Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda26l

DOŚĆ NARZEKANIA!!! WZIĘŁAM SIĘ OSTRO ZA SIEBIE!!! DOŁĄCZY KTOŚ ??

Polecane posty

pozwolicie ,ze dolacze? mam 29 lat,,jestem 5 m-cy po porodzie waze o zgrozo 81 kg wzrost 168cm,karmie piersia i mam mega duza niedoczynnosc tarczycy wiec waga idzie w dol minimalnie w ciazy -przestalam brac tabletki na okres karmienia piersia tez przytylam w ciazxy 40 kg,regularnie chodze na aquaaerobic,vacu,codziennie cwicze na orbim opdkad maly skonczyl 4 tyg jem wartosciowo,zeby moc karmic alke mam napady glodu jak go karmie,po 18.00 ale juz nie jem nic tylko woda aaa schudlam od dnia porodu 28 kg

Mały uśpiony:-) Zolza- - w ile tygodni tyle kg? Nie powinnaś mysleć o rygorystycznej diecie, skoro karmisz, ostro widzę ćwiczysz! Karmienie piersią naprawdę pomaga schudnąć. Ja przy pierwszym dziecku przytyłam 26kg a 3 miesiące później ważyłam mniej niż przed ciążą. Ale trzymałam się jednej diety: Jadłam 3 razy dziennie, średnie posiłki i wszytsko prócz gazowanego i słodkiego! To naprawdę gwarancja! gdybym przy ,małym tak się trzymałam, nie musiałabym teraz się odchudzać:-) Tak więc spokojnie- liczy się dobro dziecka- pamiętaj!

Mulatka,przy pierweszym dziecku tez tak mialam ,nie robilam kompletnie nic oprocz karmienia piersia tym razem jest inaczej widze to po spadku kg...fakt wzielam sie ostro za siebie bo wiem,ze jak popuszcze to bedzie ze mna zle,gazowanego nie pije i slodyczy nie jem tzn bardzo lubie i w niedziele pozwalam sobie na kawalek ciasta czy cukierka ale tylko w niedziele. pytalas w jakim czasie tyle zeszlo od porodu czyli w 5 m-cy,wiec nie jest to jakos duzo:)

HEJ HEJ Przepraszam jestem, ale mnie rozlozylo na czesci pierwsze - nie przez wczorajsze cwiczenia ale przez grype (mam nadzieje ze nie swinska :( ) Rano wstalam z lozka, wyprawilam corcie do szkoly i dalej poszlam lezec. WYBACZCIE :(:(:( Witam nowo przybyłe osóbki :) Teraz piję Coldrex i nakryta kocem siedze i mam dreszcze :( Rano była kawka i prawie pół kefirku :) A dalej nie mam pomyslu na jedzonko bo tak naprawde to nie mam ochoty na nic :(:(:(

NICK............ WIEK:...... WZROST:........ WAGA :........ CEL: magda26l.........26............166...............76..... .........55 Mu-latka..........28............170.............68...... ..........55 mariolita1212....26............ ? .............? .....................? cux.................? ............158.............51.................48 Sunflower87......22............160............63........ .........? moje.paranoje...?............. ? .............88....................67 Li.monka.........29.............168...........67........ .........57 CACo............ ? ............... ?.............?......................? julianna2009.....?................?.............77...... ............? Pauuulla24........?...............166............72..... ..........60?

NICK............ WIEK:...... WZROST:........ WAGA :........ CEL: magda26l.........26............166...............76..... .........55 Mu-latka..........28............170.............68...... ..........55 mariolita1212....26............170.............84.................65 cux.................? ............158.............51.................48 Sunflower87......22............160............63........ .........? moje.paranoje...?............. ? .............88....................67 Li.monka.........29.............168...........67........ .........57 CACo............ ? ............... ?.............?......................? julianna2009.....?................?.............77...... ............? Pauuulla24........?...............166............72..... ..........60?

No i jak tam? Ja ugotowałam obiadek, zrobiłam zakupy, teraz zjadam swój obiad:-) I biorę się za sprzątanko. A ja u Was? Magda- co dziś masz na obiad?

NICK............ WIEK:...... WZROST:........ WAGA :........ CEL: magda26l.........26............166...............76..... .........55 Mu-latka..........28............170.............68...... ..........55 mariolita1212....26............170.............84....... ..........65 cux.................? ............158.............51.................48 Sunflower87......22............160............63........ .........? moje.paranoje...?............. ? .............88....................67 Li.monka.........29.............168...........67........ .........57 CACo............18 ...............168...........75......................65 julianna2009.....?................?.............77...... ............? Pauuulla24........?...............166............72..... ..........60? Idę porobić brzuszki czy coś;)

a ja zjadłam obiad i teraz prasowanko:) ale za chwile kawusia i trzeba obiad dla męża zrobić...co on winny że ja gruba hehe

HEJ Ja właśnie zaczynam drugą maślankę :) . Zrobiłam pranie i trochę posprzątam i na 18 na aerobik :):):) A moja rodzinka jadla dzis wczorajszy bigosik bo zostało :) a ja tylko popatrzylam i nic mnie nie ruszalo :)

Magda- ja słyszałam, że chora się trzęsiesz pod kołdrą, a Ty na aerobic? :-) Ja zaraz sie zbieram po córcię do przedszkola. Paskudna pogoda u mnie, leje i leje:-( A ja nienawidze bigosu:P Za to ten garnek łazanek pachnie wyśmienicie... Ale co z tego, nie ma co się truć :D

