Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ximenne

Pomożcie! Strasznie wolno ściagają mi się piosenki....

Polecane posty

Gość ximenne

Od dziś mam nowy internet, miał być szybszy a jest średnio- piosenka np. na wrzucie ładuje się wolno, załaduje się trochę wiecej niż połowa i się zatrzymuje :O Ktoś wie dlaczego tak jest? Strony ładują mi się bardzo szybko.

Gość ximenne
pomóżcie no :(

Gość ximenne
to znaczy? :) musicie mi to tłumaczyć łopatologicznie, bo dla mnie te całe łącza, transfery itp to czarna magia :D

a z czego masz neta? po za tym zaraz po założeniu neta też mi dosyć wolno chodził ale po jakis 2 tyg wszystko się uregulowało i jest ok:)

Gość ximenne
Aha, teraz już rozumiem, dzięki :) Czyli to nie wina mojego internetu? Mam podobno łącze o szybkości 25 megabajtów, nawet nie wiem czy to szybkie czy wolne :P

Gość ximenne
UPC :)

Gość ximenne
UPC :)

megabitów jesli juz i to dosc szypowinno byc lepiej, czasami transfery różnych stron sa przeciążone np przez liczbe osob ktore aktualnie ja oglądaja i moze wolniej chodzic, zreszta wrzuta i tak jest wołowata

Gość ximenne
no właśnie zauważyłam, że o wiele szybciej ściągają mi się teledyski na youtube, które przecież zajmują więcej miejsca... A jeszcze takie jedno pytanko: Skąd najlepiej ściągać filmy? Czy łącze 25 mb nadaje się do w miarę szybkie ściągania filmow?

Gość ximenne
up

jak dla mnie to filmy najlepiej przez jakiś program:) ja mam aresa i jest to program cud-pięknie i szybciutko ściąga:) z tym tylko ze nie wiadomo czemu nie u każdego on działa...ja należe do tych szczęściarzy co mi działa:D

Gość ghghjlk
A mi ares calego kompa zamulil

Gość ximenne
dzięki, czytałam coś o tym programie na innych forach :) a myślisz, że przy 25 megabitach to ściągnie w miare szybko i czy będę się męczyc tydzien? I jeszcze jedno- czy program jest bezpieczny tzn czy nie ściaga wirusow?

u mnie wirusów nie sciąga:) mam jeszcze do tego program antywirusowy jak by co:) myśle że ci powinien ładnie ściaąć:) u mnie film leci gdzieś 1,2-2 godzinki, ale... otóż nie u każdego ares działa:) nie wiem czemu tak jest ale jak zaczniesz go sciągać z sieci i czas sciagania będziesz miała 12 czy nawet 24 godziny to odpuść sobie- nawet jak wytrwasz i go sciagniesz nie będzie ci chodził, prawidłowo powinien się sćiągnąć gdziesz w 1,5-2 godz:)