Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykła_mamcia

Dlaczego w tym dziale jest tyle złośliwości?

Polecane posty

Gość Zwykła_mamcia

Zagladam do was od kilku dni i zastanawia mnie fakt dlaczego jesteście takie złośliwe?Dlaczego jak któraś przyzna się,że nie jest idealną matką to ja zaszczujecie?Mamy zawsze kojarzą mi sie z obiektywnymi osobami.Młoda uśmiechnię ta mama ale taka mama również czasami ma sałbości.W końcu jest tylko człowiekiem A niektóre z was są wręcz chamskie.Dlaczego?

Gość Zwykła_mamcia
Czy może odpowie mi ktoś?

Sama sie czasami nad tym zastanawiam. Postanowilam jednak nie tykac g... bo smierdzi. Nie wdaje sie wiec w glupie dyskusje i nie odpowiadam na zaczepki:-) Radze zrobic to samo:-)

Gość Zwykła_mamcia
Ale zamilkłyście:O Malinka ale też jesteś mama?

Przyszla mama:-) Jestem w 6 miesiacu ciazy. Mnie tez odrzuca od tych zlosliwych bab, ale trudno, same swoimi wypowiedziami swiadcza o sobie:-)

Gość Zwykła_mamcia
Malinka to gratuluje:)Wszystkiego dobrego:) Kobietki zawsze kazdemu doradzacie więc dlaczego nie macie odwagi wypowiedzieć się w temacie?

Gość nie odpowiadają bo nie
mogą nic chamskiego napisać - ale jakbyś napisała coś o sobie i swoim dziecku, to zaraz znajdą powód, zeby Cię zjechać z góry na dół. Pozdrawiam.

Gość hormony biją na dekiel
Widac nie tylko na forum ale w realu tez.

Gość Zwykła_mamcia
Kilka odważnych mam się wypowiedziała:)A co z resztą?Zawsze macie tyle do powiedzenia

Gość Zwykła_mamcia
*wypowiedziało

Gość kentakifridcziken
najlepiej na chamstwo nie reagowac;)szkoda czasu:)

Ja tam mamą jeszcze nie jestem i narazie się na to nie zapowiada, ale chamstwa wręcz nienawidzę i bez względu na to czy to dział, ciąża, życie uczuciowe czy życie pozagrobowe ;), poza tym krowa co dużo ryczy, mało mleka daje. Pozdrawiam wszystkie Mamuśki! :D

Ja osobiście mam gdzieś takie złośliwe wypowiedzi, zwyczajnie je omijam... Wchodze na forum z zamiarem pogadania, czasem o coś zapytam... Właściwie wchodze tu po to, żeby się chwilę zrelaksować po ciężkim dniu :) A że są osoby, które nakecają się kłótniami i wyzwiskami... I tylko patrzą gdzie tu wszcząć awanturę, no to cóż... Mam ignore na takich ludzi.

ja to sie zastanawiam czy mamy tez do swoich dzieci zwracaja sie idioto,wariacie,debilem jestes jezeli nie zgadzaja sie z tym co dziecko mowi czy robi:O No bo jak inaczej wytlumaczyc jezeli na forum ktos sie nie zgadza z tym co mysle czy robie i slysze-ty wariatko,zycze ci.... Ludzie jak mozna kogos oceniac po kilku zdaniach?:O Mozna napisac nie zgadzam sie z toba,uwazam,ze zle robisz ale wariatko,debilko?:O

Gość Zwykła_mamcia
Właśnie o to mam na myśli.Kobiety zamiast wspierać się wzajemnie to plują na siebie

zgadzam sie z tym ze nie tykac g... bo smierdzi. a skad tyle zlosliwosci pojecia nie mam :O Brzydula albo Cie wyzwa od wariatek albo napisza ze napewno jestes gruba, nieszczesliwa, zaniedbywana przez meza, masz bachora zamiast dziecko i dlatego zazdroscisz innym tym wspanialym i szczuplym :D tak jakby na kafe kolo nicka bylo zdjecie i mozna bylo ocenic czy jest gruba czy nie :D trzeba z przymruzeniem oka przyjmowac i tyle

Ja sie tylko zastanawiam czy takie osoby potrafia mowic o tym z czym sie nie zgadzaja czy maja problemy z emocjami:O Czy jak dziecko cos zrobi to tez mowia-ty debilu,zycze ci.... Ale to sa te super mamy:O

myślę, że dziewczyny z małymi dziećmi, spędzające z konieczości dużo czasu w domu są sfrustrowane, tym bardziej, że przedtem prowadziły aktywne życie i stąd ta agresja. Bardzo zauważalna, niestety. Ale - taki jest koszt dorastania! Trzeba to zaakceptować. Często wychodzi wasza niedojrzałość, dziewczyny...

