Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnessska1

Prosze pomozcie, co oznaczaja moje sny??

Polecane posty

Gość agnessska1

bardzo czesto sni mi sie mój narzeczony, sni mi sie nawet cokolwiek innego ale on zawsze jest gdzies tam stoi nawet jezeli rozmawiam w snie czy robie cos innego z kims innym. Mam tak bardzo czesto, co to moze oznaczac? Nigdy nie mialam czegos podobnego aby ta sama osoba byla w moim snie chyba ze 20 razy. Zna sie ktos na tym?

Gość liliaaa24
sny często mają odbicie poprzez psychike ludzką i życie codzienne, być może Twój narzeczony Cię kontroluje w pewien sposób, niekoniecznie przesadny,ale daje to odczuć, być może obawiasz się czegoś z jego strony, robiac co kolwiek bardzo liczysz się z jego zdaniem, boisz się straty ukochanego i każdy Twój ruch jest przemyślany przede wszystkim pod jego kątem

Gość liliaaa24
Lub drugie rozwiązanie, słyszałam,ze jesli ktos bardzo o Tobie mysli to intensywnie przejawia sie to w śnie, ta jego podświadomośc ingeruje w Twoje sny, chce o wszystkim wiedziec nawet o błahostkach i rowniez motyw kontroli wchodzi w grę w pewien sposób

Gość agnessska1
WOW TO PASUJE DO NAS dziekuje bardzo :) a z kad masz takie informacje? znasz sie na snach?