Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdaaaaa

Moje życie już nigdy nie będzie takie samo

Polecane posty

Gość zygzagzygzag
Moje życie tez już nigdy nie bedzie takie samo :( Dziś doszłam do wniosku, że rozumiem gdzie popełniłam błąd. Moja strategia nie byłaby najgorsza, ale miałam się trzymać zasady W PRACY SIĘ NAUCZYSZ PRACOWAĆ i się nie wysilać. A ja w pewnym momencie życia poszłam do pracy i tam się uczyłam pracując, ale zostałam też by uczyć się dalej i to...przegięłam. To już miało być...symbolicznie bo uczyłam się w tej pracy. No ale pracę chciałam zmienić koniec końców na taką, żeby mi pasowało do studiów 5 letnich. No a jak policzyłam sobie czas to później MOIM ZDANIEM byłabym za stara żeby się uczyć w pracy no to zostawało uczyć się w szkole i ...? I ja tego nie skończyłam. Czemu? No trudno zrozumieć to, ale tak jest :( Przy okazji wkopano mnie w głęboki dół czego nie byłam świadoma, temat już miałam zmieniany i katedrę to się bałam czegoś ruszać, mogłam odejść, ale sytuacja była bardzo nieprzyjemna i jakaś taka ...z pretensjami no to sie bałam. Poza tym ten temat... on mi tak nie pasował... tylko nie rozumiałam czemu. Ale wiecie co - tam było tylu ludzi, tylu ludzi zawsze i wszyscy tylko uwagi krytyczne pod moim adresem, a tematu nie skorygował nikt. A innym korygowali. No to w sumie nikt nigdy nie słuchał, nie? I kogo to dziś obchodzi. No bo przecież skoro już tyle się nagadałam to by mi wpisali to co miało być, a ja ciągle się bałam, że tam jest coś źle, że to wszystko jest źle tylko nie rozumiałam czemu :( No i tyle z tego amen :(

Gość zygzagzygzag
No wiecie co i żebym nie zgłaszała wątpliwości, ale ile ja miałam wątpliwości i jeszcze była1 taka praca , która mnie zmyliła ale to nie był park krajobrazowy i ja się chodziłam, pytałam , mówiłam, że mi to nie pasuje to ten gostek zamiast mi pomóc to się na mnie wpieprzał. Co za świnia :( no ale takie życie. Miałam się zebrać i iść i ja bym poszła tylko ja nie wiedziałam co tam jest źle. A tam miało być tendencje dynamiczne a jakieś rozkopy to to nic nie warte. To nie jest ekologia. Ja to od razu wiedziałam, że to nie ma sensu tylko nie rozumiałam czemu. I już wiem - bo się zasugerowałam inną pracą. Ale wiecie co - za to powinien spaść ogień z nieba. Bo w sumie w takim razie już w ogóle nie wiem po co te spotkania jakieś? Żeby w błąd wprowadzać i tyle :(

Gość gwiazdaaaaa
Witaj zła i wredna. Miało to miejsce koło budowlanki. A ulicy wole tutaj na forum nie podawac bo wiesz jak to jest .

Gość księżyccc
Jpgm, w sumie masz rację. I wiem, że niby powinnyśmy pójść, ale sama nie wiem.

Gość etka kik
jak nie chcesz isć to dupy na forum nie zawracaj.Myślisz ze ktoś bedzie teraz z pałą latał po kłodzku i i szukał ?

Gość księżyccc
etka, od nikogo tego nie wymagam ;]

Gość etka kik
to po co sie żalisz. Ludzie chca ci pomóc to nie chcesz, a prawda jest taka ż ejakbyś zeczywyście sie bała to w podskokach byś leciał na policje a nie ględziła na forum

Gość gwiazdaaaaa
No boje sie ale co na policji powiem. Że ktoś nas chcial wpakować do auta , śledził nas itp ale nie znamy nawet marki auta i numerów. Pozostaje mi tylko nadzieje, że juz nigdy więcej tych kolesi nie zobacze na oczy.

Gość upuuppupupu
podnosze