Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opisisgone

Obrzydzają mnie kobiety w ciąży

Polecane posty

Gość fgfghgh
No ale trzeba przyznać że jest coś z tym z prawdy.. U mnie było na odwrót, właśnie przed ciążą i urodzeniem dziecka nie byłam atrakcyjna. Nie malowałam się, włosy sama sobie ścinałam, łaziłam w dresach i wazyłam 70kg. W ciąży przytyłam do 90kg. A teraz? Schudałam i ważę 53kg, zakładam spódniczki, bluzki z dekoltem, chodze do kosmetyczki i fryzjera. I z tego względu nie mam koleżanek wsród innych mam. Inne mamy które znam nie rozumieja po co to robię skoro siedzę sobie w domu a za te pieniądze co je wydaję na siebie powinnam wydac na dziecko bo w innym przypadku to źle świadczy o mnie jako o matce. A żeby było ciekawiej te kobiety to przeciwieństwa mnie sprzed ciąży. Były zadbane i straszliwie aroganckie zanim urodziły dzieci. Teraz to się zmieniły w kury domowe. Chyba wszystkie śpią z dziećmi, o seksie zapomnieli a mąż śpi na polówce w pokoju dziecinnym...

Gość taaa nie ma to jak wyzwac
kogos od dzieciakow samej nie wykazując dojrzalosci:P

Gość a najlepsze jest to
jak takie mamuski odcinają sie od innych znajomych a szukaja takich samych matek jak one by mogly gadac tylko i wylacznie o fasoleczkach, zupkach czy konsystencji i kolorze kupek :P:P:P:P

Gość Ktos kiedys powiedizal
cos takiego, ze u niektorych kobiet po urodzeniu dizecka w miejscu mozgu pojawia sie kaszka czy jakos tak...spodobalo mi sie to:P

Gość O chyba niektorych
to zabolalo!

No i to żadne odkrycie temat główny:):):)Jestem kobietą,jestem matką....tyle tylko że w moim przypadku nie wszystko obracało się dookoła dziecka....W ciąży dbałam o dietę tzn.żeby nie przesadzać z coca-colą itp...ale...chodziłam po górach bo uwielbiam i z tego zrezygnować nie chciałam...spotykałam się dalej ze znajomymi zarówno w trakcie jak i po urodzeniu małej....wyjeżdżam od czasu do czasu z koleżankami do SPA..na dwa trzy dni....wychodziłam i wychodzę wieczorami do kawiarni....jako że waga spadła mi zaraz po porodzie nie musiałam si,ę katować dietami i innymi cudami..ale powiem jeszcze jedno w ciąży też trzeba potrafić wyglądać....bo jak widzę zaniedbaną grubą,zżerającą 3 batonika w kolejce ,z tłustymi włosami i brzucholem na wierzchu też mi się podnosi!!!!!!!!!!!! Zawsze ubierałam się odpowiednio,brzuch zawsze schowany!!! Szyłam sopie eleganckie sukienki i spodnie, bo w sklepach g.... jest...jak się chce to się da!!!!!!!!!!!!!!!!! I nikt mi nie wmówi że ...biedna mamusia z niemowlęciem nie ma czasu przynajmniej tuszu walnąć i włosów umyć.....bo w takim razie jest niezoorganizowana!!!!!! Na wszystko czas znalazła i żeby było śmiesznie....miałam pieluchy tetrowe!!!!!! a zupki tylko gotowałam a nie słoiczki!!!! I co ?????? Nie da się dbać o siebie?????????

Gość mezczyzna25
Jesteście takimi debilami że szkoda słow... W takim razie wasz ojciec walił konia, wasza matka była wielorybem a wy to te fasolki.. sami tak piszecie

Gość A wiecie co jest jeszcze
smieszne? Zawiść "cierpietniczych" matek wobec tych, ktore nie zapominaja o tym, ze sa przede wszystkim kobietami - dbają o siebie, o swoj rozwoj, godza wychowanie z pracą zawodowa itp. I one czesto sa okreslane jako wyrodne matki no bo przeciez powinny sie calkowicie poswiecac dzieciakowi, chodzic zapuszczone bo to swiadczy o tym, ze taka kobieta nie mysli o sobie tylko skupia sie na dziecku!:D

Gość mezczyzna25
Jeszcze chciałem dodac że ciąża zmiania i to na lepsze pod względem psychicznym, odkąd poznałem żonę była rozkapryszoną dziewczynką zawsze kręciło się wokół niej. Urodził się synek stała się inna bardziej troskliwa co nieznaczy że nie wychodzi na zakupy ani do spa.

Gość Odnosnie braku czasu
to kiedys na innym topiku jakas mamusia pisala, że ona czasem nawet nie ma czasu umyc zębów czy nawet zrobic kupy wtedy kiedy chce bo dziecko jest tak absorbujące!!! w ogole byl to tkai topik gdzie mamuski usilowaly wmowic autorce, że po urodzeniu dziecka na nic nie bedzie maila czasu!

Gość Skoro jesteśmy monotematyczne
nudne i obrzydliwe to po co ta dyskusja. Fascynuje Was?

