Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zbulwersowana

wychowawczyni upokorzyla kolezanke!

Polecane posty

Chodze do 1 kl LO. Ostatnio wychowawczyni powiedziala, ze pojedziemy na biwak taki 2 dniowy. Jedziemy do takiego osrodka w lesie i za 2 noce +autokar placimy po 60 zl. Ogolnie nie duzo, bo jedzenie bedziemy sobie robic sami. Wychowawczyni dzisiaj zapytala czy wszyscy jada, a jedna kolezanka powiedziala,ze nie jedzie i rozmowa byla taka wychowawczyni - dlaczego nie jedziesz? kolezanka - bo mnie nie stac wychowawczyni - 60 zl to chyba nie jest duzo kolezanka - u mnie w domu to jest duzo wychowawczyni - 60 zl to duzo? od kiedy? kolezanka - u nas to jest duzo i niestety nie moge jechac wychowawczyni - hmmmm + pogardliwy wyraz twarzy +kwasna minma kolezanka ma 3 rodzenstwa, wychowuje ich tylko mama jak wychowawczyni! mogla ja tak potraktowac? i to przed cala klasa. Kolezanka miala lzy w oczach, ja ejstem po prostu zbulwersowana...a niby szkola ma nas wychowywac! Jasne, chyba w pogardzie dla osob, ktore nie maja duzo kasy

kolezanka - u mnie w domu to jest duzo wychowawczyni - 60 zl to duzo? od kiedy? żałosna pipa...zróbcie jej coś z autem

Gość trzeba zlozyc skarge na te
wychowawczynie.powiedziec co i ja i ze upokarza was

Gość sarmancka
faktycznie, ja bym nie wytrzymala na Twoim miejscu i zabrala głos w tej sprawie

Gość punkt spojrzenia
ja tez jestem zbulwersowana strajkowac umieja , bo im mało , ale jak komus naprawdę brakuje to go upokarzaja i potrafia tego przyjac do wiadomosci :-0

Gość punk spojrzenia

nawet nie wiedzialam co powiedziec, bo bylam w szoku, jak chyba wszyscy. A wychowawczyni jest madra bo mieszka a mieszkaniu w bloku w ktorym mieszkaja nauczyciele naszego LO, nie wiem czy to mieszkania pracownicze czy jak sie to nazywa i jest osoba samotna ( ma ponad 40 lat ) wiec jest madra skoro dosyc zarabia, a wydaje tylko na siebie. W glowie mi sie nie miesci, ze dorosla kobieta, nauczycielka! mogla tak postapic

Gość kosz na łeb jej
:D

Gość punk spojrzenia
nauczycielki stare panny potrafią niezle dac w kosc ona nie rozumie ,ze innym moze brakowac , bo mysli tylko o sobie i wydaje tylko na siebie ale jak zadaja podwyzek to jest dobrze :-0

Gość Prrowokacjja
Biwak w listopadzie?? BRRRRR

Ta nauczycielka w ogóle jest okropna :( Mówi, że skoro mam penisa to nie jestem dziewczyną i ok=gólnie jest wredna

Gość zupapomidorowa.
Na nauczycielkę skarga, na koleżankę zrzuta i po kłopocie.

to nie zadna prowokacja - ogolnie mowimy ze jedziemy na biwak ale mowilam ze ebdziemy nocowac w takim osrodku...ogolnie to ma byc taka jakby integracja jeszcze wieksza miedzy nami. Mielismy ejchac w pazdzierniku ale nie wyszlo. w naszej szkole jest taki zwyczaj ze nowe klasy jada na biwak zeby sie zintegrowac

Gość nie mówice że NAUCZCIELE
jedna pierdolnięta, a Ey już na całą grupę zawodową przenosicie niech Mama tej uczennicy przyjdzie do szkoły i powie tej babie, że jej zdaniem nie do pomyślenia jest byc bezdzietnym po 40 i przez to nie patrzec dalej niż na czubek własnego nosa a poza tym, co? tutaj wszyscy mądrzy, a peewno w szkole nikt z Was się nie odezwał :O

