Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxx4545

Jak to jest z wami kobietami ?

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxx4545

Jestes w zwiazku kochasz starasz sie zrobic dla partnerki wszystko,ostatni grosz przeznaczas na duperele zeby komus zrobic przyjemnosc itd.Plany slubu przez rodzine jedna i druga poprostu ,ufacie sobie.Kobieta niby poukladana z dobrego domu .Wszystko miodzio. A tu bach osoba znika bez slowa poczym sie dowiadujesz ze jest w ciazy z innym i bierze z nim slub dla dziecka. Wytlumaczcie mi jak tu ufac ludziom ?

Gość xxxxxxxxxxxxxxx4545
To jest dlamnie tak glupie i nielogiczne ze nie rozumiem ,moze mi jakas kobieta wytlumaczy takie postepowanie ?

Gość po pierwsze - nie ufac

Gość
Po prostu wszystko sie kiedys konczy

Gość najwyraźniej nie miałeś
jaj w tym związku zwykle tak to się kończy kiedy mężczyzna bezjajeczny

Gość zupapomidorowa.
trzeba się było wcześniej oświadczyć i dzieci robić. Widać nie wytrzymała presji zegara biologicznego :P

Gość xxxxxxxxxxxxxxx4545
"najwyraźniej nie miałeś jaj w tym związku zwykle tak to się kończy kiedy mężczyzna bezjajeczny" To znaczy ze jej nie lalem po gebie czy co ?

na złą kobietę widocznie trafiłeś i dobrze,że teraz odeszła,a nie po ślubie.Znajdziesz inną,dobrą,naprawdę takie są.Np. ja,ale ja juz jestem zajęta od ośmiu lat i za rok ślub :-)

Gość xxxxxxxxxxxxxxx4545
Ja wszystko rozumiem ale ja jestem osoba po sdudiach dosyc spokojna i poukladana emocjonalnie ,mam prace ,zle nie zarabiam ,normalnie jak kazdy,nigdy bym nie zdradzil partnerki.Lubie dbac o zwiazek itd.Niby kolezanki z pracy mowily ze trafila na skarb itd.Nigdy nie narzekalem na adoracje kobiet. Poprostu to mnie rozwalilo na lopatki i nie jestem wstanie tego pojac

Gość xxxxxxxxxxxxxxx4545
Kgk26 dzieki ale jak tu ufac ludziom ? przeciez bez zaufania nie ma zwiazku.

Gość xxxxxxxxxxxxxxx4545
Powiem wiecej nigdy bym nieprzypuszczal ze cos takiego ktos moze odwalic ale widac sie mylilem co do ludzi

Gość Bo to tak jest
Moze jak bys zdradzal, to Ciebie by nie zdradzila. Najwyrazniej nie znales siebie albo jej albo siebie w jej oczach skoro az tak Cie to zaskoczylo. Bywa.Na przyszlosc badz ostrozniejszy.

Gość xxxxxxxxxxxxxxx4545
"Bo to tak jest Moze jak bys zdradzal, to Ciebie by nie zdradzila. Najwyrazniej nie znales siebie albo jej albo siebie w jej oczach skoro az tak Cie to zaskoczylo. Bywa.Na przyszlosc badz ostrozniejszy." Ja mampewne zasady nigdy nie zdradzam wiec samego siebie znam.Widac jej nie znalem jak mowisz mimo tych paru lat. powalone to zycie bo nieczego nie jestes pewien

to zła kobieta była, z innmy się puściła... a ty stary nie pekaj znów bedziesz miał okazję przerabiać ten temat czytaj poznawać inna kobietę :) od zewnątrz i wewnątrz :>

Gość opowiedz coś więcej o
swoim związku komu bardziej zależało? kto bardziej zabiegał?

Gość xxxxxxxxxxxxxxx4545
O kobiety to raczej sie nie martwie ale nie rozumiem takiego postepowania. Nic nie wskazywalo na taka jazde od tak.Widac mnie nie kochala. Szkoda ze nawet nie porozmawiala o tym ze mna tylko wybrala latwiejsza droge. No coz.

Gość skoro kobieta czegoś szukała
widocznie jej czegoś brakowało

Gość xxxxxxxxxxxxxxx4545
"opowiedz coś więcej o swoim związku ? komu bardziej zależało? kto bardziej zabiegał?" Ciezko opowiedziec pare lat zycia.Wlasciwie to byla dziewczyna z studii tam sie poznalismy.Wszystko jak w wielu zwiazkach.Skonczyly sie studia no i byly powoli plany do slubu. Ona byla z normalnego domu czyt.zadna dyskotekowa milosc.Poznalem jej rodzine dobrze ,mialem lekkie zgrzyty z jej starym. Ciezko powodziec komu zalezalo wtedy .Teraz wiem ze to mi jednak bardziej musialo.Ja to wlasciwie na poczatku olewalem sprawe a potem sie zakochalem.Wszystkoniby takie normalne.

