Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdaaaaa

Moje życie już nigdy nie będzie takie samo

Polecane posty

Gość gwiazdaaaaa

Szłam dzisiaj z koleżanką koło godziny 14 z miasta.Nagle koło nas przejechało jakieś auto na zagranicznych numerach. Jechało w nim 2 kolesi , nagle zaczeli coś krzyczeć do na żebyśmy wsiadły. Szłyśmy dale nie zwracając na nich uwagi. Nagle oni zajechali nam droge. Jeden z nich miał w ręce coś dziwnego z plastikowym końcem , chyba nóż. Przestraszyłyśmy się , zawróciłyśmy , a oni nadal za nami jechali i coś krzyczeli. Na ulicy zero ludzi, tylko jakieś starsze panie. Szłyśmy kawałek za nimi ,a oni w tym czasie pojechali kawałek dalej na parking z boku ulicy.Szybko zdecydowałyśmy , że biegniemy w inną strone bo oni tam na nas czekają. Schowałyśmy się w bramie, patrzyłyśmy i zobaczyłyśmy , że oni nas szukają bo zobaczyłyśmy to auto. Przeczekałyśmy chwile i szybko pobiegłyśmy dalej do szklepu ,a z niego do domu. Bardzo się bałyśmy. Ja teraz bardzo boje się gdzieś wychodzić. Cały dzień siedziałam w domu od tego zdarzenia. Czuje się dziwnie. Myślałam, że mnie takie coś nie spotka, a jednak

no to laska mialas sczescie. tego lata u mnie w miescie tez w biały dzien zaatakowano moja kolezanke nie udało jej sie uciec porwali i zgwałcili.

Gość gwiazdaaaaa
Naprawde. Skąd się tacy ludzie biorą to ja nie wiem :(:(

Gość trzeba gaz albo paralizator
ze soba nosic. jedno ale - jak zabiora i uzyja to ma sie przesrane.

Gość gwiazdaaaaa
Teraz to się boje wyjść z domu normalnie. Zdaje mi się , że oni gdzieś będą.

Gość to zrozumiałe że się boisz
staraj się zawsze wychodzić z kimś, uprzedzać kogoś gdzie idziesz i o której wrócisz.

Gość gwiazdaaaaa
Małe miasto Kłodzko

To są właśnie mężczyźni. Myślą tylko kutasem i niczym innym. Tylko by wkładali w kobiety, dzieci, zwierzęta i martwe przedmioty. Brak słów aby ich określić. Nienormalne jest to by bać się chodzić ulica, czy cię którys z nich nie napadnie. Ich całe życie się tylko kręci gdzie by tu kutasa włożyć. A najśmieśniejsze jest to, że najbardziej obrażają kobiety, że są takie i takie. Podwójna moralność to standart. A oni kochają tylko siebie i kutasa swego.

A i za odrobine przyjemność z włożenia kutasa, potrafią zniszczyć życie jakiejś kobiet/dziecka/zwierzaka. Pustaki. Pozbawieni uczuć wyższych. Dać im tylko żreć i możliwość wkładania, a byli by najszczęśliwsi na świecie. Tak wygląda ok 99,9% z nich.

Gość gwiazdaaaaa
ale do czego to doszło żeby człowiek nawet o godzinie 14 w niedziele nie był bezpieczny na mieście :(:(

Gość psychologowie mowia
... jak sie bronic przed gwaltem. Nalezy obrzydzic napastnikowi kontakt fizyczny - zsiskac sie (to chyba zaden problem w stresie), zwymiotowac (palce w gardlo do skutku). Metoda jest bezpieczna i skuteczna, znacznie bezpieczniejsza niz proba kontrataku na napastnika z uzyciem jakiegokolwiek narzedzia, co moze skonczyc sie tym, ze agresor owo narzedzie wyrwie nam z reki i uzyje przeciw nam. Przy tym jak najglosiej krzyczec, aby zwrocic uwage innych - ale nie 'ratunku, gwalciciel', bo wtedy nikt nie odwazy sie interweniowac, tylko np. 'pali sie'. Zwracajac sie o pomoc do napotkanych osob, nalezy formulowac prosby konkretnie i zwracac sie bezposrednio do osoby - zamiast 'niech ktos zadzowni po policje', powinno byc 'niech pan zadzwoni na policje', to zwieksza szanse na to, ze prosba zostanie spelniona (nie ma rozmycia odpowiedzialnosci w grupie obserwatorow zajscia).

