Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytulankaa

Rozstępy po ciąży....

Polecane posty

masakra:O Po pierwszej ciazy mialam rozstepy po obydwoch stronach brzucha, ponizej pepka! Po drugiej ciazy mam je rowniez z obydwu stron, tyle ze teraz siegaja powyzej pepka:O Kiedys sobie operacyjnie je usune;) Ale najpierw zrobie sobie piekne cycki;)

Rozciumkana na maxa, a moglabys wiecej na temat mikrodermambrazji napisac! Czytalam juz co neco na necie, ale nie pisze czy boli, ile mniej wiecej kosztuje, ile trza zabiegow???

Gość yavex
natalie2803 na rozjaśnione rozstępy ciężko coś już zdziałać, ale nie poddawaj się moje się ewidentnie zmniejszają przy używaniu kremu. bo oprócz rozjaśnienia skóra musi się jeszcze obkurczyć i taki efekt daje Vichy :)

Gość yavex
natalie2803 na rozjaśnione rozstępy ciężko coś już zdziałać, ale nie poddawaj się moje się ewidentnie zmniejszają przy używaniu kremu. bo oprócz rozjaśnienia skóra musi się jeszcze obkurczyć i taki efekt daje Vichy :)

Operacyjne usuwanie? hmmm no jakoś nie jestem przekonana... Najpierw wypróbuje chyba wszystkeigo co możliwe na świecie. A później w akcie ostatecznej desperacji dam się pociąć ewentualnie ;/

Gość mandarynka__03
nie załamuj się :) najpierw zacznij od mniej drastycznych środków! Kup dobry krem! Dieta i ruch! poleć się specjalisty. Są rożne domowe cud sposoby :) nasza magiczna kawa Nie poddawaj się skalpel to ostateczność :)

Gość yavex
Sądzisz, że operacja pomoże? Plastyka brzucha to dopiero będzie bolało! nie jest tego warte. Monica Ivancan leć do apteki kup dobry krem na rozstępy, zainwestuj! i zaczynaj działać skoro jest tak źle jak mówisz. Spróbuj z tym Vichy wiele z nas go sprawdziło i jest zadowolonych z efektów :)

Gość saleminka8
ja jestem po po porodzie dużego synka,porozciagał mnie niesamowicie,koło biodra mam brzydkie rozstępy :( mój okruszek po urodzeniu miał 4200g a ja zawsze byłam szczupła,teraz walczę z tymi rozstępami i nic :( z wagą jestem 5 kg na plusie,ale chodzę w ubraniach przed ciażowych już od dawna(rodziłam 5 miesięcy temu)

Gość yavex
4200 g to wcale nie taki okruszek :) Używasz czegoś na te rozstępy?

Gość mandarynka__03
skoro jest tak źle to nie ma na co czekać! Kup Vichy na rozstępy to chyba jest w tej chwili najlepsze na rynku i działaj! a nie zadręczaj się kobieto bo jeszcze nic nie jest stracone :)

chyba mnie tez przekonałyście. wybiore sie po ten krem bo rzeczywiście nie ma na co czekać dłużej. a wydaje mi sie ze i tak zbyt długo zwlekałam... :/

Gość evelajnaaaaaa
idzie wiosna czas sie wziac za siebie , czemu my o siebie dbamy i chcemy wygladac jak najlepeij a faceci nie ?;]mam slicznego bobaska -Majke. ale tak mi cialo napsula " ze szok , na rostepy stosowalam kiedys jakas masc na blizny ale kiepska byla, jestem mloda mama wiec szukam czegos sprawdzonego i skutecznego,pytam wprost : co jest najlepsze??

Gość yavex
poczytaj nasze wpisy :) tu jest odpowiedź :) Ja u używam Vichy! Profesjonalne i dobre! Masuj się do tego szorstka rękawica 5 min dziennie każde udo i musi się udać!

Gość mandarynka_03
też próbowałam z maściami na blizny nazywała się chyba scare i jak odkryła potem moja siostrzenica jedyne na co pomagała to trądzik ;p Przede wszystkim najlepsza jest systematyczność i dobre nastawienie bez tego czegokolwiek byś nie używała nie wytrwasz :)

Gość mandarynka__03
evelajnaaaaaa i jak Ci idzie? Ja rozpoczynam nową akcję na wiosnę! Chcę się rozprawić z tym cellulitem porządnie! Czytałam w Joyu o akcji "Polki i dieta kontra celullit" organizowaną przez Vichy, kremu i tak używam :) więc jedyne co zostaje to porządnie przeorganizować dietę i zacząć się porządnie ruszać!

Gość evelajnaaaa
idzie cizko i pod gorke :D ale dam rade, zbieram juz na nowe bikini :D slyszalam o tej akcji, bardzo mnie kusi ta reklama tego celludestock ale jeszcze sie waham co do kupna, przekonacie mnie ? :D

Gość mandarynka__03
no no no co za akcja! nic tylko się przyłączyć i liczyć na wygraną :)

Gość yavex
brawo dla plumki! w życiu by mi nie przyszło do głowy żeby takich rzeczy szukać na Facebooku! Korzystam z tego kremu ale obciąża to zawsze moją kieszeń, więc taki zapasik na rok... :)

Gość plumka123
celludestock na pewno bedzie nagroda, ale tez i inne kosmetyki:)

Gość mandarynka__03
Bez żadnych wysiłków z naszej strony. Dwa kliknięcia i po sprawie. Coś to zbyt piękne jest aby było prawdziwe. Ale przyłączyłam się i będę czekać na tą wygraną tak jak pisałam wcześniej. Ale raczej zawsze sądziłam, że takie akcję są trochę naciągane...

Gość yavex
Brałam kiedyś udział w innym konkursie na FB oferowali kubki :) i przysłali mi do domu tak jak obiecali. Jeżeli to jest na taką skalę to nie może być ściema :D Inaczej nie tylko my byśmy się buntowały. Widziałaś ile kobiet bierze już w tym udział :)

Gość evelajnaaaaaa
;] faktycznie swietny konkurs, takie akcje musza byc realne i jak wygrasz to wygraasz i przysylaja Ci nagrode , vichy to powazna firma :)

Gość ja1987
mi pomaga kolagen w zelu na allegro jest:P koszt ok 120 zl ale to ponoc starcza na 6 mies wiec nie wychodzi za drogo,smaruje 2razy dziennie. Dodam ze ja mam juz jasne te rozstepy a po kolagenie sie splycaja i tak jakby mniej ich bylo :) polecam.

Gość evelajnaaaaa
za ta cene to juz MUSI działac:) co z tym konkursem ktoras bierze udzial?? jejciu jakbym chciala dostac takie kosmetyki ;]

Gość evelajnaaaaaa
musisz sie zarejestrowac na facebooku , zalozyc konto itd, i dołączyc do grupy wlasnie tego vichy , tego calego konkursu. tam jest wszytsko wyjasnione, wystarczy dodawac wpisy na tematy wojny z cellulitem ;]

Gość mandarynka__03
woja! tak to prawdziwa batalia :) Idealny konkurs dla nas :) mamy co opisywać :)