Gość może brakowało jej
miłości z twojej strony NIESPODZIANEK -podkereślam bo to ważne czułości rozmów o bzdurach

Gość xxxxxxxxxxxxxxx4545
Skoro odkochala sie mogla chociaz porozmawiac.I wtedy normalnie bysmy sie rozeszli ale nie takie jazdy. Nie kumam takiego podejscia.Ale juz po ptokach

Gość xxxxxxxxxxxxxxx4545
" miłości z twojej strony NIESPODZIANEK -podkereślam bo to ważne czułości rozmów o bzdurach" Niespodzianek ?

Gość ano NIESPODZIANEK
zapytaj innych kobiet :) i napisz w jaki sposób okazywałeś jej miłość? bo jeśli dojdziesz do wniosku że w żaden to już wszystko zrozumiałe

Gość xxxxxxxxxxxxxxx4545
Ja ro mysle ze poprostu zachowala sie jak dziecko.Stwierdzila po paru latach ze to nie to.Trafil sie ktos i poszla. Ogolnie ok ale mam zal ze potraktowala mnie jak psa berz slowa po paru latach i to mnie boli :/

Gość polipua
kochany czy przez te kilka lat były kwiaty, wypady, drobne prezenty, czy tylko rutyna?

Gość xxxxxxxxxxxxxxx4545
Rutyna pewnie po takim czasie troche tak.ALe to nic nowego,ponoc wlasnie wychodzi po jakims czasie czy komus zalezy lub nie jak zejda tzw te motyle z brzucha. hmm pisze ze zle nie miala po odczasu do czasu gdy praca pozwolila wyjezdzalismy gdzies,czasem kwiaty,czasem wyskok gdzies. Moze ze znajomymi jedynie kontakt sie urwal ale tak to jest gdy ludzie nie maja czasu.Nasze rodziny sie roznily ona miala poukladana rodzine ja znowuz rozbita ale to chyba jakis nie byl problem. Wybaczcie ale praca nie pozwala na latanie nad kims na okolo jak dziecko.Skoro jestem z kims pare lat to nie mozna oczekiwac wiecznej adoracji.Pisalem co moglem to robilem.Np.Zawsze ja podwozilem do domu i odprowadzalem zeby sama nie wloczyla sie,kwiaty i prezenty od czasu do czasu.Mozna powiedziec ze dbalem o nia.

Gość xxxxxxxxxxxxxxx4545
Niekumam postepowania kobiet niby szukaja faceta ktory bedzie dbal i kochal ani z tego i owego nara.Oczywiscie nieosadzam tu wszystkich kobiet bo znam pare ktore nigdy bys ie tak nie zachowaly. Jeszcze bym byl jakis paskudny.Brak slow. Dziecko sie znudzila zabawka wiec poszla do drugiej tak to widze. Nie miala odwagi powiedziec w twarz to uciekla . zal poprostu ze tacy ludzie sa bo przez to pare lat straconych tylko.

to proste. dlatego, ze bardzo sie starales. a tamten to pewnoe gnojek, ktory ma ja gdzies. ale laski juz takie sa. przykro mi.

Gość Bo to tak jest
Bzdety i tylko bzdety. Jakby dziewczynie na Tobie zalezalo to by i o slub zabiegala i poczekala i przynajmniej starala sie sprawe wyjasnic zanim sie zdecydowala. Niespodzianki? Kwiatki ? Prezenty? Jak by bylo wiecej prezentow to by bylo lepiej... A podobno milosci sie nie kupuje..... Tu masz najlepszy przyklad jakie sa kobiety. Beda Cie kochac za ladny pierscionek , najlepiej z brylantem, ale jak zbiedniejesz to poszukaja innego. Sorry facet, ale dla mnie ta dziewczyna zwyczajnie trzymala Cie w odwodach , a skoro trafilo jej sie cos atrakcyjniejszego - to odpuscila. To pasuje do jej zachowania. Ty daj na msze, ze sobie poszla. Ominelo Cie nieszczescie.

Gość xxxxxxxxxxxxxxx4545
Dokladnie macie racje. Jak ktos kocha szczerze to nie ma sily. Dalem sie podejsc