Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Zolzy i inne potwory

Polecane posty

Gość szkoda mi was kobietki
z głupim sie nie dyskutuje bo jeszcze ściągnie do swojego poziomu i pobije doświadczeniem ...ktos miał racje cóż bo najłatwiej powiedzieć jesteś szmatą albo idź sie lecz ale z was wszystko wyłazi waszego bełkotu nie da się czytać jak sie argumenty kończą to pozostaje obrażanie

Gość dokladnie tak wlsnie tak
albo ksiazka:D wiadomo jaka

Gość u765674574574576
SKOPIOWANE: 17:20 n253 ja wciąż nie rozumiem tych głupich frazesów "trzeba nauczyć się czytać", "trzeba ją potraktowac jak przenośnie" za przeproszeniem.... co wy pie**olicie? to niby jaką szkołę czytania trzeba skończyć by zrozumieć tekst "gdy on wyjeżdża na weekend, nie pytaj dokąd" jak poj**ana musiałabym być żeby zobaczyć w tym zdaniu jakieś drugie dno lub głębokie przesłanie? egzaltyczki od siedmiu bolesci.... zdanie jest proste "nie pytaj" znaczy "nie pytaj" 17:21 marat avv No a co to za związek że każde sobie jeździ gdzie chce, a drugiego to nie interesuje? :) 17:24 n253 właśnie o to mi chodzi A jeśli już szukać przesłąnia to można znaleźć wyłącznie takie: "niech cię zupełnie nie obchodzi co on robi" i wy tu kłapiecie o tym że książka jest super? ale jeśli dla was tak wygląda super związek to szczerze wam gratuluję :D

Żyjcie normalnie. Faceci TEŻ czytają takie książki i niestety, ale śmieją się z mądrości życiowych autorek takich poradników, bo prawie żadan z nich nie miała szcześliwego życia u bioku partnera. Albo partnera w ogóle...

Gość hahahhahahahhaa
dla kobiet --książki zołzy dla facetów--nauka podrywania---to sztuka manipulacji ,nic więcej.

Bardzo dobre porównanie wyszkolenie zołzy i wyszkolenie PUA to tylko niezły interes dla wydawców ksiązęk i organizatorów szkoleń:) Reszta ludzi zna swoją wartość i próbuje budować własne szczęście i szczęście w związku bez tych płatnych seriali

Gość kurczakowy chips
Któraś z was opisała swój związek, który jakoby miał byc "cool", superhiperfajny.... Mianowicie: jej facet pisze smsa że nie wraca z pracy do domu, tylko robi wypad. Ona nie odpisuje, bo po co jej wiedzieć jaki, dokąd, z kim, tylko zaczyna się pindrować na dyskotekę. Dzwoni po kolezanki, wyłącza telefon (żeby nic jej nie rozpraszało) i jadą na dyskotekę. Ani ona, ani jej facet nie wiedzą gdzie jest to drugie, żadne żadnemu nie powiedziało o której wróci, z kim się wyszło -super! Spytajcie swoim mężczyzn / kobiet / rodziców / przyjaciół czy chcieliby żyć w takim związku? Sami zobaczycie że większość powie "oczywiście że nie". Bo po co być w takim związku? Równie dobrze można mieszkać samemu albo mieć współlokatorkę. Dla mnie taki związek jest godny pożałowania, a nie zazdrości. Niestety pewien odsetek kobiet uważa że tylko taki związek jest wartościowy i godny dzisiejszych czasów. Na szczęście niewielki odsetek. Ja w każdym razie współczuję dzieciom takich rodziców, którzy mają się wzajemnie w dupie.

Gość no i znowu jakiś baran wkleja
to samo ale żałośni jesteście zdupkowaciali panowie

Gość Czy ktos moze ma te ksiazke
w wersji internetowej? A moze rowniez Graya - kobiety z wenus a mezczyzni z marsa /albo jakos tak?/

Gość fdfddfdg
upupupupu

Autorka tematu ma racje. Obecnie potworzyły się jakieś pozy na zołze i na samca alfa. No ale przecież wystarczy nie zabierać partnerowi powietrza i wczuć się (a przynajmniej spróbować) w jego uczucia. I jeszcze myśle że jeśli nie ejsteśmy tym czego facet szuka, i tak nas zostawi czy będziemy sie przyszywac do jego rękawa czy będziemy zimne. A jakiebysmy nie były i tak odejdzie jak wyczuje że gramy. Bo kiedyś nadejdzie ten dzień kiedy przyjdzie razem zamieszkać i wtedy nie ma siły - facet zobaczy jakie ejsteśmy na prawdę.

