Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfcuguhn

Czy marzenia sa dla glupcow ?? Lubicie czasem pomarzyc ??

Polecane posty

Gość gfcuguhn

Ja lubie chwilami :) moj facet nie nawidzi XD uzupelniamy sie hehe

Gość pomarzyc dobra rzecz

Gość gfcuguhn
najczesciej marze o murzynskich palach ktore wkladaja mi do odbytu :D

Gość gfcuguhn
tak podszywaczu marz sobie o nich, ale wymys sobie wlasny nick :) nie kradnij :)

Kofta Jonasz Trzeba marzyć Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć Zamiast dmuchać na zimne Na gorącym się sparzyć Z deszczu pobiec pod rynnę Trzeba marzyć Gdy spadają jak liście Kartki dat z kalendarzy Kiedy szaro i mgliście Trzeba marzyć W chłodnej, pustej godzinie Na swój los się odważyć Nim twe szczęście cię minie Trzeba marzyć W rytmie wietrznej tęsknoty Wraca fala do plaży Ty pamiętaj wciąż o tym Trzeba marzyć Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć

Gość gfcuguhn
ladny wiersz :) jesli masz takich wiecej, mozesz mi tu wkleic :) chcetnie poczytam :)

Gość do autorki....
Marzenia to jak terapia. Ten kto ma czas na marzenia jest szczęśliwy, bo może poświęcić sobie choć trochę czasu. Są ludzie, którzy niestety na to czasu nie mają, nie wystarcza im go. Być może przestali się łudzić nadzieją. Życie osadziło ich twardo na ziemi i nie bujają w obłokach. Dla mnie marzenia to odskocznia od rzeczywistości. Bywa jednak tak że marzenia doczekają się realizacji i wtedy czujemy się szczęśliwi naprawdę.

Gość ktos kiedys tam udowodnil ze
ludzie marza tylko o tym co jest realne i do spelnienia. marzenia to tak jak cel. Trzeba go (je) miec w zyciu aby ono mialo sens :)

Gość dreaming on J.You
marzenia sa dla marzycieli PPP

Gość A ja marze sobie o tym ze
mam duzo pieniedzy, ze uporzadkuje wszystkie zalegle sprawy rodzinne, ze poleze sobie na piasku i slonce bedzie cieplo grzac mi plecy, a woda w morzu bedzie tak chlupac o brzeg. Marze ze moge sie znow wtulac w szerokie ramiona mojego i tylko mojego faceta. Ze widze jego usmiechniete oczy. Marze o tym, ze kazdy facet w autobusie jest dla mnie mily i uprzejmy, ze nauczyciele i wykladowcy sa douczeni i z sympatia wykladaja swoj przedmiot, ze sa szczesliwi bo maja prace. Kilka rzeczy juz wymarzylam w zyciu, moze i te nastepne sie spelnia.

Gość gfcuguhn
z checia wyliże Horodyńskiej łechtaczkę

Gość gfcuguhn
ja mysle ze na marzenia kazdy ma czas, tylko nie kazdy je lubi :) Mnie marzenia odprezaja :) ale tez nie zawsze mi to na dobre wychodzi bo coz z tego ze marze, jak nic sie nie spelnia :( i mam wciaz glowe w chmurach :) czasem tak zastygam nad nimi, a potem sobie mysle, ze glupia jestem bo przeciez nic takiego mnie nie spotka ;/

Gość gfcuguhn
hmm podszyw ma coraz to ciekawsze te marzenia, no i moze nam cos zaproponuje ? co ? moze pragniesz jakis sex zbiorowy . A tak powaznie to nie robisz wrazenia na nikim :) nie amsz co robic, to pogrzeb sobie palcem w dupie ! Wykaz sie innym poematem !

gfcuguhn - ano :) Czasami idąc po ulicy wpadam na ludzi, bo myślami jestem gdzieś tam...w swoim wymarzonym niebie :) I wiem, że to się nie spełni, ale już się z tym poniekąd pogodziłam ;) Swoje marzenia spisuje na papierze i całkiem klawe opowiadania mi wychodzą :D

Gość gfcuguhn
ja moze nie zapisuje , ale koduje w swojej glowie XD jest ixch tyle ze sam sie w nich czasem glubie :p potem sie odnajduje, potem znow gubie :) zadko tylko o nich rozmawiam

Ja nigdy nie rozmawiam o tym, co się dzieje w mojej głowie. Każdy słuchacz tych dziwnych myśli uznałby mnie za walniętą:P Na co dzień jestem normalna...czasami się zagapię i zapomnę, ale do tego już wszyscy się przyzwyczaili :P

Gość gfcuguhn
ja chetnie poznam to co sie dzieje w twojej glowie :) nawijaj malenka :D