Tak, przed południem myslalam ze mnie zegnie te chorobsko - ale wypilam cieply coldrex, 2x rutinoscorbin i tabletki do ssania i na razie jest ok :) a na aerobic musze isc bo i tak juz 2 razy opuscilam :( . pojade samochodem - nic mi nie bedzie :)

witam! czy ja równiez moge sie przyłaczyc??? ostatnio dołaczyłam do dwóch topików i niestety sama na nich zostałam i powstał monolog;////a wiec mam 176wzrostu odchudzam sie od pewnego czasu było 77,5kg jest 70kg wiec troche juz spadłam ale nadal mam oponki na brzuchu boczki i grube uda ...nie mam zamiaru byc taka chuda jak te wszytskie modelki anorektyczki ale chciałabym schudnac jeszcze 5kg i ujedrnic skóre a takze ładnie wygladac na swieta bożego narodzenia i nowy rok:) od nowego roku zaczne szukac sukienki na wesele siostry WIec chciałabym sie w jakas ładna zmiescic;)

a ja mogę ? 18 lat - 176 - obecnie 69 kg i od wczoraj walczę ;p cel 1-65 kg cel 2-60 kg i utrzymaniego ;d

NICK............ WIEK:...... WZROST:........ WAGA :........ CEL: magda26l.........26............166...............76..... .........55 Mu-latka..........28............170.............68...... ..........55 mariolita1212....26............170.............84....... ..........65 cux.................? ............158.............51.................48 Sunflower87......22............160............63........ .........? moje.paranoje...?............. ? .............88....................67 Li.monka.........29.............168...........67........ .........57 CACo............18 ...............168...........75......................65 julianna2009.....?................?.............77...... ............? Pauuulla24........?...............166............72..... ..........60? stokrotka3333....................176............70................62

Gość taka sobiue glopia ja
co mi tam ja tez sie dolanczam kiedys juz mi sie udalo wiec teraz tez moze:D:D:D pozdrawiam

Witajcie dziewczyny! Wpisujcie się do tabelki :-) Ja też mam nadzieję, ze topik nie umrze- no chyba tylko jak wszystkie osiągniemy nasze cele :D Magda- uważaj, żebyś nie padła na tym aerobiku- trzymaj się jakoś, bo z chorobą gorzej! Ja już uciekam. Będę pewnie wieczorem, bo musz epozałatwiać parę spraw w necie. Trzymajcie się🌻

NICK............ WIEK:...... WZROST:........ WAGA :........ CEL: magda26l.........26............166...............76..... .........55 Mu-latka..........28............170.............68...... ..........55 mariolita1212....26............170.............84....... ..........65 cux.................? ............158.............51.................48 Sunflower87......22............160............63........ .........? moje.paranoje...?............. ? .............88....................67 Li.monka.........29.............168...........67........ .........57 CACo............18 ...............168...........75......................65 julianna2009.....?................?.............77...... ............? Pauuulla24........?...............166............72..... ..........60? stokrotka3333....................176............70...... ..........62 kiyn...............18................176............69................60

--- taka sobie - witaj ---kiyn , stokrotka - jakie diety stosujecie ?? bo ja od dzis jestem na 10-dniowej bialkowej - mam nadzieje ze przetrwam :) wlasnie koncze pic druga maslanke :):):)

a ćwiczycie duzo ? :/ bo ja mam 3 wfy w tygodniu plus od wczoraj biegam 40 min dziennie ... na wiecej nie amm czasu bo nauka szkola itp ...

ja ogólnie dieta ŻM ;p żryj mniej i brak jakichkolwiek slodyczy czy fast foodow i tlustych rzeczy ... staram sie ejsc 4-5 posilkow dzisiaj : rano kanapka razowa w szkole kanapka razowa i na obiad pomidorowa (obiady jem normalnie ze wzgledu na masę nauki i o 17 zjem jabłuszko ;ddd najgorsze jest to ze jak komus mowie ze sie odchudzam to sie smieja ,... bo nie widza tluszczu a tylko ja go widze ;/

---kiyn , ja 2 razy w tygodniu aerobic (step) + 2 razy basen (bo córka chodzi na szkolke a ja przy okazji :) ) i do tego troche cwiczonek w domu ale bez przesady i niedlugo wezme od mojej mamy rowerek stacjonarny bo u niej sie kurzy a mi sie przyda :):) bede ogladac serialiki i wymiatac na rowerku :) hihi

mam nadzieje ze topik bedzie sie ostro trzymał:))bede tu czesto zagladac ;P czasami moze mnie nie byc bo mam szkołe na popołudnie;/ dziś; śniadanie- 2 kanapki z dżemem i serem białym,jogurt w szkole- kanapka z wędliną i ogórkiem obiad- talerz zupy pomidorowej 1mały ziemniak rybka i surówka po południu jem około 17-18godz kolacje a jesli jestem głodna po 18 to jem owoce mandarynki,jabłka,pomarancze,ub sok pomidorowy:)

magda no to ładnie ćwiczysz;d gdzie ja bym na to czas znalazla ;/ i jeszcze caly weekend pracuje aod pon do pt szkola ... masakra... no i brzuszki jeszcze robię ;)