Gość wiele osób zbyt dosłownie
wzieło tytuł tej książki do siebie nawet nie czytając jej masa konfliktów powstaje z nieporozumień prawda?

A jakiebysmy nie były i tak odejdzie jak wyczuje że gramy. Bo kiedyś nadejdzie ten dzień kiedy przyjdzie razem zamieszkać i wtedy nie ma siły - facet zobaczy jakie ejsteśmy na prawdę.' tak to prawda ale przede wszystkim - jak mozna zyc oklamujac sama siebie..? potem kobiety sa takie rozczarowane swoim zyciem - dlaczego? bo nie zyja w rzeczywistowsci, kreuja w glowie obraz idealnego swiata zbudowany na cukierkowych filmach i ksiazkach z ktorych wynika ze 'wszystko jest mozliwe'. mysla ze jakas ksiazka cudownie zamieni ich zycie.... przykre to troszke tym bardziej ze nawet inteligentne osoby z mojego otoczenia dalysie na to zlapac.

Gość to jest szok
drogie panie, ze wy nie rozumiecie, ze zolza mozna byc tylko prawdziwa, a nie farbowana. I prawdziwa zolza ulozy sobie zycie u boku fajnego faceta :)

Gość depeche15 ty jesteś walnięta
dziecinna i smutna dziewczynka jak mnie draznią twoje posty o masakra

depeche15 ty jesteś walnięta dziecinna i smutna dziewczynka jak mnie draznią twoje posty o masakra' dziekuje za podtrzymywanie topiku :*

Gość a ja jestem super zołza
to jest szok drogie panie, ze wy nie rozumiecie, ze zolza mozna byc tylko prawdziwa, a nie farbowana. I prawdziwa zolza ulozy sobie zycie u boku fajnego faceta

Gość UUPPP
w gore serca glupie baby!!!!!!!!

Gość ja pierdziele ludzie
dajcie sobie spokój niech inni czytają co chcą nikt im tego nie zabroni

'dajcie sobie spokój niech inni czytają co chcą nikt im tego nie zabroni' nie rozumiesz. nikomu niczego nie zabraniam wrecz przeciwnie- wolna wola. jedyne co , to podzielilam sie pewna refleksja na temat spoleczenstwa. (wszak to forum dyskusyjne :P )

Gość zołz nie ma
każda kobieta gdy sie zakocha z wilczycy zmienia się w owce :P

te -pardone- suki, to czesto kobiety ktore sa bardzo nieszczesliwe i maja za soba trudne zycie. a jesli chodzi o 'suki-od-urodzenia' to sa przypadki tak niesamowicie rzadkie ze nie ma sensu tego rozpatrywac w tym temacie.

Gość jbkbk
depeche wypierdalaj stad bo twoje topiki maja ten urok ze zakoncza sie na drugiej stronie pizdo nijaka

Gość zołz nie ma
lubie ciasne dupki moich kolegów

Gość do autorki depeche15
twoje topiki są nędzne a ja nie jestem ta samą pomarańczką może lepiej się wypowiadaj a nie zakładaj bzdurne tematy

Gość tez pomarancz
Do Depeche - nie uwazam aby Twoje tematy byly glupie. Nie znam wszystkich ale te ktore znam lubie czytac. Choc czesto mam zdanie zupelnie odmienne od Twojego. Kazdy ma prawo miec swoje zdanie i od tego jest forum aby wymieniac opinie. Jak komus nie odpowiada to nie musi czytac a tym batdziej pisac w tematach , ktorych nie lubi. Chamskie obcesowe uwagi swiadcza o tym kto je pisze a nie o poziomie autora tematu. Chyba wiele osob o tym zapomina. Zolzy - widocznie jest potrzeba na wyprobowanie takiej metody postepowania , skoro jest tyle dziewczyn, ktore tego probuja.

Gość Depeche znowu
chwali samą siebie pod pomarańczowym nickiem. :O

Gość tez pomarancz
Zanim kogos oskarzysz to najpierw poszukaj dowodu. Rzucanie oskarzeniami w ciemno- jakie to latwe i jakie to brudne, prawda? To nie depeche. To ja. Jak chcesz to popros moda o potwierdzenie IP. Moj jest na pewno zupelnie z innego obszaru. No i co , glupio ci ?

Gość no juz przestancieeeee
dajcie spokoj z tymi modami i IP. po prostu sie szanujmy tutaj, a oni nie beda mieli problemu z nami.