taka_pokraka 423 Napisano 52 minuty temu 4 minuty temu, BellaS napisał: U mnie 7,60 dzisiaj, nie ma jeszcze dramatu, Ogór zapowiadał Armagedon A ja mam złoma z elpedż i tankuję za 2,80 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, Zzosia napisał: Pisałem ile będzie kosztować i nie stanieje, bo rząd łata dług gigantyczny. Nawet jak baryłka będzie po 70 dolcòw. Ogòlnie w mediach pokazywali jak policjanci bili się o paliwo na stacji paliw. widziałam ten filmik z tą pałką teleskopową, ten gruby wygladał na kompletnie pijanego. Który to był policjant? Ten gruby, ten z pałką czy ten w koszulce polo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 125 Napisano 51 minut temu 21 minut temu, kobieta z Kurą napisał: I odmłodniałam. Modelka podobno miała 17 lat. Znasz łódzki mural Madame Chicken? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 4 Napisano 51 minut temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: W sumie to ja chwilowo nie mogę bo jestem leniwa. Brawo TY! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 125 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, BellaS napisał: widziałam ten filmik z tą pałką teleskopową, ten gruby wygladał na kompletnie pijanego. Który to był policjant? Ten gruby, ten z pałką czy ten w koszulce polo? Wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: A ja mam złoma z elpedż i tankuję za 2,80 Ja jezdze bardzo mało ostatnio, dzieci coraz samodzielniejsze, a chłopa auto zawsze na wylocie z bramy stoi i tak jakoś wychodzi że jego eksploatuje wiecej ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alizée z Gnaty-Wieśniany 0 Napisano 50 minut temu (edytowany) Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Wszyscy Ten, który pałką oberwał, nie był policjantem. Swoją drogą zajebiście go to nie wzruszyło, takie coś boli. Wiem od konkubenta. Edytowano 49 minut temu przez Alizée z Gnaty-Wieśniany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 30 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, BellaS napisał: widziałam ten filmik z tą pałką teleskopową, ten gruby wygladał na kompletnie pijanego. Który to był policjant? Ten gruby, ten z pałką czy ten w koszulce polo? Podobno były grube ryby Policyjne, wszyscy byli policjantami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Alizée z Gnaty-Wieśniany napisał: Ten, który pałką oberwał nie był policjantem. Masakra, co za wstyd dla policji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 610 Napisano 49 minut temu 16 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Ja dopiero się nastrajam na wypad. Domową misję miałam. Kurde, chciałam jechać do Krakowa na siatkowkę mężczyzn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 4 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Znasz łódzki mural Madame Chicken? Nie widziałam go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 9 Napisano 47 minut temu (edytowany) 8 minut temu, Zzosia napisał: Przywież mu rower ten z USA Nie było stać kupić w sklepie są tylko trzeba mieć kasę. Twoim zdaniem jak kupiłem w USA ramę za 1500 USD to nie stać mnie było na rower w Polsce? Edytowano 43 minuty temu przez Doktor Naturysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Podobno były grube ryby Policyjne, wszyscy byli policjantami prowincjonalny komendant to nie gruba ryba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 4 Napisano 45 minut temu 13 minut temu, Doktor Naturysta napisał: To mnie od razu smutno, bo wszystkie cztery rowery z wywinięta kierownicą zostały w PL Rowery czekają i tęsknią. Kolażówki ostrym kołem. Zapomniałam dodać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 45 minut temu 5 minut temu, Alizée z Gnaty-Wieśniany napisał: Swoją drogą zajebiście go to nie wzruszyło, takie coś boli. Wiem od konkubenta. z kobietą był to trzymał fason Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 423 Napisano 45 minut temu 4 minuty temu, BellaS napisał: Ja jezdze bardzo mało ostatnio, dzieci coraz samodzielniejsze, a chłopa auto zawsze na wylocie z bramy stoi i tak jakoś wychodzi że jego eksploatuje wiecej Ja to lubię swoim jeździć, jakiś taki większy komfort mam, ...nik ale mój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 9 Napisano 45 minut temu 1 minutę temu, BellaS napisał: prowincjonalny komendant to nie gruba ryba Jak mówią Nie każdy chłop z widłami to od razu Posejdon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 4 Napisano 44 minuty temu 4 minuty temu, Baba napisał: Kurde, chciałam jechać do Krakowa na siatkowkę mężczyzn. Czemu nie pojechałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 423 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, BellaS napisał: prowincjonalny komendant to nie gruba ryba To samo chciałam napisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ja to lubię swoim jeździć, jakiś taki większy komfort mam, ...nik ale mój. Ja też, zdecydowanie, choć wole za 0 zł niż za 7.60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 9 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Rowery czekają i tęsknią. Kolażówki ostrym kołem. Zapomniałam dodać. To u mnie trzy szosy z których każdą sam składałem plus przełajówka z internetowego sklepu Planet X zakupiona jeszcze przed brexitem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1088 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, Doktor Naturysta napisał: Twoim zdaniem jak kupiłem w USA ramę za 1500 USD to nie stać mnie było na rower. Polsce? Przyjacielu, dam Ci dobrą radę. Z Ogórem pisze się jego językiem. Nie używaj wyrazu "rower", bo to dla niego jest abstrakcją. Napisz bicykl i chłopina zrozumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 30 Napisano 42 minuty temu 3 minuty temu, Doktor Naturysta napisał: Twoim zdaniem jak kupiłem w USA ramę za 1500 USD to nie stać mnie było na rower. Polsce? Bajerowac możesz tutaj uposlow jak obiecałeś kup staremu nie kombinuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 42 minuty temu 1 minutę temu, Doktor Naturysta napisał: Jak mówią Nie każdy chłop z widłami to od razu Posejdon Dokładnie, siedzą i sie tuczą, tylko nie wiem czy ten grubas to ten komendant czy ten z pałką (troche za młody na komendanta) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 610 Napisano 41 minut temu 21 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Moja babcia mówiła do mnie: Wnuczko, pamiętaj, nigdy nie kupuj samochodu na "F": forda, fiata i francuza. Mam też tak radzili i prawie wszystkie mieliśmy na f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 423 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, BellaS napisał: Dokładnie, siedzą i sie tuczą, tylko nie wiem czy ten grubas to ten komendant czy ten z pałką (troche za młody na komendanta) Komendant to ten co go baba odciągała, gruby co dostał pałką to był nie policjant no i ten z batonem to wiadomo, że policjant. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 4 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, Doktor Naturysta napisał: To u mnie trzy szosy z których każdą sam składałem plus przełajówka z internetowego sklepu Planet X zakupiona jeszcze przed brexitem Nie napiszę ile u mnie stoi rowerów. Oraz ile ram, szprych, obręczy i innych akcesorów, z których może kiedyś coś powstanie a może i nie. W tym jedna skrzywiona rama karbonowa, która czeka na cót. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 610 Napisano 40 minut temu 4 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Czemu nie pojechałaś? Bo finał dopiero będzie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 4 Napisano 39 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, Baba napisał: Mam też tak radzili i prawie wszystkie mieliśmy na f Ja pół życia jeździłam fiatami. Dobre były z nich maszinen. Edytowano 37 minut temu przez kobieta z Kurą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 30 Napisano 38 minut temu Jeżeli coś się obiecuje to się dotrzymuje. Stary jest bez roweru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach