Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Kabo

wytrzymałość emocji, uczuć, ciała, duszy

Polecane posty

Gość Mała Kabo

w ostatnim półroczu; 1. miałam wypadek samochodowy 2. przeżylam dwa rozstania 3. musiałam zamknąć moją firmę 4. byłam w szpitalu czy to nie za wiele? mówią że to wzmacnia...ale po co mi być tak mocną? szok....ile jeszcze może się zdarzyć? wiem, wiele...za wiele złego, ale teraz czekam na dobre....

Gość wiesz co ile razy
myślałam, że nie spotka mnie już nic gorszego - spotykało mnie coś o wiele gorszego. Po prostu moja wyobraźnia ie przewiduje już pewnych rzeczy. Więc różnie może być - ale życzę ci tylko dobrego!

Gość Mało Kabo
no własnie tak się mawia - nigdy nie jest aż tak źle, by nie mogło być gorzej... z tego tez powodu nie siadam i nie załamuję się, bo ciągle jakoś stoję i nawet idę do przodu ale...ale jak się tak zastanowić to jakiś koszmar mi się zdarzył ostatnie parę miesięcy, nawet tego sobie nie uświadomilam wcześniej :(

Gość wiesz co ile razy
Ale też prawdą jest, że co cię nie zabije - to cię wzmocni. Dlatego nie ma co się załamywać - szkoda życia. W końcu zawsze może być lepiej i na to trzeba liczyć. Szkoda, że np. w ciągu roku nie można wyczerpać całego limitu nieszczęść, a potem mieć już spokój.

Gość Mało Kabo
na co mi tyle siły? gór nie będę przenosić :)

Gość wiesz co ile razy
A skąd wiesz? :-)

Gość Niedługo jużftia
No widzisz, mogłas stracić dwie osoby, firmę, chwilowo zdrowie... Ja w tym półroczu straciłam tylko jedno i zarazem wszystko, co miałam i co posiadało wartość. Niestety już nie potrafię nikomu współczuć.

Gość Mała Kabo
Racja :) Kto tam wie na co te moje siły się przydadzą dzięki

Gość Mała Kabo
Niedługo jużftia, a co się stało?