Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorodota

Dziewczyny czy też jestescie zazdrosne kiedy widzicie kolezanke kierujaca???

Polecane posty

Gość dorodota

Ja nie mam prawka, mam 26 lat, wszedzie na nogach pociksam, i zazdrosc mnie bierze jak widze jak moje kolezanki autami jezdza.. A mnie nie stac, a co wiecej nie mam do tego drygu..

Gość Liyahhhhhhhhhhhhh
nie zazdroszcze bo mam prawko i jezdze :P

ja mam 20 lat i od 2 lat smigam swoich autkiem. Tyle ze ja uwielbiam prowadzic. Kocham sportowe autka, mam eclipsa. kocham kocham kocham!!!! ale to moja pasja.

Gość Ty karolcia czym
chcesz zaszpanować?? tym, że eclipsem jeździsz?? i to niby takie sportowe auto?? hahahaha!! pfff, to właśnie autko dobre dla małolatów, którzy dopiero co zdali prawko. tak samo jak te wszystkie tigry i calibry. po drugie pewno auto kupione za pieniądze rodziców, więc nie ma się cyzm chwalić. jak się dorobisz swojego to możesz się szpanować.

Gość ja nie zazdroszczę koleżankom
sama aktualnie robię kurs na prawko. nie było mnie stać wcześniej. teraz robię za swoje własne zarobione pieniądze. a koleżanki robiły prawko za kasę rodziców, jeżdżą też autami rodziców, więc niby czego tutaj im zazdrościć? tego, że nawet swojego auta nie mają..

Gość Beatka sdsd
nie jestem zazdrosna bo od 5 lat sama jeżdże dryg byś miała na pewno, żadna filozofia jeździć autem, tez powód do dumy, zwykła rzecz. a za kase rodzicow to nie ma sie co chwalić :P

Gość gryczka
Tak, trochę zazdroszczę. Nie zrobiłam dotąd prawa jazdy i nie wiem, czy zrobię, bo uważam, że się do tego nie nadaję (dwie lewe ręce, słaby wzrok, nieuważność).

Gość tralalalal
eclipse to zadne sportowe auto. wsiadz do imprezy sti zobaczysz co to sport

na tym forum nie mozna niczego powiedziec, bo od razu sie zazdrosni idioci wlaczaja do rozmowy;| 1. Czlowieku Ty chyba nie wiesz co to za samochod mitshubishi eclips- wbij sobie w google, poczytaj, przejedz sie, wtedy pogadamy! Kocham jak ktos sie wypowiada na temat na ktory nie ma pojecia! wiesz wogole jak eclips wyglada? haha 2. Czy ja napisalam, ze jezdze sportowym samochodem? napisalam ze sportowe samochody sa moja pasja - naucz sie czytac 3. Na prawo jazdy jak i na samochod zarobilam sama i sama go utrzymuje. Oczywiscie ze rodzice mi nie raz pomoga , ale tylko z tego wzgledu ze widza jak sie "zarzynam" zeby ten samochod miec Jeszcze cos powiesz?

Gość nie chłopak
mam prawko, ale swój samochód kupuję dopiero na wiosnę. Na razie jeżdżę samochodem rodziców lub chłopaka. Marzy mi się tigra :)

Dałabys rade! Ja uwazam, ze powinnas sprobowac! Naprwade fantastyczna sprawa! ;-) namawiam goraco !!!

Gość tralalalalal
tak sie sklada ze jechalem(prowadzilem) eclispa tyle ze 2.0 cos ok 150KM dla mnie lipa wogole nie jedzie to

Gość hahaha karolcia
jakbyś była taka zajebista to byś się tak nie ciskała, bo nie musiałabyś niczego udowadniać. poza tym ciekawe, jak osiemnastoletnia dziewczyna może zarobić na takie auto. głupio Ci się przyznać, że rodzice zafundowali.. poza tym wiem, jak wygląda eslipse. uwierz mi, nie masz czym szpanować.

