Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buźka25

moja tesciowa to koszmar!

Polecane posty

Gość i dodam ja
bidi a ty z nia miezkasz czy ona tak z wizyta

Gość buźka25
a jak wracalismy to oczywiscie miala juz nowe newsy bo jakas tam według niej byla brzydka i garbata,ja tego nie widzialam ale ona zauwazyła.Cala droge nic sie nie odzywałam bo sie we mnie gotowało:(POMOCY!!!!!!!!!!!!!!

"ale w końcu stwierdziła że czuje sie jak u siebie i przemeblowała mi pół mieszkania" - chcesz powiedzieć, że teściowa mieszka z Wami? No to jeśli zależy Ci na małżeństwie to jak najszybciej zmień ten stan rzeczy.

"Cala droge nic sie nie odzywałam bo sie we mnie gotowało" - No i dobrze zrobiłaś :) Następnym razem licz traktory na drodze, bociany w gniazdach czy krowy na polach. A jak będzie się pytała czemu się nie odzywasz to grzecznie powiedz, że nie masz nic do powiedzenia na ten temat :)

Gość buźka25
Malo_stanowczy:)wiem ze to sformułowanie chamskie nie jest ale ton i złosc ze zmeczenia i z jej glupiej uwagi był dosc donosny:)i chamski w moim wyobrazeniu ale nie zaluje kurde:)

o nie broń boże...była z wizyta a mieszka 300 km od nas - uważam że to i tak za blisko :D

Gość buźka25
wlasnie tesciu sie zapytal czemu nic nie mowie to powiedzialam ze nie mam ochoty gadac:)

Gość xpd
podoba mi się ten temat.Już go wrzucam do ulubionych:D

"zmien meza to tesciowa automatycznie zniknie z pola widzenia" - ZS, stęskniłem się za Twoim poczuciem humoru :) Buźka - licz kiedy wypada Ci okres albo dni płodne zanim cokolwiek powiesz:) Wtedy już opadną emocje i odezwiesz się spokojnie:)

Gość Tesciowa
A ja dostaje kwiaty od ziecia

Gość buźka25
no wtedy zle trafiła bo mialam okres:)

Bidi bidi - popatrz na to w ten sposób - dzięki niej miałaś pretekst do kolejnego przemeblowania:) I macie teraz "gościnne" kapcie :) Same pozytywy:)

ZS, stęskniłem się za Twoim poczuciem humoru przeciez to nie byl zart ;-) i ja za twoim ms :-) (trzeba ulatwiac zycie redaktorowi CHN)

Gość xpd
to ja będę zawsze do niej chodzić jak mam okres:D

no miała przyjechać na 3 dni a siedziała 3,5 tygodnia - przemeblować tzn poprzestawiać meble, rzeczy, ciuchy wszystko - wiec zapalciła tylko za te jakze dekoracyjne kurze jajka.

"no wtedy zle trafiła bo mialam okres" - ach te Wasze niedoskonałości...:) To przypominaj sobie ile trwał Twój ostatni seksik :) Bo nawet jeśli był przed chwilą to nie jesteś w stanie tak od razu powiedzieć ile trwał :)

Gość buźka25
xpd czasami to jest wskazane ale jak boli brzuch to nie potrzebny jest chyba bol głowy?:)i rozbicie psychiczne ktorego udzialem jest tesciowa.Ten wyjazd akurat w tym dniu to byl przypadek:)

nikt się nie zgodził to była jej samowolka - wiesz musimy chodzić do pracy trudno żeby brać 3,5 tygodnia urlopu a jak wróciliśmy to zastaliśmy to co zastaliśmy

Gość xpd
to może są jednak gorsze od mojej.............................

wiesz musimy chodzić do pracy trudno żeby brać 3,5 tygodnia urlopu a jak wróciliśmy to zastaliśmy to co zastaliśmy rozumiem, to jest jasne, ale pytanie co wtedy zrobiliscie/ powiedzieliscie

Gość xpd
tak się pocieszam

to co mówiłam przez te 3,5 tygodnia żeby przestała nas uszcześliwiać jej pomysłami aranzacji naszego mieszkania, no apotem przeprowadziłam rozmowę z T. i poprosiłam bardzo dosadnie żeby jego mama zakończyła tą wizytę w dniu następnym. Serio chciałam być miła rozumiem że to matka mojego T. ale są pewne granice gdzie nawet moje miłe usobienie zawodzi.

Gość buźka25
nie ma gorsze lepsze to zalezy od nas,naszej wrazliwosci na zlosliwosc innych bo niektorzy jednym uchem wpuszczaja drugim wypuszczaja a niektorzy sa juz tacy ze analizuja i sie zamartwiaja:(bo za bardzo chcemy sie wpasowac:(

Gość jasioooooo
a jeszcze inni lubią ssać ;)