Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda26l

DOŚĆ NARZEKANIA!!! WZIĘŁAM SIĘ OSTRO ZA SIEBIE!!! DOŁĄCZY KTOŚ ??

Polecane posty

melduje sie szybciutko ale juz uciekam do szkoły niestety mm dzis do 16:((( 9 godzin lece na sniadanko buziole;**bede ok 17

Dzień dobry! Ja tylko na chwilkę, synek daje mi dziś okropnie w kość :-( Dziś weszłam w schowane głęboko w szafie spodnie ,w rozmiarze 38!!!!!!!!!!!! Oczywiście nadal dietuję. Dziewczyny- warto!!! Tylko- zauważyłam, że moja skóra strasznie straciła elastyczność- wszystko przez moje zaniedbania w smarowaniu:-( Tak więc- smarowanie obowiązkowo!!!!! Uciekam, bo straszny płacz w łóżeczku... Wrócę jak znajdę czas. Magda- kup sobie serek wiejski light.

Gość madlen26l
SIEMANKO :) Ja właśnie jestem w pracy i jem serek wiejski (niestety zwykły nie light bo nie było w sklepie :( ) Może zjem potem jeszcze jeden. A dziś dostałam komplement że łądnie wyglądam i że wyszczuplałam. Może dzis jak bede wracać z pracy zajdę do apteki i sie zważe :) Lalki jak tylko bedziecie miały czas to piszcie, bo wsparcie jest potrzebne :) bez niego nie schudne :) :) :)

hej,ja 2 dni bez internetu bylam,takze nie moglam zajrzec i popisac:( zreszta mialam 2 wariackie dni,mnostwo rzeczy do zrobienia,i tym sposobem we wtorek zjadlam tylko sniadanie,potem caly dzien biegalam po miescie,wrocilam do domu pozno,i nic wiecej juz nie zjadlam,podobnie bylo wczoraj...wiem,ze to strasznie niezdrowo,ale coz,nie chcialam juz jesc jak wrocilam po 21...

Gość madlen26l
Hej Paula. Fakt niezdrowo było tak jesc ale z dwojga zlego lepiej nie zjesc o 21 niz jesc w nocy a potem ubolewac ze sie zgrzeszyło :) . Ja wlasnie konsumuje serek wiejski ale juz mnie mdli i nie wiem czy potem zjem jeszcze jeden :) Ach co sie nie zrobi dla szcuplejszej sylwetki :):):P

Gość madlen26l
Nie wiem czemu mam pomaranczke :( :( ???????????

Ale ze mnie wariatka !!! Juz wiem czemu , hihi wpisywalam czesc adresu z maila :P Chyba to z tego niejedzenia mi sie miesza w glowie :)

Magda,popraw sobie datę w stopce:) Bo masz tak:start : 23.22.2009. Fajnie by bylo,jakby rok mial az tyle miesiecy:)

Czesc dziewczynki:) ja dzis wstałam o 6 bo moje dziecko spać już nie chce:) zjadłam jajecznice z korniszonem i znowu sie położyłyśmy i wstałyśmy przed chwilą:) ja czekam na wage bo zamówiłam na allegro i niestety nie wiem ile waże:(

HAHAHA, Paula dzięki faktycznie :) Hej Mariolita :) Ja chyba tez bede musiala sobie jakas wage zamowic, po przeciez nie bede latac co 2 dni do apteki :P

Mariolita a jaka wage kupilas ? Elektroniczna czy taka zwykla? Bo slyszalam ze te elektroniczne nie sa tak dokladne jak te zwykle i szybko sie psuja