Myślę, że problemem jest to, że niektóre osoby przerasta właśnie dorosłość, podjęte decyzję i skończenie z byciem nieodpowiedzialnym dzieckiem dla którego można zawsze znaleźć wytłumaczenie. Dopóki nie odkryłam internetowych for byłam przekonana, że dorośli ludzie jednak muszą miec trochę w głowach poukładane. Gdy te fora już trochę poczytałam myślałam, że to wszystko są popisy a osoby wypowiadająca się w sposób lekko mówiąc 'ograniczony' to co najwyżej jakieś dzieci. Ale do czasu. Przez pół zycia znałam taką jedną dziewczynę, można by powiedzieć że to była przyjaźń. Myślałam że ją znam i uważałam ją za jedną z lepszych osób jaką w całym życiu poznałam. I nagle się okazało, że ta osoba to taki typowy troll przesiadujący na forach i ubliżający ludziom. Żona, matka dwójki dzieci, strofująca męża za samo pomyślenie o jakimś przekleństwie a w świecie internetowym niewyżyte dziecko z przerostem ambicji.

ja jestem młoda, siedzę z dzieckiem w domu i nie czuję się sfrustrowana. to ze kobiety tu się wyzywają już mnie nie dziwi- przyzwyczaiłam się. wszystkie jesteśmy anonimowe więc bezkarnie można tutaj kogoś zbesztać,poprawiając sobie humor a później nie ponosząc konsekwencji.nie mówię że ja tak robię-ale tak to chyba działa mnie na kafe denerwuje że prawie wszytkie panie myślą że pozjadały wszystkie rozumy. kiedy więc ktos ma odmienne zdanie, podejmuje inne decyzje czy inaczej układa sobie życie- jest mieszany z błotem. mam na myśli między innymi odwieczne spory takie jak: karmienie piersia czy butla, poród sn czy cc, macierzynstwo w wieku 20 lat czy 30 lat itp

najlepszym sposobem jest ignorowanie obrazliwych wypowiedzi. Niestety duzo kobietek daje sie prowokowac i odpowiada na zlosliwe uwagi i wtedy rozpoczyna sie..aktion. ale czesto...rzeczywiscie mozna spotkac :rozmowy na pomaranczowo: chce poczytac sobie ciekawy temat,wchodze a tam-burza przeklenstw,wzajemne ublizanie sobie. Ludzie-wy tego nie widzicie,ze to swiadczy o was samych jacy jestescie?to ze na anonimowo brzydko piszecie,to swiadczy o tym jacy jestescie-nie wstyd wam samym przed soba?

Gość beffff
no bo na głupie pytanie najwyżej można otrzymać głupią odpowiedź, a dużo jest tutaj takich pytań

Gość Bartuś80
Zapraszam na mój topik tam sa tylko fantastyczne wyrozumiałe mamy :)

Gość mnmnnsd
Ja sobie przeczytałam o prawach ciężarnych.... i tam najwieksze przekleństwa i obrazy rzucają właśnie ciężarne obgadując wszystkich którzy na ich widok nie padli na kolana i nie wylizali im tyłków aby mamusie były zadowolone bo inaczej ludzie to chamy, idioci, kretyni itd. A to świadczy jedynie o tym, że takie kobiety na pewno nie powinny być matkami. Bo jesli ktoś nie ma szacunku dla człowieka stojącego obok w kolejce i się nim gardzi to i to samo przekaże się dla dziecka a nie wiem czy ktokolwiek pewnego dnia chciałby spotkac się z tym już wyrośniętym dzieckiem i miecpoderżnięte gardło bo mama wpoiła nienawisć, agresję i nastawienie "mi się nalezy!"