Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Millennia78

Ile lat miały wasze dzieci kiedy pierwszy raz samodzielnie...

Polecane posty

Gość Millennia78

...wyszły na dwór?

Gość mama synka 15 miesięcy
Ja miałam z ponad 3 latka, ale to było w zamierzchłych czasach;) A kiedy puszczę swoje dziecko? na pewno nie prędko;)

to też zależy gdzie się mieszka. jak masz własny ogród to możesz szybciej a jak musisz polegac na osiedlowych placach zabaw to później. mój syn sam jeszcze nie wychodzi :P ja wyszłam sama jak miałam coś koło 5 lat, siostra 3. pamiętam do dziś jak stałam pod blokiem i wrzeszczalam mamooooooooooooooooooooo a ona wychylała się przez okno i coś do siebie krzyczałyśmy. a najfajniejsze jest to ze mieszkałam na ... 11 piętrze :D

Gość dfgbhnj
Ja mam 3 letniego syna. Mieszkam w spokojnej dzielnicy. Mamy kilka kroków od domu duży ogód. Jednak i tak nie puszczam synka samodzielnie bo ogród jest przy ruchliwej ulicy i nie daj Boże jakby małemu coś odbiło i przeszedł przez płot.

Gość roznie to bywa
sąsiadka swoje córki (3 i 4 lata) puszczała same na dwór,tylko ona miała okna na parterze i piaskownice pod oknami więc cały czas spoglądała na córki,a jak nie ona to zawsze jakaś inna sąsiadka która siedziała przy piaskownicy