Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusia85

trzebnica-oleśnica jaki szpital wybrać?

Polecane posty

Gość przyszła mamusia85

hej dziewczyny, mam pytanie , chciałabym wybrać szpital i zastanawiam się nad trzebnicą, a oleśnicą pomocy:) napiszcie swoje opinie, z góry dziękuje:)

Gość przyszła mamusia85
wiesz co jak cie czytam to mi sie niedobrze robi:)

Gość olesnice polecam

Gość przyszła mamusia85
ale może napiszesz coś więcej?

Gość olesnice polecam
a co chesz wiedziec? o trzebnicy nic nie wiem, wiec nie pomoge. do olesnicy nie mam kompletnie żadnych zastrzezen. Polozne spokojne, mile, pomocne, pozycje wybierasz jaka chcesz, lekarz zjawia sie na koniec. sa dwie wredne baby od dzieci pozniej, ale to akurat da sie przezyc.

Gość mama klaudii
ja nie rodziłam ale znam dwie opinie bliskich mi osób w tzrebnicy rodziła moja kuzynka 2 lata temu podobno opieka ok ale ciąże prowadził jej ginekolog z tamtego szpitala , minusem było ,że nie było wanny do porodu w wodzie .... kuzynka niby zadowolona , ale powiedziała, że następne dziecko to tylko cc przyjaciółka rodziła w oleśnicy zadowolona bardzo podobno położne super we wszystkim pomagały , miała problem z karmieniem to przychodziły na każde wezwanie bez żadnych problemów .... przy porodzie położna ochroniła jej krocze , za poród rodzinny musiała zapłacić ...... następne planuje niedługo i chce rodzic sn może cos pomogłam

Gość olesnice polecam
zapomnialam - jest darmowa szkola rodzenia, prowadza ja te same polozne ktore potemm spotkasz na oddziale. To podnosi na duchu jak wchodzisz na porodowke a tu cie witaja: o czekalismy juz na pania, no i widzisz znajome twarze. Nie mozesz sie dogadac i zaplacic poloznej z tego co slyszalam, ale sama nie pytalam. Zreszta one sa wszystkie co do jednej mile i profesjonalne. Nie wiem jak z tym kroszem, mnie powiedzialy ze jak musza to tna, mnie cieli. Zagoilo sie i prawie znaku nie ma. Przy karmieniu i polozne i pielegniarki od dzieci masz na zawolanie, wszystko pokaza i pomogą. Dzieki takiej jednej tylko karmilam piersia :) co chcesz konretnie wiedziec, bo nie bede sie tu produkowac z calego pobytu tam

Gość ja rodziłam 4 lata temu
w trzebnicy porod rodzinny było bardzo ok:)

Gość przyszła mamusia85
oki dzięki pomogłyście i zdecydowałam sie na olesnice

Gość gość
jak szukasz lekarza do prowadzenia ciąży to na pewno warto zwrócić uwagę na dr Świdraka

Gość gość
podnoszę temat. Podzielicie się opiniami?