Gość męskie marzenia
Kobieta,to by byłfajny człowiek,gdyby nie te dzieci,ciąże ,brzuchy,miesiączlki itp,itd.Kobieta powinna mieć pochwę podobną do zegara w mikrofalówce,nastawisz normalnie (pionowo),możesz sobie tłuc się po niej do woli i żadnego bachorka przypadkowo nie zrobisz.Jak już tak koniecznie musisz isć z babaą na jakiś kompromis z tym dzieckiem,bo ci babsko spokoju nie daje ,to przestawiasz tę pochwe o 180 stopni ,do poziomu ,no i trudno,niech tam się w końcu rodzi co ma być ,hahahahahaa

Gość mezczyzna25
ostani post "meskie marzenie" obraża normalnych męższczyn nie każdy jest taki jak autor tego tekstu sa normlani faceci chcący mieć rodzinę ( conajmniej 2 dzieci) pies, kochajaca zona a jak chcesz sobie tylko bzykac to kup sobie lalke i tyle.

Gość męskie marzenia
z tymi bachorami,to nawet marzyć trudno,bo człowiek sie pomylic może ,bo miało być o 90 stopni,baby jednak skomplikowane są i uważac z nimi trzeba hahahah

Gość męskie marzenia
mężczyzna 25 słuchaj,nie każdy jest dzieciorobem ,a moje marzenia,to moje i tyle!

Gość tego chyba jeszcze nie bylo
żeby na dziale ciążowym kłocilo sie dwoch facetow! :D:D:D:D

co za idiotyczny temat gdyby nie cąża ktłóra tak przeszkadza niektórym,nie było by ludzi na tym świecie i nikt nie mógł by się teraz wypowiadac i pie...yc takie bzdury. A co do wyglądu to proste że się zmienia to jeszcze o niczym nie świadczy...Po za tym związek bez dzieci jest monotonny i bezsensowny...

Gość MARTIINN
Jestem facetem jak każdy inny, i z przykrością muszę stwierdzić rację autorowi wątku.W tym wszystkim chodzi o to, że żaden z nas nie przyzna się swojej kobiecie do tego że go nie pociąga, że woli te inne lepsze, młodsze atrakcyjniejsze, że obrzydliwie wygląda z brzuchem, woli te młode dziewczyny, a nie już mamuśki. każdy chce mieć wygodne życie, uprane ugotowane i żeby rodzina się nie czepiała dlaczego jest kawalerem, a na boku robimy swoje, a was oszukujemy patrząc prosto w oczy.

Gość justysia pierwsza matka polka
juz sie odezwała:D I oczywiście pieprzy głupoty o tym ze jak nie ma dzieci to monotonia i bezsens. Typowe dla matki polki- niech wszyscy żyją jak ja!

Gość mezczyzna25
gdyby nie dzieciorob jakim był twój ojciec Ciebie by teraz nie było. Ja sie nie kłócę tylko wyrażam swoją opinię. Jak dojrzejesz do ojcostwa to sam zobaczysz jak wspaniale jest mieć rodzinę.

Gość ja22tc
Do a jak ma problemy z posiadanie Ja sie uśmiałam z tekstu powyżej(z tej kipiącej złośći autora i wrogiego nastawienia do kobiet w ciąż) a to ze ktos ma problemy z posiadaniem potomstwa to współczuje.Czytać ze zrozumieniem!!!!!

Gość dfgdfg
mnie tez obrzydzaja bo twoja matka urodzila takiego idiote jak ty

Gość o pojawila sie naczelna
matka_polka kafe justysia..moze z twojego punktu widzenia zwiazek bez dzieci jest bezsensowny ale ja np. wcale tak nie uwazam!

Gość ataga111
Matka autora/autorki poniosła największą porażkę jaką mogła sobie wyobrazić. Życie zweryfikuje Ci te poglądy i mam nadzieję, że nauczy pokory.

Gość Justysia zamiast isedziec
na kafe idz nakarmic swojego 2-letniego dzieciaka cycem bo pewnie beczy za nim...

Gość męskie marzenia
oto polska tolerancja,nawet za żartobliwe marzenia by człowieka ukamieniowali,dobre ,hahahahahaaa

Gość mezczyzna25
Jasne że związek bez dzieci tez jest fajny. Można ze spokojem przespać całą noc. Mieć mniej prania. Nie słuchać płaczu. Nie mieć brudnych ubrac bo dziecko uleje i nie zawsze na pieluche. Ale są też plusy.

Gość Sądzac po wpisach
mamusiek wychodzi na to, ze ich zdrowy rozsądek nie obowiazuje i wedlug nich to norlane, ze gadaja tylko o dziecku i tylko zyją nim i sprawami z nim zwiazanymi.

odpier..... się ode mnie nie jestem matką polką tyylko normalna w odróżnieniu do Ciebie...a Ty masz pusto w majtach i dlatego tak pieprzysz że ciąża Cię obrzydza he he he

Gość justysia nie denerwuj sie tak
jak cos sie pisze to trzeba liczyć sie z tym że ludzie to skrytykują, a pisząc o monotonii i bezsensownosci związku bez dzieci narażasz się juz totalnie na krytykę bo nie tobie oceniać jak kto żyje. No a co do matki polki to dałaś tu już popis na niejednym temacie stąd to określenie:P