Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytulankaa

Rozstępy po ciąży....

Polecane posty

Gość wiolka2
hej .a ja mam super sprawdzony sposób przeciw rozstępom krem FISSAN mozna go dostać w aptekach zazwyczaj .Urodziłam syna który ma już 10 lat i 4 lata temu bliżniaki ,w czasie tej ciązy naprawde mi się przytyło ,a rozstępów nie mam wogóle ,ani

Gość plumka123
no mamy wiedze na ten temat wiec mamy co pisac faktycznie;p

Gość yavex
a może założymy własną grupę;>? Co wy na to dziewczęta :)

Gość yavex
a może założymy własną grupę co wy na to dziewczyny? :)

Gość evelajnaaaaaa
Wiolka skoro po trojce dzieci nie masz cellulitu to masz ogromne szczescie ;] a nawet 3 ;] gratuluje!

Gość mandarynka__03
no Wiolka wyjątkowe szczęśćie :D Ah grupa kurcze świetny pomysł, ale już się zapisałam do jednej ;/ yavex nie czekaj i się zapisuj!

Gość dziewczyny ja nie dostałam
w ciąży rozstępów. całą ciąże smarowałam siękupą oliwki i nic,a miałam ogromny brzuch. teraz po ciąży mi powyłaziły :(

Gość evelajnaaaaaa
powyłaziły bo Twoj brzuszek zmalał, wczesniej moze nie bylo widac, ale Twoj przypadek pokazuje ze nie na wszytkie działaja te same kosmetyki , wiec trzeba probowac,i konsultowac sie :P

Gość mandarynka__03
ja też dostałam rozstępów i cellulitu jak schudłam. nie ma nic za darmo. jak miałam trochę boczków to w ogóle mnie nie atakowały, a teraz o zgrozo! Ale nie łam się :) walcz z nami! My liczymy na cała partię cellulodestocku ;d wygrana z FB

Gość yavex
ah zrobiłam tak mandarynka :) popisałm nawet par ę pościkow ;p A jak Wam idzie nasz fejsbookowy konkurs?

Mi idzie całkiem dobrze, dzięki Wam zarejestrowałam się i dołaczyłam do grupy na facebooku :) Szkoda tylko, ze to nie likwiduje tego cellulitu i rozstepów, bo niestety to mnie martwi najbardziej :/

Gość evelajnaaaaaa
natalie ale checi sa dobre;] a moze przytrafi Ci sie cud natury i od pisania porad innym na temat cellulitu i rostepów samoczynnie Ci znikną:P:P

Gość magnetism
polecam bardzo proste i znane wszytskim ciwczenie PRZYSIADY , robie rano i wieczorem po 30 razy pełne przysiady, do tego smaruje uda kremikeim ktory dostalam w prezencie ale teraz nazwy nie pamietam jakis z apteki, mocno nawilza i spina skore, no i spłycil mi rozstepy po urodzeniu mojego brzdąca :D

Gość yavex
dokładnie nasze cenne i sprawdzone porady mogą się przydać innym kobietom :) Dlatego piszmy pościki i pomagajmy mniej doświadczonym kobietom :)

Gość mandarynka__03
rolki też są bardzo dobre :) pracują uda i pośladki! Napina się skóra wyrabiają mięśnie :) trzeba to dopisać na FB jako dobra porada :)

Gość mlodamama17x3
urodziłam pół roku temu; przytyłam podczas ciąży 4 kg.. ale do teraz udało mi się schudnąć około 8 i nadal wyglądam bardzo szczupło. rozstępy mam, na pośladkach, piersiach i troszeczkę na udach.. ale głowa do góry!

Gość yavex
pewnie nawet chudzielce mają cellulit. niektóre kobiety myślą, że nas to nie dotyczy ale niestety;/ a stosowałaś jakieś ćwiczenia? zawsze przy diecie należy ćwiczyć żeby skóra zdobywała dodatkowe napięcie. dobrze też używać kremów ujędrniających

Gość mandarynka__03
mlodamama17x3 zarejestruj się na fejsie tam też są dobre porady dla młodych mam walczących z cellulitem i rozstępami :)

Gość yavex
wczoraj mój post trafił na główna :) mam nadzieję, że znacząco przyczyniłam się do naszej wygranej :) Dziewczyny nie łamcie się pokonamy cEllulita :D

Gość yavex
Vichy Cellulodestock pomaga nam zwalczyć Cellulita ;p

Gość mandarynka__03
Silna motywacja to podstawa. Mi czasem się już nie chce tego wszystkiego nakładać, wcierać, masować ale wiem, że wejdę potem na forum i poczytam jak Wam się udaje i będzie mi wstyd. Dlatego zmywam się do łazienki na mały zmasowany atak :D

Gość evelajnaaaaaa
a pozniej i tak wszytskie sie spotakamy na plażyyyyy :D a ile trwa taka kuracja antycellulitowa i czy mozna ja poprostu skonczyc czy trzeba stosowac ten krem caly czas?

Gość mandarynka__03
ten krem działa chyba nawet jak się nie ruszasz i w ogóle sportów nie uprawiasz ;p ale kurację trzeba cały czas... tak zapobiegawczo bo wiadomo, że tłuszczyk będzie chciał wrócić :D

Slyszałam, że jednym z lepszym specyfików na rozstępy jest balsam Palmers. Można go kupić na stronie www.maslokakaowe.com Z tego co wyczytałam działają bardzo dobrze te kosmetyki, a ja sama miałam okazję skorzystać z ich balsamó do ust i byłam zadowolona.

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
JESTEM PO DRUGIEJ CIĄŻY I TEŻ MAM NIEZŁE ROZSTĘPY NAJBARDZIEJ NA BRZUCHU. ROZSTĘPY MAM PO PIERWSZEJ CIĄŻY PO DRUGIEJ TROCHĘ NA POŚLADKACH. ŻADNE KREMY NIC NIE POMOGŁY PO PROSTU BYŁAM SZCZUPŁA PRZED CIĄŻĄ I SZYBKO PRZYBIERAŁAM I SĄ TEGO SKUTKI. DO WAGI SWOJEJ DOSZŁAM ALE ROZSTĘPY ZOSTAŁY

Zastanawia mnie jeszcze cos - do dziewczyn, które stosują różne kremy na rozstępy juz podczas ciąży: Czy te kremy są bezpieczne dla dzidziusia? Przecież wiadomo, że nie wszystkim wolno się nam smarować, bo to przenika przez skórę (np. odpadają samoopalacze). Czy zwracacie na to uwagę? Bo ja bardzo. Słyszłam o skuteczności (i nieszkodliwości) oleju ze słodkich migdałów i takim smaruję brzuch i biust, a ponadto używam balsamu, ale bez żadnych sztucznych dodatków. A jeśli i to nie pomoże i rozstępy wyjdą - trudno - są większe tragedie na świecie :-)