Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Dagmara

Facet bez prawa jazdy nie ma szans na fajną kobietę

Polecane posty

Gość sdfesdfgfr
wy lepiej powiedzic jakie macie idealy co dziecio chcecei przekazac w zyciu czy tylko sie walic po katach jak koty niestety a jak na razie nic nie przkaze ale walcz by to zmienic

ja nie mam prawo jazdy tylko dlatego ze narazie nie mam gdzie jezdzic i z kim bo kupno samochodu to małe piwo a jak mam robic prawko tylko po to aby miec to jest głupota lepiej poczekac i je zdac i odrazu kupic samochód bo samo prawko bez wozu to :O

cream znowu rzuciłeś robotę ? Czy masz już wolne ?..... bo rozniosłeś wszystkie ulotki ;)

a jak mam robic prawko tylko po to aby miec to jest głupota " creamik zawsze możesz czepek sobie wypożyczyć na pływalni zastawiając prawko w zamian :P przydaje sie ...

dzis sie zwolniłem z pracy aby więcej na kafe siedziec" przyznaj sie ;) Trzepałeś gruchę do zbiornika z jogurtem .... I starszy brygadzista z pobliskiej Spóldzielni Mleczarskiej musiał cię zwolnić :( Juz w dodatku poznańskiej Gazety jest wzmianka ze lokalna mleczarnia musiała wycofać znaczną partię jogurtów i serków waniliowych ;) nie chcą podac przyczyny , ponoc to tajemnica

Gość fajna kobieta
facet bez prawka zawsze bedzie nieudacznikiem 🖐️:classic_cool:

Gość katy34
a tam pieprzycie z tym prawkiem. sam nie mam prawka ale mam swoją chatę. prawko i auto ma moja żona i to wystarcza.

nic ci nie wmawiam moj drogi, a co najzwyzej kreuje iluzje ze moze nie jest z toba tak zle :P ale ocenic nie moge poniewaz po prostu - cie nie znam.

Gość prawko jest przydatne
ale czy trzeba je mieć? :P

Gość trzeba trzeba

Gość dziewczyna bez prawa jazdy..
... to zalosne niedojrzale dziecko..

Gość prawo jazdy wazne jest na wsi
Taka jest prawda, że tylko na wioskach tak się zwraca na to uwagę. Facet musi mieć nie tylko prawko ale i wypasione bmw lub mercedesa popowodziowego sprowadzonego z "zachodu" w celu wożenia swojej panny :o Jak nie ma to nie ma co liczyć na to, że wioskowa piękność chociażby spojrzy w jego stronę...

Gość do littlesensitive
ale ty jestes dziewczyna, ja jestem chlopakiem nie mam prawka i wolalbym taka co tez nie ma

Gość klkl
Z tym posiadaniem prawka to stereotyp ze to facet musi mieć , wcale nie musi mieć i tyle :P , mnie to ojciec musiał zmuszać na siłę żebym robił prawko tak bardzo nie lubię samochodów :D , nie interesuje się samochodami nuda jak flaki z olejem, a jazda samochodem to jak kara:P

Gość jakiśtam
"Taka jest prawda, że tylko na wioskach tak się zwraca na to uwagę. Facet musi mieć nie tylko prawko ale i wypasione bmw lub mercedesa popowodziowego sprowadzonego z "zachodu" w celu wożenia swojej panny Jak nie ma to nie ma co liczyć na to, że wioskowa piękność chociażby spojrzy w jego stronę..." Cenna uwaga :) Pamiętam jedną lasencję z wioski pod Lublinem. Fajna panienka, atrakcyjna fizycznie, ale aby ją zdobyć trzeba było mieć co najmniej BMW e46 w kolorze czarnym. Ona sama lubowała się w niemieckich autach. Założyłem się z kumplem, że tą blacharę przelecę. Na początku naszej znajomości miała opory, trzymała mnie na dystans, pewnie dlatego, że jej moja fura nie odpowiadała. Miałem wtedy Opla Vectrę. Po kilku miechach zmieniłem auto na BMW e60 w kolorze czarnym i panienka od razu spojrzała na mnie łaskawszym okiem. Nawet sama się pchała na widelec. Pusta lanca, która leciała na kasę i dobry samochód, ale zakład wygrałem z kumplem :)

Gość h e h e :D
Blachary z wiosek są po prostu super do rżnięcia. Lecą na tego, kto ma lepsza furę i więcej kasy. Brzydzę się takimi panienkami.

Gość Sway
Hmmm i tutaj się zgodzę z twierdzeniem że na wsi trzeba mieć prawo jazdy, ale czy to takie negatywne zjawisko??? I pomijając kwestie blachar itp. ludzie mieszkający nawet kilka kilometrów o miasta do jakiejkolwiek egzystencji są zmuszeni mieć prawo jazdy. Ja mieszkam blisko centrum i z komunikacją miejską nie ma problemu dlatego prawo jazdy robiłam mając dopiero 20 lat, obecnie mam i prawko i samochód bo jednak to duża wygoda. Moi znajomi mieszkający na wsi mają prawa jazdy i samochody od 18stego roku życia. Tam to po prostu prawo jazdy i własny samochód są niezbędne do życia.

Gość niusek
Auto jest jak dziurawy worek na pieniadze (jest niby fajne, ale na pewno nie jest wyznacznikiem męskości). A ten worek chce tylko więcej żreć. Chcesz auto i coca colę? http://www.youtube.com/watch?v=XidlRhyU7M0 Styka?

Gość kasi-ani
facet bez prawa jazdy to jak bez jajek Lily ma rację choć nie łatwo mi to przyznać bo nie mam prawka ani nie umiem prowadzić pojazdu a wogóle nie znam sie na motoryzacji Jeszcze w szkole koleżanki mi mówiły że jestem jakiś żeński, wypowiedź Lily to potwierdziła po prostu brak mi jaj Dziękuję Lily że jeszcze bardziej mi uświadomiłaś ze brak mi meskości co więc mam począc ???

Ja mam prawko, nawet dwa. Trzecie zrobię jak beda środki. Mimo wszystko nie mam dziewczyny. Wcześniej mówiłem sobie źe jak będzie blacha i kwity to bede mobilny i łatwiej mi będzie kogos poznać. Rzecz jasna nic sie nie zmieniło.

Gość hhjjjjjjjl
:classic_cool: