Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótka _piłka

Ile przytyly wasze dzieci na piersi przez pierwsze 6 tyg??

Polecane posty

Gość krótka _piłka

Ineresuje mnie najnizsza waga i ile dziecko wazylo jak mialo skonczone 6 tyg, karmione tylko piersia.

Gość krótka _piłka
o rany to rzeczywiscie, a wypowie sie ktos jeszcze

Gość sgbcvb
Waga przy porodzie - 4 000g waga 6 tyg po porodzie - 5 200 g teraz ma 15 mscy i waży 10 400 g

u nas to wyglądało tak waga urodzeniowa 3400 w 6 tygodniu 5100 potem był już karmiony butelką w 3 miesiącu 6700

Gość a moja wazyla
przy wypisie 3240 g a teraz jak ma 6 tyg wazy 4240 g. Jak myslicie ? Dobrze?

Gość a moja wazyla
przeprasza teraz 4260 g :)

a byłaś na ważeniu w przychodni? mój mały jak miał 3 tygodnie to byliśmy już na ważeniu w tedy ważył 4140 a na sześć tygodni to już na szczepieniu było wążenie

wtedy to pamiętam położna sobie to jakoś obliczała, nawet pokazywala ja ale teraz to ja już nie pamiętam, bo ja sie martwiłam czy on dobrze przybiera, no bo "wszystkie dobre" dusze mówiły mi że przecież moge mieć za mało pokarmu, bo synek najadał się w góra 10 minut, i to coś musiało znaczyć, oczywiście coś złego

Gość a moja wazyla
w przychodni bylam , ale byly dzieci do szczepien wiec nic nie pytalam , szczepienie mamy dopiero za 2,5 tyg.

Mój mały ważył jak się urodził 3850g, przy wypisie po tygodniu 3650, a w 6 tyg. 5750g:) Karmiony tylko i wyłącznie piersią do dnia dzisiejszego:) Dziś ma 4 miesiące i waży 7550g:}

mój synek jak sie urodził to ważył 3120 a po 6 tygodniach na samej piersi przekroczył wagę 5kg:D cycek to jest super sprawa:D

a najnizszą wagę miał 2980, w drugiej dobie życia teraz ma 16 miesiecy i wazy ok12kg

mój ważył 3660 jak się urodził w drugiej dobie spadł na 3460 a jak miał 6 tygodni to ważył 4700

Gość mama synka 15 miesięcy
A ja myślałam, że chociaż na początku moje dziecko tak super przybierało na wadze, ale patrząc na wagę Waszych dzieci po prostu zwątpiłam;) Urodził się z wagą 3450 g najniższa waga 3210 g a gdy miał równo 7 tygodni (nie 6) ważył 5000 g dziś ma dokładnie 15,5 miesiąca i waży troszkę ponad 10 kg

wszystkie dzieciaki tak szybko na poczatku ptzybierają mna wadze mój synek na teraz 18 miesięcy i waży 12800g, w środe sie ważyliśmy na szczepieniu, lubi sobie pojeść ale też jest w cięgłym ruchu