Gość też dziś zaczełam
a dokładnie w poniedziałek, dietka białkowa plus ćwiczenia po dwóch dniach ćwiczeń miałam kryzys, tyłek i uda bolą tak że ledwie wstaję i siadam, no ale nic, ćwiczę dalej i odliczam do Sylwestra znalazłam w domu różne płyty dvd: streching, joga, pilates, ćwiczenia na uda, pośladki i walczę, codziennie inny zestaw by się nie znudzić i by mięśnie miały urozmaicony wycisk ;-) jak to nie zmieni moich golonek w seksowne nogi i nie podniesie mojego obwisłego tyłka to chyba tylko chirurgia plastyczna trzymajcie się dziewczyny

hej dziewczyny u mnie totalna porazka dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od rana miaóam napas wilczego głodu i przyznam ze to był naprawde nieudany dzien;( a wiec pochłonełam dzis sniadanie - kanapke z pasztetem w szkole mała bułke z wedlina i ogórkiem 4 krówki na obiad rosól z zacierkami 2 ziemniaki kotleta i surówke 1 jabłko i pół czekoladay ;// yh jestem beznadziejna udało mi sie juz zrzucic 7,5kg a dzisija nadszedł dzien porazki yh

Hej. Stokrotko - kazdy przezywa czasem jakis kryzys. A to ze schudlas 7,5 kg to tylko powod do dumy :) . Ja własnie wróciłam z aerobiku. Czuje sięfizycznie bardzo dobrze. Zjadlam dzis tylko jeden serek wiejski, ale tak sie wlasnie zastanawiam czy jak teraz zjem drugi to czy nie zaszkodzi to w diecie :) A grypa chyba dalej mnie gnie, jesli jutro sie nie polepszy to chyba pojde do lekarza po antybiotyk :(:( I jeszcze jutro do szkoly na wykłady -- boszzz jak sie nie chce :(:(:(

Melduję się i ja, jak zwykle dopiero wieczorem. Więc kolejny dietowy dzień mogę zaliczyć do udanych. Coraz mniej czuję głód i coraz mniej myślę o jedzeniu a to jest bardzo dobry znak. Po drugie nie ciągnie mnie do słodyczy które zawsze były moją zgubą. Szkoda że jak ja przychodzę tzn wieczorem to większości z Was już w zasadzie nie ma. No ale przynajmniej poczytam sobie to co stworzyłyście na wąteczku w ciągu dnia.

Hej Li.monka. Ja jestem, ale widze ze czesc chyba juz sie wykruszyla niestety :(:(:( Super ze kolejny dzien jest u Ciebie udany, byle tak dalej :)

Witam! teraz to juz na pewno żadnej z Was nie ma... A ja dopiero znalazłam czas dla siebie, okropny miałam dzień. Ale udało się wytrwać, nawet nie było czasu zjeść i jadłam na siłę. Jutro też mam mnóstwo pracy, ale postaram sie zajrzeć. No i nawet się porządnie wybalsamowałam :-) Uciekam!

kupiłam wage taką za 35 zł:) były za 20 zł ale mówie zaszaleje:P jak sie popsuje to nie bedzie mi szkoda:) a mam zwykłą wage w domu i włąśnie mi sie zepsuła wiec nie wiem jak to jest z elekronicznymi....zobaczymy dieta dziś bez problemu:) mąż mi wyjada pierś kurczkową z moim super sosem i powiedział ze on też chce to jeść bo dobrze hehe tylko mam kartofla mu podrzucić do tego:)

Gość julianna2009
Hello:)))) Przepraszam ze zniknęłam na dwa dni ale moje dziecko wscieka się niemiłosiernie bo ząbkuje i nie mam nawet chwili zeby usiąśc i coś naskrobać:) U mnie dieta w toku, od dziś wspomagam się Therm Line Forte,mam nadzieje ze to coś warte bylo wydanych prawie 90 zl...:) Postaram się dołączyc aktywnie do Was ale zobaczymy co moje dziecię na to:) Uzupełnilam tabelkę NICK............ WIEK:...... WZROST:........ WAGA :........ CEL: magda26l.........26............166...............76..... .........55 Mu-latka..........28............170.............68...... ..........55 mariolita1212....26............170.............84....... ..........65 cux.................? ............158.............51.................48 Sunflower87......22............160............63........ .........? moje.paranoje...?............. ? .............88....................67 Li.monka.........29.............168...........67........ .........57 CACo............18 ...............168...........75......................65 julianna2009.....31................164.............75...... ............62 Pauuulla24........?...............166............72..... ..........60? stokrotka3333....................176............70...... ..........62 kiyn...............18................176............69.. ..............60 Chyba jestem najstarsza z Was....ehhh:D Waga dzis pokazala 75 wiec nieco skorygowalam dane..oby tak dalej a bede przeszczesliwa:) Pozdrawiam:)

mój sos jest bardzo dietetyczny (na dukanie jestem) tak więc:) 3 łyżki jogurtu naturalnego szczypta czosnku granulowanego, pół korniszona dużego, wegeta, pieprz do smaku:) polecam do mięsa i ryb

