza a od razu na l4poszlam babcia zostala postawiona przed faktem dokonanym;)

Gość mała zdenerwowana
ah i gratuluje!!!!!sliczne kresunie

Ja zaczęłam mówić oficjalnie w rodzinie i wśród przyjaciół że jestem w ciąży po pierwszym USG gdzie zobaczyłam serduszko bijące, wcześniej kilka osób wiedziało ale nie chciałam tak strasznie się "chwalić" ze strachu, że może coś nie tak będzie, jak się okazało niesłusznie! Gratuluję pięknych kreseczek...

Gość Kawoszka1111
A dziękuję kochane:) Dzisiaj miałam pierwsze mdłości, delikatne ale były:P Chyba też tak zrobię - na razie wiedzą tylko dwie osoby, a po pierwszym usg (to już za 8 dni), powiem wszystkim innym i już będę się cieszyć pełną parą:D. Przy okazji - nie mogłam się powstrzymać, po prostu nie mogłam i kupiłam, zobaczcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fe102dbd7485a4d2.html

Gość buterr
brawo , a widzisz :-) Wystarczyło kilka dni poczekac na wyrazne dwie kreseczki Pozdrowionka :-)

Gość mała zdenerwowana

Gość mała zdenerwowana
nic nieda tyle radosci co nowina o macierzynstwie...

Gość mała zdenerwowana
ja w sobte zobacze mojego aniolka mam nadzieje ze wszystko u niego dobrze bo przerazily mnie te uplawy