Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenka008855

Poznalam Faceta - on prawiczek. Co dalej?

Polecane posty

Poznałam faceta, ma 25lat i nigdy nawet nie całowal sie z kobieta. Ogolnie wydawal sie b. w porzadku. Troche nie w moim typie ale nadrabia poczuciem humoru.. moze to egoistyczne, ale gdy sie dowiedzialam ze jest prawiczkiem i nie mial nigdy kobiety..... po prostu go odpuscilam sobie. Nie moglabym byc z kims kto nigdy nie mial nikogo.... zastanawiam sie czy ze mna jest cos nie tak skoro tak to postrzegam :/

Gość normalna reakcja...........

Na pewno ? ;] moja kolezanka uznała ze lepiej taki ktory nie mial nikogo niz taki ktory mial ich zbyt wiele :// aleee... o nie. Prawiczkom mowie NIE.

Gość tez bym..........
takiego nie chciała facet powinien byc doswiadczony

Gość no raczej niezbyt normalna
:o

Gość ile masz lat......//

Gość sdsds
to ze prawiczek to moze ujsc ale zeby sie nie całował w tym wieku:O

Gość sdsds
ja się całowałem z kolegami już w gimnazjum. ten koleś to jakiś dziwak.

Gość kokoszannnel
Chyba cos z nim nie tak, sorry. Ale to NIE JEST NORMALNE zeby facet w tym wieku mial zerowe doswiadczenie... 25 letni prawiczek? masakra... Mowie Ci, cos z nim nie tak, wiec w sumie dobrze zrobilas, niech inna sie zastanawia co mu dolega i meczy sie z nim w lozku. Jak ktos slusznie zauwazyl, mezczyzna powinien byc doswiadczony. Pozatym taki prawiczek to i tak predzej czy poznie jak sie rozzuchwali i nabierze smialosci, zacznie sprawdzac jak to jest z innymi. A idz pan do rudej z 25 letniki prawiczkami :o

Gość prawiczki rox
ps może założyć stosowne forum :classic_cool: )))

" 22:49 [zgłoś do usunięcia] Tym razem to znowu ja/ (acccca.m@gmail.com) a z ciekawości do prawiczków pytanie. załóżmy że poznajecie zainteresowaną wami kobiete itd to przyznajecie się że jesteście prawiczkami?" a to????? :D "Jak ktos slusznie zauwazyl, mezczyzna powinien byc doswiadczony. Pozatym taki prawiczek to i tak predzej czy poznie jak sie rozzuchwali i nabierze smialosci, zacznie sprawdzac jak to jest z innymi." bzdura przecież jak miałaś xxx facetó to chyba wiesz że 1 był ok inny nie i napewno nie zależało to od ich doświadczenia związkowego a to drugie zależy od charakteru :P

zla kobieta jestes. Mowilem ze zaslugujesz na dobrze wymierzonego klapsa ?

Gość facet w wieku 25 lat
powinien miec jakies doswiadczenie w seksie inaczej cos z nim nie tak

Gość a fujjjj
skAD ON SIE URWAŁ myslałam ze im tylko jedno w głowie a tu taki przypadek zostaw go!!!

Gość zwyczajnie szukał miłości
i zbłądził. :classic_cool:

myslalam ze to kwestia religijna ale okazuje sie ze on jest ateista ;d w ogoleee wtedy odpuscilam... ogoolnie i tak bym nie dala rady do slubu !:D z moim temperamentem hah:P

Gość ja mam 29 lat i zero
doswiadczenia w seksie calowalem sie tylko z jedna dziewczyna i to gdy bylem w wieku ponad 25 lat

" było zwykłe pytanie nie sugerujące takiego czy innego zachowania w tej teoretycznej sytuacji" ta już wiemy jakie pytanie :P żadna go wcześniej nie chciała a ty jeszcze mu dowalasz a to byłby najleszy chłopak na jakiego cięstać

skad wiesz ze najlepszy? :d moze ma jakis problem sexualny ? :d a dla mnie sex w zwiazku jest b. wazny :))) prawiczek broni prawiczka:D

Gość prawiczek 26 lat
nigdy nikomu o tym nie mówiłem , nie skakałem też ze spadochronu ale za to drugie to byłbym nawet wstanie zapłacić za pierwsze nigdy.

Gość JA MAM 27 LAT
i nigdy nie całowałem laski ale jestem niepełnosprawny wiec nigdy sie nie łudziłem ze tak sie stanie kobiety sa dla zdrowych mezczyzn

Gość prawiczek 26lat
Sam seks to nic, Kobietę trzeba zdobyć, zatrzymać. Nigdy mi się to nie udało więc i nie mam seksu.

co Ty mowisz! moj brat tez niepelnosprawny a kobitki ma!:)) nie trac wiary ;) a do BNB - ale bez sexu tez go nie zbuduje:))