Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littlesensitive

dlaczego jeszcze nie spicie??????????????????

Polecane posty

to zakrecone hehehehe moj maz jest peruwianczykiem wychowanym w japonii ja hiszpanskiego ni erozumiem on nawet nawet ale gadamy po japonsku :)

Gość storyy
ja czekam na pociąg :)

poznalam go w japonii z czaso kiedy byalm studentka i przyjezdzalam pracowac do tej owianej roznymi historiami pracy hostessy oczywiscie ja sobie chwale bo nic mi sie nie stalo :) nikt mnie nie zmusil do prostytucji jak to mowia. no wiec pracowalm tu bawilam sie lataalam z kumpelami po tokio i poznalam faceta peruwianczyka wiza mi sie skonczyla a ja zakochana do domu nie pojechalam...wytrzymalam to pol roku bez wizy ...ciezko blondynce w japonii bez wizy ale zaryzykowalismy i pobralismy sie okazalo sie ze jhestem teraz poltora roku po slubie i jestem najszcesliwasza chyba tutaj na wyspie ot moja historia bede miala co dzieciom opowiadac hehehe

jahaira to tak naprawde imie chyba indyjskie takie imie ma kuzynka mojego meza peruwianka nie mam pojecia jaki jest odpowiednik w polsce uzywam tego imienia bo jest totalnie nietypowe i wszedzie sie moge zalogowac :)