Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaxxxxxxxxxccccccccccfffff

CZY FACECI LUBIĄ/WOLĄ DZIEWICE ?

Polecane posty

Gość monikaxxxxxxxxxccccccccccfffff

Ostatnio gadałam z koleżanką ,która stwierdziła ze po poznaniu nowego chłopaka który wpadnie w jej oko,ma juz pewny sposób jak go zatrzymac i przekonac do siebie- mówi mu że jest dziewicą. Wg niej taki chłopak ostro napali sie że będzie tym jej pierwszym,dlatego tez zabiega o nia,jej względy itd. Czy na serio kazdy koles chciałby kiedys przeleciec dziewice ? Co im to daje ? Nie wiem czują sie lepsi,czują sie górą jak wiedzą ze są jej pierwszym ?

Gość piotrekkmałza
tak serio to kochajac sie z dziewica czujesz sie górą,czujesz ze czegos ja jakby uczysz,i nie masz obaw,stresu bo nie ma jak cie porównac nie ma do kogo bo nikogo przed tobą nie było wiec nie ma strachu ze wypadniesz blado do tego czujesz sie kims waznym,gdybym mial opcje przespac sie z dziewicą do wyboru z dużo ładniejsza laska ale doswiadczona to wybrałbym dziewice,bo zawsze ciekawsze doswiadczenie ;)

Pewnie młodzi chłopcy preferują dziewica. Bo będę pierwszym facetem takiej, ale też bo ona nie ma porównania i nie będzie zbyt wymagająca. Za to dojrzały mężczyzna raczej będzie unikał dziewic, interesować go będę doświadczone i znające się na rzeczy kobiety. :)

wrdeniakpaskundiak ma racje, ja mialem jedna dziewice i nastepna moglaby byc tylko moja przyszla zona, do dymania bierze sie wyprobowany i wykalibrowany sprzet

Gość knur jaromir
jeżeli laska sama bez pytania i w początkowej fazie związku zakomunikowała by mi że jest dziewicą wiał bym gdzie pieprze rośnie bo najprawdopodobniej jest to dziewica wielokrotnie doświadczona :)

mialem "przyjemnosc" kochania sie z dziewica. dziekuje, nie mam ochoty powtarzac tego. wole ogladac kolejne porazki polskiej reprezentacji. cos jest w tych wypowiedziach powyzej. z tym ze, ja bym nie chcial dziewicy za zone. na marginesie, ta pani przyznala mi sie ze jest milosniczka lodow i z nie jednej lodziarni probowala przysmakow. ;)

Gość ja wole dziewice
nie chcialbym miec zony, ktora wczesniej z innym swawolila

Gość ja wole dziewice
niektorzy sa prawiczkami

Gość poprawka
niektórzy -tak, ok Kto jest tam prawiczkiem niech sobie wymaga od dziewczyny też dziewictwa (jeśli mu tak na tym zależy), ale co to za hipokryzja jeśli facet nie jest prawiczkiem, i przez jakiś czas robił to z kim popadnie, a wymaga od swojej dziewczyny (przyszłej) żeby była dziewicą... ;/ no krew się w żyłach gotuje!

Gość jako znawca stwierdzam
że dziewice nie mają nic do zaoferowania. Dopiero doświadczona kobieta, może coś mężczyźnie zaoferować (i sobie też sprawić przyjemność). Rozdziewiczanie zostawiam napalonym małolatom!!!

Gość uuuuupppppppp
naprawdę?

Gość a młode to do ilu lat

Gość kobieta powinna tracic
dziewictwo w wieku najwczesniej 18 lat

Gość sprint
a facet w jakim wieku

Gość uuuuuppppp
A wy chłopcy kiedy straciliście cnotę?

Gość mężczyźni boją
się dziewic

mógłbym napisać dokładnie to samo co "Pierwszy wolny nick" w pierwszej wypowiedzi - też bardzo średnio wspominam przygodę z dziewicą :O moim zdaniem dla dojrzałego faceta najlepszą partnerką będzie kobieta po 1-2 związkach

Gość uuuuuppppp
Muszę uważać.

Gość DO WSZYTSKICH PANOW NA SWIECIE
TAKA PRAWDA FACECI WYMAGAJA ZEBY KOBIETA NIE SYPILA Z INNYMI FACETAMI A SA NIELEPSZI CO Z TEGO ZE BEDZIECIE MIEC ZA ZONE DZIEWICE I TAK BEDZIECIE JA ZDRRADZAC ..JESTESCIE JAK DLA MNIE SMIESZNI I BRZYDKO NAZWE FACECI TO WIEPRZE SYPIAJA Z MNOSTWO KOBIET I BYLE GDZIE...FRAJERZY KTORZY SIE NIE SZANUJA ,GARDZE KURWIASZAMI TAK JAK WY FACECI GARDZIZCIE KOBIETAMI ,KTORE SYPIAJA Z WIELOMA FACETAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na jakiej wysokości zadania? :D Dziwice zalicza się tylko po to, żeby się pochwalić kolegom. Co zaoferować może dziewczynka, która nie wie co i jak i będzie leżała jak kłoda? :D A nie, przepraszam, wszystkie dziewice to demony seksu. :classic_cool:

Gość uftuftutuu
może Ty leżałaś jak kłoda ale nie każda jest Tobą :D