Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastem ciekawa bardzo

czy faktycznie ludzie czują wyczuwają, że się wzajem podobają?

Polecane posty

Gość jastem ciekawa bardzo

przebywając, ale fizycznie nie dajac po sobie poznac

Gość tak to się zdarza

Gość z regóły można to wyczuć
ale jezeli nie ma jakiś relacji dodatkowych np szef-podwładny, student-wykładowca, ksiądz-zakonnica hehe

Gość ciekawa i to bardzo
nie, nie nie popadajmy w skrajności...ci

Gość oczywiście że tak
miłam nawet taką sytuację ale finalnie się nie udało

Gość ciekawa i to bardzo
właśnie te feromony.... i czy ludzie wyczuwaja... gdy spotykalam sie z kims "czysto zawodowo" nie moglam sie opanowac... ale na szczescie opanowałam. Czy on tez cos czul? tego nie wiem... jest mnostwo [rzypadkow, dlatego szukam w was potwierdzenia, badz zaprzeczenia - mile widziane posty :)

Gość ciekawa i to bardzo
podszywy do piaskownicy glisty jeść ;p

Gość bywa bywa bywa
że się na kogoś leci :D

Gość jak delikatnie malymi krokami
wydaje mi sie, ze tak, ale czasem tak ejst ze gdy ktos nam sie podoba to moze nam sie wydawac ze ta osoba odwzajemnia nasze uczucia..

[zgłoś do usunięcia] jak delikatnie malymi krokami wydaje mi sie, ze tak, ale czasem tak ejst ze gdy ktos nam sie podoba to moze nam sie wydawac ze ta osoba odwzajemnia nasze uczucia.. - może nam się wydawać - > tylko czy to nam się wydaje, czy to jest faktem? Wlasnie chodzi mi o wasze doswiadczenia :) moze w waszych obecnych partnerach..

Gość jak delikatnie malymi krokami
czasem to widać gdy ktoś robi maślane oczy.. :)

Gość aaaaaawdwd
hehe, to ja chyba jestem spepa. w pracy czesto sie mi to zdarza, ale ja pewna nie jestem czy ON to tez czuje, wyczuwa jak zwal tak zwal

Gość feromony nie feromony
ale coś jest na rzeczy, bo jak mi się facet podoba, to wyczuwam go po zapachu na odległość. I nie próbujcie mi wmówić, że się gość nie myje! ;-) Po prostu jakoś "uwrażliwiam się" na niego i potrafię go wyczuć jak zwierzę :-D A jak już się zorientuję, że to JEGO ślad zapachowy się unosi, to dostaję głupawki.... Ale muszę być na maksa w niego wkręcona, tylko wtedy to działa.

Gość tez tak mam...
moj pan ma taki cudowny zapach potu ze moglabym sie tarzac w nim. oczywiscie ten swiezy kilkugodzinny pot. a u innych - odrzuca mnie na kilometr.

Gość a ...ona
jakie macie jeszcze z tym doświadczenia.. Jak mnie się podoba facet, to mysle, ze nie da sie tego ukryc.... mysle, ze wysylam mu jakies " sygnaly" mimo, ze staram sie wszelkie rzeczy ukryc...

Gość L podbijammmm
ap

Gość JabuBabuSrabu
Chyba wyczuwają, ale w każdym z nas są zawsze jakieś sprzeczności i dam sobie uciąć głowę, że wielu z nas zignorowało takie sygnały nie wierząc w siebie, albo uważając że błędnie je interpretuje i zostanie odrzuconym. Przyznam się szczerze, że ja słabo zauważam takie rzeczy:)

Gość mnie się wydaje że tak
można to wyczuć już poprzez sam sposób patrzenia. Można samemu nawet nieświadomie wysyłać komuś pewne sygnały. Ten ktoś się czegoś domyśla i sam się zaczyna nakręcać, okazując ze swej strony to samo.

Gość mnie się wydaje że tak
ja nie wierzę w feromony. Gdyby tak było. To wystarczyłoby że każdy pierwszy lepszy oblech spryskałby się sztucznie wytworzonymi feromonami i leciałaby na niego kazda. Sorry ale skutecznego eliksiru miłości jeszcze nie wynaleziono, także osobiście uważam że feromony to bzdury wymyślone w celach komercyjnych. Wierzę natomiast w czyiś niezaprzeczalny urok osobisty, w pewną iskrę w oku, w to że ktoś się komuś podoba ficzynie i z zachowania, że dwoje ludzi nadaje na tych samych falach w rozmowie, w żartach. I wcale nie musi być w jego zapachu żadnych feromonów, wystarczy że pachnie czystością po porannym prysznicu :D