Gość eclipse to ta sama ranga co
tigry i inne niskopodwoziowe badziewia. nie uważam tego za auto nawet. wózek dla dzieciaków.

Gdybys wiedzial czym jest eclips to bys chociaz zapytal o podstawowa wersje, rocznik itp. A pracuję od 16 roku zycia w pizzeri ;] Teraz z powodu studiow zmienilam prace i prauje w cyfrze + ;] Jak sie chce to mozna ! Tylko trzeba ruszyc smierdzaca dupe z fotela i zamiast pisac calymi dniami posty na kafeterii, zabrac sie do roboty ;]

Droga Karolciu, Pisząc "kocham sportowe auta, mam eclips" twierdzisz, że sportowe auto posiadasz. Po drugie, pisze się Eclipse. Po trzecie, ciekawa jestem jak 18 letnia dziewczyna zarobiła na Eclipse. Po czwarte, nie denerwuj sie tak, bo gdyby to, co piszesz, było prawdą, nie musiałabyć tak tego wszystkim wmawiać.

fioletowy "widelczyku" wisi mi co wy myslicie;] akurat jestem na tyle zaradna, ze sobie radze, ale wyraznie napisalam ( tylko trzeba umiec czytac) ze pomagaja mi czasem rodzice. ;]

Gość a ja mam 22 lata i
prawko od 4 lat- jezdze wszedzie dlatego nie rozumiem jak mozna nie miec prawka

Gość tralalallalalala
moze chodzi o e-klips:D a tam moze jest ladna i dawala doopy to w sumie mogla tyle zarobic:classic_cool:

Gość hahahaha ciskasz się
jakby nie wiem co to było ten eclipse. "czym jest eclipse". no czym jest. badziewiem dla dzieciaków. wsiadłabyś z tego w jakies porządne auto z wielką mocą i bys nie pojęła. ale co Ty tam możesz wiedzieć. przecież jeździsz eclipsem..

akurat jestem na tyle zaradna, ze sobie radze, ale wyraznie napisalam ( tylko trzeba umiec czytac) ze pomagaja mi czasem rodzice. ;] Skoro jesteś taka zaradna że sobie radzisz to nie potrzebowałabyś pomocy rodziców :classic_cool:. Więc ta pomoc rodziców to pewnie był zastrzyk gotówki na autko (czytaj: cała kasa) a ty je utrzymujesz? :)

fioletowy uwierz mi ze gdybym nie miala to bym nie wiedziala nawet o jej istnieniu, bo jest to samochod rzadko spotykany na naszych drogach. I ta jego wyjatkowosc sprawila ze sie uparlam na ten akurat samochod ;-) Pewnie ze nie mozna sie dorobic, szczegolnie ze studiuje dziennie i pracuje weekednami glownie. Ale wyobraz sobie ze kupujac samochod mialam np. 18 stke i mialam odlozone sporo pieniedzy urodzinowych ;-). Ach mowcie co chcecie ja sie ciesze moim samochodowym Skarbem ;]

Też chciałam zaszpanować, pochwalić się jakim autem jeżdżę, od ilu lat i za czuje pieniądze, ale blednę przy karolci :o Więc nie powiem wam ;) :P

tak, ty koffasz swojego Skarba :D kurwa, bo zdechnę. wyjątkowość sprawiła że uparlas sie? Może i się uparłaś,i rodzice na 18-tkę dali kasę na auto :) Ale nie, potem trzeba powiedzieć, że sama zarobiłam :) w weekendy w pizzerii :) a rodzicie "tylko pomagają". Weź mnie nie rozśmieszaj.

Wiecie sami sie w sobie gubicie. Gdybym napiala ze jezdze jakims "CUDEM" sportowym, naprawde sportowym o niewiadomo jak wielkiej mocy silnika to byscie mnie bluzgali ze wszystko sponsoruja mi rodzice, jakbym napisala natomiast ze jezdze cieniasem to byscie mnie bluzgali ze jezdze takim badziewiem. Jezdze tym na co mnie stac po prostu. ;-)

Gość który rocznik ma twoje
sclipse?