Gość gwiazdaaaaa
Mam nadzieje ,że mi sie już nigdy to nie przyda ale zapamietam.Najgorsze było to , ze myslałyśmy , że jak nie będziemy zwracała na nich uwagi to sobie pojada. Jednak się myliłyśmy.

Gość księżyccc
psychologowie mowia - dzięki za dobre rady :):)

wiewiórka - zalosne jest to co piszesz. pisala ze na zagranicznych blachach auto. chlopaki uslyszeli to i owo o plci pieknej w polsce i przyjechali na podryw. zabawic sie. seks ze zwierzetami ani z dziecmi mnie nie kreci. wiec nie pierdol, ze wszystcy tacy jestesmy. na kazda kobiete tez sie nie rzucam na ulicy. chyba ostatnio mialas jakies traumatyczne przezycie.

Gość psychologowie mowia
Nie ma za co :) Zycze, aby sie nigdy nie przydaly.

Gość ksieżyccc
Pierwszy wolny nick - ale to nie byli obcokrajowcy, mówili idealnie po polsku, bez śladu jakiegokolwiek akcentu :( (to ja, koleżanka ;) )

Gość gwiazdaaaaa
Njdziwniejsze w tym wszystkim było to , że mieli zagraniczne numery , a mówili pięknie po polsku. Już miałyśmy z koleżanką taka teorie , że jak nie zgwałcić to zabrać gdzieś do jakiegoś burdelu. Bo oni w tym aucie to raczej nie wyglądali na kolesi którzy cierpią na brak powodzenia u dziewczyn.

Gość Jpgm
Idz z tym na policje. Po klodzku tak duzo aut na cudzych blachach nie jezdzi

Gość gwiazdaaaaa
Jpgm- mój chłopak tak samo mowi. Ale niby co ja im tam powiem. Nawet nie pamietam marki auta ani numerow. Wiem tylko ,ze bylo srebrne.

Gość księżyccc
Niby nie jeździ, ale nie potrafiłybyśmy powiedzieć nic więcej jak to, że było srebrne. Nie pamiętamy np. numerów, nie wiemy nawet, jakie to państwo było.

Gość gwiazdaaaaa
Mam nadzieje ,że już więcej tych kolesi nigdy nie zobacze. Bo co do wygladu to pamietam ich twarze i spokojnie rozpoznam.

Gość gwiazdaaaaa
Jpgm- a ty jestes z Kłodzka?

Gość upuppupupuppu
podnosze

Gość Jpgm
nie z kłodzka ale często tam jestem ( ostatnio wczoraj ) Przecież tutaj wszyscy sie znają wystarczy kogoś popytać kto jeżdzi xxx autem i zaraz byś wiedział kto to jest. a gdzie to dokładniej było ?

Gość ksieżyccc
Koło budowlanki

Gość ksieżyccc
Jpgm, niby masz rację, ale z drugiej strony ja wątpię, żeby oni byli z Kłodzka. Bo w swoim (tak małym) mieście by takie rzeczy wyprawiali?

Gość Jpgm
Wyastarczyło by pójść na policje. pewnie na tym skrzyzowaniu koło poczty jest kamera a jak nie to nie daleko gdzies bedzie. podać godzine i nie sprawdzają monitoring. Ja bym tego nie odpuścił. a jakbym był twoim chłopakiem to sam bym poszedł z tym na policje