Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa jagoda

MINETA

Polecane posty

To jest coś cudownego, gdy czujesz ten smak najlepiej jak jest już mokra wtedy smak jest cuudny. Ja swojej kobiecie to nawet podczas gdy śpi potrafie tam powędrowac, bo uwielbiam to.

Dziwny ten Twój facet, ja uwielbiam lizać c.i.p.e.c.z.k.ę i liżę kiedy tylko mam okazję :D

A jesteś pewna, że tylko z nim chcesz uprawiać sex? Może warto spróbować dobrego oralu z kimś innym. Jeśli bardzo tego potrzebujesz - ja nie widzę przeszkód. A w opowieści o tym jaki to jest chojrak nie wierz - wszystko w realu się okazuje.

Gość co to jest ta MINETA
Wszyscy wkoło mnie powtarzają to słowo a ja dalej nie wime co one oznacza... :(

Podłuhałem ostatnio jak nawet tata mówił do mamy: "Gdyby nie ta pierdolona mineta to byśmy nie mieli tego bachora na uczymaniu" czy jakoś tak... cy ktoś wie o co chodzi?

I co oznacza "bahor"?

Do "co to jest ta MINETA ": znaczy że jesteś jeszcze za młody, koro nie wiesz o co chodzi...

Minetka jest szczytem zorganizowania, delikatności i umiejętności wsłuchiwania się. Nie tylko w odgłosy, ale także w napięcie mięśni, ruchy i nawilżenie. Specjalizujący się w takiej formie mają wielkie powodzenie ;)

Gość yheyoh
oj zachciało mi się,,,,,,,a faceta brak

Bez owijania w bawelne - chetna kobiete z warszawy na niezobowiazujaca minetke zapraszam Nie musimy uprawiac seksu ani nie oczekuje niczego wziamian. Po prostu uwielbiam robic minetki ktore sprawiaja mi nierzadko wieksza przyjemnosc niz sam seks.. Bo coz moze byc przyjemniejszego niz widok kobiety ktora wije sie z rozkoszy pod moim jezyczkiem Zapraszam, a byc moze bedziesz chciala wiecej Oczywiscie zapewniam dyskrecje Zdecydowane kobiety prosze o odezwanie sie ;] :p

Gość tak czy inaczej stosuj sie
do rebusu: 3 maj 3p 3 100

no.. jeśli nie potraficie się nawet w takich sprawach dogadać to kiepsko widzę ten związek... chociaż podobno bez tego też można żyć - tylko po co? :)

Ja sądzę, to znaczy podejrzewam..., że problem tkwi w nieumiejętnościsach partnera i braku chęci by je przezwycieżyć

Gość malinowa jagoda

Gość malinowa jagoda
dzieki za spostrzezenia mysle ze on ma jakies opory i nie chodzi tu o higiene mowi do mnie ze powinnam wypiac tyleczek ale skoro ja go zaspokajam oralnie to powinien sie odwzajemnic a nie odbija pileczke ja mam prosic o minete?? smielam sie ostatnio ze moze jest prawiczkiem a ja tak bardzo chcialabym poczuc jak to jest...

To wspaniałe uczucie, ale skoro podejrzewasz i słusznie, że nie umie tego robić - lepiej zrób to z kimś co się na tym zna. Bo możesz się zawieść trafiając na dyletanta

Gość malinowa jagoda
chyba zaczynam podejrzewac ze nie umie ? ale facet 28 lat czasem w zartach mowil mi ze jest mistrzem minety i wpanialym kochankiem watpie w to ja tez przestane go zapokajac oralnie

Gość malinowa jagoda
po co udawac kogos kim sie nie jest?? po co mowic ze jest mistzrem minety, ja do niego ze chce sie przekonac w ogole moze on jest gejem bo nie sadze ze nie jest dowiadczony ostatnio mu powiedzialam ze moze jest prawiczkiem

Gość fu7i
prawiczkiem w tym wieku,daj spokuj,może robi innej?

Gość malinowa jagoda
innaej ?? h,mmmmmmmmm

Gość malinowa jagoda
kto wie moze przedmowca ma racje w koncu nie bez powodu mowi sie ze facet to swinia

Gejem - może niekoniecznie i nie oceniajmy go aż tak drastycznie. Zresztą gdyby był chciałby się z Tobą kochać od tyły wciąż. A czemu się nie przyznaje? Może dla niego, faceta, to jest wielki wstyd i hańba, że tego nie potrafi. Może jednak potrafi, ale nie za dobrze i trzeba do podszkolić ;)

Gość maliniwa jaagoda
ok więc może zaczniemy sie szkolić sądzę że jestem dobrym "materiałem" szkoleniowym może rzeczywiście nie potrafi zbyt dobrze tego robic coż praktyka czyni mistrza dlaczego facetom tak trudno jest szczerze porozmawiac i sie przyznac do swej niedoskonalosci ? powiedzialby sluchaj dawno czy w ogole tego nie robilem , przeciez nie starciłby nic w moich oczach?? w koncu odebralabym to na plus

Dla facetów sex to jak piłka nożna albo wyścigi konne. Jeśli chcesz go szkolić to dobrze ale trzeba to robić delikatnie by nie ruszyć jego ego.

Gość malinowa jagoda
sliterii fajnie byłoby sie szkolic razem wiesz mam pomysł jak do mnie przyjedzie to zapytam czy spróbowalby ?? jesli mu sie nie spodoba to ok , przyjme do wiadomości chyba takim zapytaniem nie uraże jego męskiego ego ??? ale wiesz co może on ma na oku inna ?? coz nie zniosłabym tego

To chyba za daleko posunięte podejrzenia. Pamiętaj, że jeśli nie umie tego robić z Tobą (niech żałuje), to z inną też nagle się tego nie nauczy. Pomysł z własnym treningiem jest bardzo dobrym

Gość malinowa jagoda
wiem że najlepiej porozmawiać otwarcie przyznać się , czy to tak trudno ?? powiedzieć w sumie najbliższej mu osobie, kochanej przez niego, ? ale jak pomyslę ze robil minete innej to az mnie mdli ale coz takie zycie przede mna byly inne.... chyba a moze nieeeeee ??

Rozmowa otwarta jest zawsze najlepszym rozwiązaniem, najbezpieczniejszym i prowdzącym do rezultatu i poznania siebie, ale... niestety nie zawsze da się ją przeprowadzić tak jak sobie to wyobrażamy my. W końcu jest jeszcze ta druga strona. I czasem trzeba wykazać się sprytem i politycznie podejść do problemu. Z nastawieniem na efekt końcowy. Takiego sprytu nabiera się coraz więcej. A innej pewnie nie robi - nie myśl tak bo zabrniesz w ciemny róg