Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opisisgone

Obrzydzają mnie kobiety w ciąży

Polecane posty

Gość SŁUCHACZNAŁOGOWY
jakbym miał do wyboru laskę z dzieckiem albo jeszcze nie mająca dzieci do łóżka, jasne wybrał bym tą drugą bez zastanawiania. I nie chodzi o to że jest luźna czy pozszywana po porodzie, sam fakt że rodziła obrzydza mnie.

Gość justyske zabolalo
ale sie wscieka:P:P:P:P

Gość Czemu matki Polki
są tak nerwowe i posiadaja zerowe poczucie humoru? u tych normalnych tego nie zauwazylam.

Gość mezczyzna25
Takich pierdolonym egoistą kupić lalki, sztuczna pochwe, nie wiem może owce dmuchają i niech się ciesza.

Gość a dla mnie puste i jalowe zyci
to zycie w monotonii a wiec dziecko-kupki-zupki-dziecko-kupki-zupki-dziecko-kupki-zupki....nawet posiadanie dziecka nie czyni z kobiety kogos szczegolnego gdy skupia sie tylko i wylacznei na nim.

Gość justysia nie denerwuj sie tak
ja nie jestem matką polką:P

nie zabolało tylko rozbawiło bo autor myśli że nawet jak będzie mił 60 lat,przeleci babcię w swoim wieku i będzie happy bo nie rodziła he he he żal

Gość justyska uspokoj sie

Gość mezczyzna25
Justysia nie przejmuj się. Ja idę muszę spakowac parę rzeczy bo to jednak nie takie straszne mieć dziecko co tydzień gdzieś jeżdzimy w weekend dzisiaj do moich rodziców na wieś, piękna okolica, ładne jezioro, lasy. Więc nara egoisci i podrawiam normalnych ludzi :)

Gość są różne zboki
mężczyzna 25 ja tobie tylko życze,żebyś robił te bachory rok po roku,bez przerwy,szkoda mi tylko tej twojej kobiety,chyba ,że razem tak się dobraliście

Gość o pojawila sie
nasza "ulubiona" mamusia Polka..........:classic_cool:

Gość a czemu tylko w mlodosci
jak myslisz justyska, ze na starosc nbedziesz miala sluzacych we wlasnych dizeciach to uwazaj, zebys sie nei przeliczyla:P domy starcow zamieszkują glownie dzieciate osoby:P:P:P:P

ciebie przede wszystkim to czeka...nawet jak będziesz miała dzieci to widzę że nie jesteś w staanie ich wychowac...czym tu się przejmowac tu tylko się brechtac z takich egoistycznych samolubów

Gość justysia nie denerwuj sie tak
no będę matką i co z tego? Matka polka to określenie z ukrytym podtekstem i nie chodzi tu o narodowość a mentalność. Ale rozumiem że ty tego oczywiście do wiadomości nie przyjełaś

Gość o i zaczyna sie wyzywanie
od egoistow i samolubow. No tak, bo tylko mamuski są zdolne od poswiecen, tak jakby posiwecac sie mozna bylo tylko dzieciakom. alez masz waskie horyzonty umyslowe. podnies glowe znad kaszek i lepiej spojrz szerzej na swiat

Gość Justysiu powiedz
to np. bezdzietnym wolontariuszom, ludziom na misjach ze są wrednymi samolubami bo nie maja dzieci - nie dorastasz takim do pięt!

mój świat nie skupia się tylko na kaszkach,kupkach i pieluszkach więc Cię załamię bo nie spełniam kryteriów matki polki...a więc skup się na sobie

Gość naprawdeeee
??? pewnie znajdujesz jeszcze 5 minut czasu by poczytac jakies babskie pisemko...gratuluje, jestem pod wrazeniem!:classic_cool:

takich rozumiem ale dla mnie takie głupie pieprzenie o obrzydzenie ciążą jest chore,i tak się nie wymądrzaj bo wcale taka nie jesteś... i oczywiście że są tacy co nie mają możliwości miec dzieci alle nie gadają głupot

Gość a czym sie przejmowac
u matek-polek to normalne, ze jak ktos nie ma dzieci to wedlug nich jest egoista:P ale kto by bral ich zdanie na powaznie?:classic_cool:

skącz te swoje brednie,o tóż chciałam Cię zaskoczyc że byłam w Szwajcarii na dwa tygodnie zostawiając dziecko i wcale nie jest tak że skupiłam się tylko i wyłącznie na dziecku...zręsztą nie wiesz i nie możesz oceniac. Dowidzenia

Gość rób na zapas
narób sobie Justysia tych bachorków trochę więcej,bo to może któremuś się coś stać złego....... itp,zawsze miej paru w "zapasie"

a gzdie ja tu powiedziałam że jak ktoś nie ma dzieci to jest egoistą?? Bo ja tak nie uwarzam. Sama kiedyś nie chciałam miec tak wcześnie ale wyszło inaczej....

Gość Zauważylam że im bardziej
denerwuje się Justysia tym więcej błędów ort. popełnia:D

o losie...co za idiotyczny topik i jałowa, płytka dyskusja...przy każdym nicku powinien być wiek podany...byłoby łatwiej przymnknąć oko i zignorować...czy wasze wąskie horyzonty potrafią zauważyć, że świat nie składa się z matek polek rodzicielek pięciorga dzieci, dla których to jedyny sens zycia...ani tez z takich ignorantów jak autor, ale sa też kobiety które mają jedno...może dwoje dzieci...poza tym pracę...przyjaciół...pasje...i nie skupiają się na takich pierdołach jak tutaj opisujecie...zacznijcie żyć własnym życiem, taka moja rada...to na prawdę bardzo przyjemne...

Gość no wlasnei czyli
zwyczajnie wpadlas i teraz dorabiasz do tego ideologię:P:P :P

opisisgone może Twoja partnerka tak znosiła ciążę ale to nie znaczy, że dotyczy to wszystkich kobiet!! Niektóre pracują i zajmują się domem dodatkowo! Poza tym może nieco zozumienia i szacunku? Ja wiem, że jesteś facetem i nigdy nie pojmiesz co się dzieje z kobietą w takiej sytuacji ale spróbuj sobie chociaż wyobrazić jak byś się czuł będąc ciągle zmęczonym, mając neiustanne zawroty głowy, wymioty, czując się z miesiąca na miesiąc coraz mniej atrakcyjnie.... czy miałbyś ochotę na sex i uprzejmości? Nie sądzę, tym bardziej, że większość facetów zwykłe przeziębienie przechodzi jak epidemię cholery..