Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z problemem.

Zmienilam fryzure - chlopak ze mna zerwal!

Polecane posty

Zawsze mialam dlugie jasne wlosy do pasa jednak postanowilam zmienic w tym sezonie fryzure i zainspirowana Rihanna, Mandaryna i Paulla obcielam wlosy. Moj chlopak powiedzial ze mu sie teraz nie podobam i rzucil mnie:( Co mam robic?! Kocham go! Czy dobrze zrobil? Czy jest szansa ze go odzyskam?

pomocy!!!

Gość dżołk nawet śmieszny
:D

Gość Dinora
Ja jak obciełam włosy to się mąż do mnie 2 tyg. nie odzywał a le się ze mną nie rozwiódł. Jak się kogoś kocha to za wszystko nie tylko za fryzurę. Zastanów się czy on warty jest Twojej miłości bo jakiś mało dojrzały skoro tak zareagował. A może służyłaś mu za maskotkę do lansowania się przed kolegami ? Poczekaj przemyśl to bo to nie jest normalna reakcja, mógł się trochę po boczyć ale od razu zrywać ?

Gość kasia 40
powinnaś sie cieszyć,że już z nim nie jesteś ,bo to zwykły drań,myślę ,że ta nowa fryzura była tylko pretekstem do zerwania.Znajdziesz sobie jeszcze innego ,normalnego chłopaka,a o tym zapomnij.

Gość hehe frajer
ooo bo walne na plery i zaczne udawac stonke..haha Skad ty dorwalas takiego kolesia? wez go sobie daruj no zeby zerwal za wlosy, napewno w tej fryzurce wygladasz bardziej sexi wiec taka sie czuj i taka siebie pokazuj niech patrzy i placze co stracil.. :]

.Znajdziesz sobie jeszcze innego ,normalnego chłopaka,a o tym zapomnij." gorzej jak włosy ci odrosną a ty akurat trafisz na fana Sinead o connor :P

Kocham mojego chlopaka i chcialabym go odzyskac! Chcialam mu ta fryzure zrekompensowac udanym seksem, ale powiedzial ze juz mu na mnie nie staje! Plakalam, blagalam, a on nic! Taki dran niewzruszony! Zeby chociaz zbil mnie za to, a nie odrazu rzucal!

Gość yyy..
"Zeby chociaz zbil mnie za to, a nie odrazu rzucal!" jak jedziesz na jakis lekach to upewni sie czy wzielas dzisiaj.. :P

""Zeby chociaz zbil mnie za to, a nie odrazu rzucal!" jak jedziesz na jakis lekach to upewni sie czy wzielas dzisiaj.." A jak jeszcze nie bierze żadnych leków to najwyższa pora żeby zaczęła brać :D :D

Gość iczi
zostaw go on Cie nie kocha, nie jest Ciebie wart musi sie jeszcze dlugo uczyc w postepowaniu z kobietami

Gość CZY WY MATOLY NIE WIDZICIE ZE
TO KOLEJNA GOWNO WARTA PROWOKCJA??????????:D