WITAM Z RANA:) Mała śpi wiec moge na chwilkę zajrzec;) Przejrzałam tabelkę i w sumie to fajnie się dobrałyśmy na tym topiku bo chyba mamy podobna ilosc kilogramów do zgubienia.Oby sie udało. Ja juz po śniadanku - 2 jajka+pomidorek+mała grzanka do tego kawka a wczesniej therm line.Wczoraj po tych tabletach mialam taki przypływ energii ze mogal góry przenosic:D Nawet gadałam chyba szybciej niz zwykle:D Zobaczymy dzis.Strach się bac...hehe. Miłego dnia wszystkim :)))

Hej Julianna . Ja niedawno wstalam, tak mi slabo jest. Ale wytrzymam :) Zaraz zjem sobei serek wiejski i bedzie ok :) A tak przy okazji, To 1.07 2002 to także mój najszczęśliwszy dzien w zyciu - urodzilam wtedy córeczke :):):)

Hej dziewczyny Piszę już na jednym topiku ale jeśli pozwolicie to też skrobnę tutaj coś czasem. Mam 31 lat a na diecie jestem 3 miesiące.Jest to mż i więcej ruchu.Ale ostatnio waga stoi w miejscu..... Magda, Mulatka mamy podobną wagę wyjściową i aktualną.Cele też zbliżone.:)

hej dziewczyny u mnie juz ok pozbierałam sie po wczorajszym!! i teraz jak mam ochote wiecej zjesc lub jakies słodycze(które kocham) to właczam ipla na te ostatnie odcinki pierwszej miłosci gdzie sabina jest w kostiumie kąpielowym i mysle sobie ze dam rade zrzucic to sadło!!!!!

Hej . Ja wlasnie wrocilam ze szkoly :) I jak zawsze zaszlysmy rytualnym zwyczajem do baru z zapiekankami, z ta roznica ze dziewczyny jadly nasza ulubiona zapiekanke - A JA NIE !!! Jestem twarda :):):) A dzis zjadlam 2 jajka gotowane + 2 herbatki Vitax :):):) I zaraz ide do tesciowej bo impreze robi - ale nic napewno nie zjem, bo po pierwsze mi sie nie chce a po drugie - BO JESTEM NA DIECIE :):):) Dzis kupilam sobie super spodnie i tunike i wygladam w nich super !!! I brzuch mam mniejszy :):):) H*U*R*R*A* !!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam :) Poczytałam Was trochę i bardzo tu miło i sympatycznie :) Chętnie będę do Was zaglądać, bo Sylwester zbliża się wielkimi krokami, a mnie jakoś słabo idzie to odchudzanie...chudnę 2-3 kg, a potem wszystko wraca, bo mam wpadki...głównie słodyczowe :) Przyda mi się ktoś, kto zmotywuje mnie do używania mojej rękawicy antycellulitowej i balsamu. Sporo o tym pisałyście. Ja swoją oczywiście zakupiłam w głębokiej wierze i postanowieniu jej używania, ale wiecie jak to jest...teraz leży i patrzy na mnie z półki zawsze kiedy biorę prysznic ;) Nie mam nadwagi, BMI mam w normie. Chodzi o ostatnie 3-4 kg z którymi nie mogę się uporać, chcę się po prostu dobrze czuć we własnej skórze... To chyba tyle o mnie na początek :) Zyczę Wam wszystkim wytrwałości i motywacji bo o to chyba najtrudniej :) Acha, mam 26 lat, żadnych dzieci, męża i dobrze mi z tym ;)