Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebastian21

Mam 21 lat,za 2 dni moj pierwszy raz prosze o porady

Polecane posty

Gość Sebastian21

Moze to dziwne ale mam nie cale 21 lat i zbiza sie moj pierwszy stosunek ,jaki on powinien byc ,od czego zaczac ,co zrobic zeby nie popasc wstyd,byc moze o szczegolach jakie powinny byc zachowane,dodam ze partnerka juz ma to za soba ?pytanie skierowane w szczegolnosci do kobiety .prosze o ciekawe rady z gory dziekuje

Gość normalnie w szoku jestem
Wiesz jak moj pierwszy raz wyglądał? Pieszczoty, te sprawy, chlopak zaklada gumę, już ma we mnie wchodzić a tu po sprawie. koniec. wytrysk. Jak Ci się coś takiego przytrafi to się nie przejmuj - możesz powiedzieć dziewczynie 'no widzisz kochanie, jak bardzo mnie podniecasz?' to będzie dla niej najlepszy komplement jaki może usłyszeć (no i zobaczyć;P) Poczekacie kilkanaście minut i znów będziesz mógł się kochać;) a zresztą skoro dziewczyna doświadczona to pewnie będzie wyrozumiała ;)

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaa
przede wszystkim nie dochodz za szybko, najlepiej kiedy czujesz, ze to juz przestan na chwile i skup sie na tym zeby nie skonczyc, jezeli zaczniesz ja piescic to nie zaczynaj od pchania lapek w majtki tylko zajmij sie jej piersiami, baw sie sutkami, sciskaj, ssij, caluj po szyi, po calym ciele, sam zauwazysz kiedy ona zacznie sie nakrecac, wtedy mozesz zejsc nizej iiiii korzystajcie... :) Powodzenia ;)

Gość Ciekawska Kobitka
Nie spiesz się przede wszystkim z tym żeby w nią wejść. Jak napierwszy raz to pewnie i tak długo nie wytrzymasz, ale jak ona ma już jakieś doświadczenie to powinna być wyrozumiała, może nawet Cię trochę pokieruje. Jeśli chcesz jej sprawić trochę przyjemności i tym samym zwiększyć szanse na kolejny raz to możesz: Wlączyć jakąś nastrojową muzykę, zacząć delikatnie ją całować, spokojnie rozebrać, zrobić delikatny, zmysłowy masaż, a następnie zacząć ją pieścić - liż, ssij sutki, delikatnie masuj i uciskaj piersi (ja lubie np. takie ruchy od dołu piersi, ale każda kobieta ma inaczej), inne wrażliwe miejsca to małżowiny uszne, szyja, kark, dolna część kręgosłupa, pupa, wewnętrzna strona ud, nadgarstki - poćwicz całowanie na własnej dłoni, to mniej więcej wyczujesz jakie doznania możesz zafundować swojej kobiecie :) Stopniowo możesz jednocześnie zacząć pieścić jej cipkę - bardzo delikatnie łektaczkę (powinna być już kobitka wilgotna, ale jeśli nie to poślin palec), a natępnie wkadaj delikatnie paluszek, dwa do środka i masuj ścianki pochwy. Po takim wstępie możesz zrobić jej minetkę - nawet jeśłi na początku nie wyjdzie Ci to perfekcyjnie, to i tak doceni starania, a wprawa przyjdzie z czasem:) Teraz możesz przejść do stosunku po takiej grze wstępnej. Kobieta powinna być zadowolona:) Jeśli będziecie bardzo się stresować, to możecie wypić po lampcę wina - ale nie więcej, bo możesz mieć problem z erekcją.

jeżeli to jakaś doopa z kafeterii to wystarczy Ci wielka paua... pokażesz jej i 3452 orgazmów pod rząd murowane