Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsafhashfaf3

Dalczego piękne dziewczyny są zakompleksione?

Polecane posty

Gość puuppupupup

Gość puuppupupup

Gość bardzo często tak się dzieje
przez zawistne koleżaneczki albo rodzine która jest jebnięta np matka pijaczka co skończyła tylko zawodówkę albo ojciec ....łatwo im powiedzieć nie przejmujta sie

Gość goda21
Przez otaczających je idotów, lub zazdrosnych ludzi którzy je gnoją i wmawiają głupoty, wyśmiewają, jeśli są np. biedne i niemodnie ubrane.

Gość fdf3t34535
Piękne dziewczyny to są zarozumiałe, bo jak może być inaczej?

Gość TTUUTTUU
Własnie, ja tez mam tak, że widzę że wszyscy w towarzystwie się lubią a ja trochę z boku. Mam zawsze dużo do powiedzenia, ale zazwyczaj wole siedzieć cicho. Nie wiem czy to mozna nazwać kompleksami, to raczej jakaś niesmiałośc.... Mimo, że wiem, że podobam sie facetom to w zyciu bym nie zagadala do żadnego !

Gość Nie ma brzydkich ludzi

Ludzie, ja jestem chłopakiem, pozwoliłem sobie tu wtrącić moją wypowiedź. Mi też ojciec mówił że jestem do niczego i miałem to w dupie on mi śmie takie coś mówić jak on się nawet zawodu nie chciał wyuczyć taki z niego wzór do naśladowania. Druga sprawa, wpajanie że jest się brzydką, każdy jest piękny na swój sposób nie ma takiego czegoś jak martwa piękność czyli brzydota. Pan Bóg stworzył nas na swój wzór, jesteśmy wzorem Boga. Na zakończenie moge tu dać cytat z Małego Księcia: "Dobrze widzi się tylko sercem najważniejsze jest niewidoczne dla oczu."

Gość gość_ona
Dnia ‎2009‎-‎11‎-‎24 o 14:40, Gość TTUUTTUU napisał:

Własnie, ja tez mam tak, że widzę że wszyscy w towarzystwie się lubią a ja trochę z boku. Mam zawsze dużo do powiedzenia, ale zazwyczaj wole siedzieć cicho. Nie wiem czy to mozna nazwać kompleksami, to raczej jakaś niesmiałośc.... Mimo, że wiem, że podobam sie facetom to w zyciu bym nie zagadala do żadnego !

Mam to samo.