Nasza wychowawczyni nie lepsza jest, ostatnio wyśmiała koleżankę, która wspomniała, że jej ojciec jest mechanikiem samochodowym. Ona lubi tylko tych, ktorych rodzice są wykształceni, reszta to dla niej plebs. Radzę Wam złożyć skargę do dyrekcji, my za bardzo nie możemy, bo nasza wychowawczyni to najlepsza przyjaciółka dyrektorki :O

tez myslelismy o skardze ale kuzynka ktora jest tez w tym LO tylko w ostatniej klasie mowila, ze w zeszlym roku tez byli u dyrektora ze skarga i ta nauczycielka nie dawala im zyc - odzwierciedlalo sie to oczywiscie w ocenach

a moja nauczycielka od biologii upomniała mnie, bo przyniosłam na basen ręcznik od kupy (mój tato), a że nie miała czym włosów wytrzeć, to jej pożyczyłam.... co ja na to poradzę:o

ja nie mowie o wszystkich nauczycielach, bo niektorzy sa naprawde fajni, maja dobre podejscie itp ale ta baba jest okropna. W naszej szkole przyjelo sie, ze do nauczycieli mowi sie pani/pan "profesor" chociaz nikt z nich profesorem nie jest. Na poczatku jeden z kolegow powiedzial do niej "rpsze pani" to ona go poprawila - "pani profesor" juz po tym widac ze mniemanie o sobie ma wysokie - nie wiaodmo dlaczego

Gość nie rozumiem jak
dorosla kobieta moze sie tak zachowac.

Gość bo nauczyciele
to dziwna grupa społeczna wydaje im sie ,ze są pępkiem swiata i w ogóle wynosza sie na wyzyny ,a reszta spółeczenstawa to margines :-0 wyzej s***ą niz d**** mają :-0

Gość jasieczek
do ''jestem zbulwersowana'' może pomyslisz i podpowiesz w klasie żeby uzbierac i zalozyc kase za koleżanke , jezeli wrocicie z tej wycieczki koleżanki zaczna opowiadac jak bylo ,to jej bedzie bardzo przykro ze niemogla jechać , bedzie sie jeszcze gorzej czuć, porozmawiaj z klasa.

Gość mieciuŚmieciu
Nauczycielki to głupie krowy, które pracują 18 godzin tygodniowo i mają pół roku wolne, więc czego się po nich spodziewać. Sam bym dał Twojej koleżance te 60 zł, żeby taka debilna baba jej nie poniżyła.

Gość Danabanana
Ja bym jej auto rozjebała wtedy by zobaczyła jak to jest nie miec kasy jak wszystko włoży w naprawę zniszczonego autka:p

głupia i zimna suka z tej nauczycielki załuje ze na mnie nie trafiła...podła jędza

tez myslalam o tym aby pogadac z klasa o zlozeniu sie dla kolezanki bo juz nawet od kogos taka propozycja padla. Ale nie chce zeby moze kolezanka czula sie jakos nie swojo z powodu ze inni z ania placa. Moja mama, ktorej to opowiedzialam, powiedziala ze mam powiedziec kolezance zeby sie niczym nie przejmowala, my jej damy na ten biwak ( bo znam ja od kilku lat, mieszkamy blisko siebie ). Ale to juz nie chodzi o to, ze jej nie stac tylko o sam fakt, ze zostala tak potraktowana przez osoba, ktora ma nasz "klsztalcic i zrobic z nas pozadnych ludzi"

Gość bez nicka i podszywów
wiesz, większość nauczycieli jest pierd olniętych a jeszcze bardziej te pedagożki szkolne od 7 boleści :O kurwa wytępić to 😡

Gość mieciuŚmieciu
Wiecie, że nauciele to pasożyty, które odwalają fuszerkę za państwową kasę. Z budżetu każdej gminy na co idzie najwięcej kasy? Na oświatę moi drodzy! Nie ma co się zastanawiać, ja na Twoim miejscu zrobiłbym jedno... NIE POJECHAŁ SAM NA PIEPRZONĄ WYCIECZKĘ i powiedział pani że to moja sprawa dlaczego nie jadę. A jak będziez na siłę zbierała kasę dla koleżanki to tym bardziej ją urazisz. Bieda dziewczyna przykro coś takiego słyszeć. Jak ja nie znoszę tego nauczycielskiego skurwy...syństwa.

Gość bez nicka i podszywów
złóżcie się po parę złotych na te 60 zł i po kłopocie będzie, jeśli doniesiecie do dyrekcji to sprawa w ogóle może się nie polepszyć a pogorszyć... co do tego gadania w szkole średniej na "profesor" to jest żal i śmiech na sali..... w szkole średniej uczą sami mgr, dodatkowo mgr inż a zdarzają się i tacy z licencjatem a nie powinni tacy uczyć , od kiedy do licencjata mówi się profesor?? :O bezsensu... profesorowie to owszem są ale na studiach 🖐️

tez tak sadze. Nie rozumiem dlaczego niektorzy nauczyciele traktuja ucznow jak ludzi gorszej kategorii a ta wychowawczyni jak widac traktuje ludzi nie majacych duzo pieniedzy jak ludzi nizszej kategorii. Nie dosc ze nie miala szacunku do kolezanki to jeszcze do jej mamy, ktora ciezko pracuje zeby utrzymac 4 dzieci