Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawełłe

Nie wiem czy mam u niej szanse

Polecane posty

Gość pawełłe

widziałem ją dwa razy,chyba była zainteresowana ale jak znalazłem jej konto na nk to nie wiem czy do niej pisać.Kończy studia ekonomie na państwowej uczelni(ja nie studiuje)zdjęcia jak gra wtenisa,jak jest na wycieczce w Turcji..itd...Ja jestem biedny.Ona też nie wydawała mi sie jakaś wyniosła czy "dziana"ale te zdjęcia...

Gość pawełłe
albo fotki z restauracji The mexican..Ja nie jadam w takich mieiscach

Gość pawełłe
dororadzi mi ktoś??

powinieneś spróbować, bo zdjęcia nic nie mówią o tym jaka ona jest tzn jaki ma charakter. Próbuj i życzę powodzenia!

Gość heehehhhhhe
"ja nie jadam w takich miejscach"...:O

Gość hhehehehe
ta restauracja jest jedną ztańszych tępaku:O

Gość wow wycieczka do turcji
tez mi wielkie rzeczy - wycieczki do turcji to najtansze wycieczki, w cenie naszego morza w sezonie albo i tansze, to sie panna pochwalila :D Mysle, ze troche pusta jest i tymi zdjeciami chce pokazac, ze jest kims lepszym, mam takie znajome, co specjalnie gdzies jada zeby tylko zrobic fotke i wrzucic na nasza klase, maja 1000 zdjec, z jakimis zaczepionymi slawnymi osobami, z wielbladami, ze wszystkim, tylko zeby pokazac jakie to fajne sa i jak dobrze im sie powodzi - zenada.

Gość UVA
Moim zdaniem powinieneś się do niej odezwać. Tak najprościej się dowiedzieć czy masz jakieś szanse, czy to wartościowa osoba czy tylko głupia lanserka.

Gość wg mnie jest normalna
każdy wkleja otki z wakacji jak sie wklej zdjęcia z mazur to nikt sie nie czepia...Była to wkleiła...Co z tego?Wg mnie normalna dziewczyna...zdjęcia obrazują to co lubi..The mexican to nie jest droga knajpa ja tam jadam a daleko mi do bogactwa..Napisz do niej

Gość przesadzaszasz

Gość żydowqska ł

Gość zgłoś do usunięcia żydowqs

Gość no a Ty co robisz i
czm sie zajmujesz powiedz cos więcej

Gość pawełłe
mam irmę ale dopiero zaczyna prosperować to początki początków.Maturę bez studiów.Ona nie pracuje a,niby nie ma bogatych rodziców ale te sporty tenis konie....itp.. Poza tym dwa razy wyszliśmy i dwa razy chcała iść do restauracji niby upierała się że zapłąci za siebie.Ale przecież to nie pasuje wiec nie pozwoliłęm jej płacić..ALe widze że ona lui jeść mimo że jest chuuuda..The mexican..,karczma z wiejskim jedzeniem i wiele innych

Gość jestes tchorzem

Gość ostatni wolny nick
Tu mnie znajdziesz:) www.przelecmnie.pl/?ref=100161 Zapraszam kotus:*

myślę, że powinieneś chociaż spróbować . nigdy się nie dowiesz, jeżeli nie spróbujesz :) to nie twoja wina, że jesteś trochę biedny, a ona może i ma takie foty, ale jednak by cię zaakceptowała :) pamiętaj: do szczęścia nie potrzeba kasy, ale miłości. radze spróbować, bo może to być twoja 2 połowa, a jeżeli nie spróbujesz, możesz stracić wielką szansę! spróbuj - nic nie stracisz, a możesz zyskać. pozdrawiam trzymam kciuki :D

Gość Zdjecia mowia wiele
Wkleja sie to co chcemy pokazac inym- dziewczyna lubi imponowac. Tez mysle, ze jest troche pusta. Jesli nie jest zbyt bogata a trenuje na kortach to mozna myslec skad ma na to kase.... Czy moze tylko udaje i wkleja zdjecia. /To jeszcze gorzej/ Skoro o niej marzysz to do niej podejdz. Inaczej zawsze bedziesz mial o niej jakes kolorowe sny.Jak podejdziesz to szybko zobaczysz na czym stoisz. Ale nie zycze Ci aby to byla Twoja druga polowka. Chyba bys takiej nie chcial

Gość jak udaje i wkleja zdjęcia
jakby udawała to nie miałaby co wkleić pozatm nie trzeba zaraz miec trenera itp ja też sobie grywam w tenisa to nie jest taie drogie 30zł godzine na pół z przeciwnikiem to 15 zło...Bez przesady i tez mam zdjęcia....po protostu żeby pokazać co lubię i jak spędzam wolny czas czasami mam też zdjęcie z lodowiska...wcale nie uważam żeby to był lans:O

Gość zgadzam sie nie przesadzajmy

Gość nie maszzz
z takim podeiściem jesli przeraziło cie że je w the mexican albo karczmie to nie masz szans

Gość jesteś beznadziejny