Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kliknij na mój topic

Wasze ciąże. Jak to było na poczatku?

Polecane posty

Gość mnie boli
Czekaj do poniedziałku. Robimy grupowy teścik i wszystko stanie się jasne.

no własnie wykluczylam ciaze bo dostałam okres ale bez skrzepow,,, zawsze mam ze skrzepami ... teraz 3 dni był obfity a pozostale 4 plamienia , a pozniej dostałam dziwnych objaow jak na grype ... i bol podbrzusza i jajnika i brak apetytu i smaku .. dlatego sie zastanawiam czy to ciaza

Myślę, że po takim czasie test nazwe z popołudniowego moczu jest wiarygodny. Ja będę czekac :) Nie mam wyjścia. Do poniedziałku mały krok.

Gość mnie boli
siuneczka a może masz grypę po prostu?

Tylko test Cię ratuje ...

Gość anulka 1977
bardzo szybko ściemniały mi sutki i za 9 mies pojawił sie mój syneczek

Gość kakaowekakao
Ja mam podobne objawy jak wy , ale co do piersi to nic się nie dzieje. Podbrzusze boli od 2 tyg, testy sa negatywne, a okres za 4 dni(albo 9 m-cy)czy to też może być ciąża???

Może być. U mnie piersi nie są w sumie nie wiem jak powiekszone, ale lekko, jak przed miesiączką. I lewa troche boli z boku.

Gość kakaowekakao
w sumie jak podnosze rece do gory to boli mnie pod pachami,ale dlaczego testy wychodza negatywnie? poszłabym na krew, ale niewiem czy trzeba byc nadczczo i ile na to kasy

Około 20 złotych :) Idź, będziesz miała pewność :)

Gość kakaowekakao
to chyba lece na miasto do laboratprium,bo z nerw nie wytrzymam,a przecież nie mozna sie denerwowac:-) a ile bede czekac na wynik?

Ciężko powiedziec.Gdzieniegdzie za 2-3 godz masz wynik a czasem na drugi dzień :)

Gość anulka 1977
muszą ściemnieć brodawki ..a że coś tam pobolewa ..nabrzmiewa to ciągle tak mam a od 10 lat żadnego nowego dziecka :(

Gość kakaowekakao
Mam nadzieje ze przez weekend nie beda mnie trzymac w nie pewnosci

Muszą, nie muszą... każda ciąża i objawy są indywidualne, ciemnienie brodawek może wystąpić w różnym czasie a poza tym ja jestem w 10 tygodniu i u siebie gdybym nie wiedziałą to bym nie zauważyła róznicy...

Gość Kasia D
hej dziewczyny , moze wy bedziecie mądrzejsze. Otóż poprzedni cykl który skonczył się 5 go listopada na moje oko był bezowulacyjnym, generalnie nie było wyraznego skoku temp i sama miesiaczka bez boli trwała zaledwie 3 dni. co mi sie rzadko zdarza. A teraz jest 16 dzien cyklu , zazwyczaj owulacje miałam ok 20-25 dnia bo mam długie cykle a tym razem piersi zaczęły mnie boleć 12 go dnia cyklu i tego tez dnia był juz piekny płodny sluz i tak sie utrzymał do wczoraj tj 15 dnia cyklu. Od dzisiaj juz gesty biały i duzooo go jest, piersi nadal bolą a dzis rano i w nocy myslałam ze sie przekrece z bolu jaki miałam hmm nie wiem dokładnie gdzie w nodze w miednicy , nie wiem jak to sprecyzowac takie rwące cos , masakra jaki bol az mi wszystko dretwiało. Ale przeszło, czasem cos zakłuje jeszcze ale lekko. Temp dzis skoczyła w góre troszke. I teraz moje pytanko , była juz owu? czy bedzie bo nie za bardzo mam jak z mezem dzis wykorzystac ze tak powiem domniemane płodne dni i dlatego pytam czy moze juz po wiec nie musze sie stresowac ze juz nie zdazymy? Gdzies tez wyczytałam ze po bezowulacyjnym płodne jest nawet to krwawienie kilkudniowe i wtedy mozna zajsc, ciekawe a moze ten bol u mnie to juz dzidzia? jak myslicie?

Gość kakaowekakao
to zrob test!!! może to nie był okres?! tylko plamienie

Gość Kasia D
po tym ala okresie robiłam test i niestety negatywny :( wiec wtedy to na pewno nie ciaza była a teraz to nie wiem jak to odbierać

Gość kakaowekakao
moze było za wczesnie na test radze zrobic go teraz - powinien wykryc a jak nie to do gina

Gość kakaowekakao
byłam na beta hcg i musze czekac do poniedziałku:( niestety

Gość Kasia D
a dlaczego myslisz ze to ciaza?