Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka zatroskana

Nauczyciel mojego dziecka jest homoseksualista!

Polecane posty

Gość malllinaaaa
współczuję, lecz z drugiej strony skoro nie narzuca jakiś własnych idei dzieciom to nie jest źle, słyszałam raz o przypadku bodajże w pewnym polskim gimnazjum, że nauczyciel gej został zwolniony za to, że wmawiał dzieciom jakieś własne chore idee i bardzo dobrze, że go zwolnili! mądrzy rodzice i mądra dyrekcja powinna być przeciwna jakiemukolwiek wciskaniu idei dzieciom przez homoseksualistów! nauczyciel ma być od tego by uczyć, a światopoglądów, morałów i idei uczą rodzice i tak ma pozostać!

Gość Psedłonim_
Używając określenia "lesba" obraziłaś (nie okazałaś należnego szacunku) wszelkie osoby o "lesbijskiej skłonności seksualnej". Określenie "lesba" jest tak samo obraźliwe jak określenie "pedał". :-) Uważaj, Zardzewiała, na to co opuszcza zagrodę Twoich zębów. :)

{ Pełdonim -> Jakie ma szanse nieukształtowane dziecko w konfrontacji z poglądami "geja", zwłaszcza przeszkolonego w sztuce przekazywania wiedzy dzieciom?} Przeciez nauczyciel uczy tego co jest w programie! Przeciez nie będzie prowadzil lekcji pt. "Zostań gejem, będzie fajnie!"

Gość Psedłonim_
A skąd wiesz, że nie narzuca? Albo nie zacznie narzucać? A jeśli, Malinaaa, dowiesz się o tym, iż nauczycielem Twojego dziecka jest pedał, który dobierał się do Twojego dziecka, i dowiesz się oglądając nagranie video jak to robił w czasie policyjnej konfrontacji, to co wtedy?

Gość aleo
"Po trzecie, polska jest partia w convencji europejskiej praw czlowieka, ktorej artykul 8 z 12 zabrania dyskryminacji ze wzgledu na orientacje seksualna" konwencja praw czlowieka mowi takze o warunkach jakie panuja w wiezieniach... a polskie wiezienia odbiegaja od standardow i tu pytanie czy jestes obronca tylko tolerancji do pedalow czy losem wiezniow tez sie przejmujesz ?

Gość matka zatroskana
Nie chce by ten wyuzdany, niezdolny do uczuc wyzszych czlowiek uczyl Macka!

Jeżeli nie jest to jakaś smętna prowokacja, to dołączę się do poprzedników radzących autorce tego postu, żeby się leczyła. Poza tym - radzę sobie poczytać i trochę się doedukować, zanim się kogoś zliczuje. Homoseksualista to nie jest synonim słowa "pedofil". Geje to są normalni ludzie, tylko mają odmienną orientację seksualną(powiedzmy, że ich organizmy odczytują inaczej feromony). I z tego co wiem, a mam dwóch kolegów - homoseksualistów, nauczycieli zresztą, to na pewno nie zainteresują się dzieckiem!!!! A co do kwestii, że jaki dają przykład: Przepraszam bardzo, ale czy oni się miziają ze swoimi facetami w szkole? Twoje dziecko miało okazję coś zobaczyć, czy po prostu ktoś coś na mieście zobaczył i poszła fala wzburzenia. Poza tym - o ile wiem, to homoseksualizm, to nie jest grypa. Tego się nie da złapać. Albo się gejem jest, albo nie. I to, czy ten koleś będzie pracował w szkole Twojego dzieciaka, czy nie, nie ma najmniejszego znaczenia. Jeśli ma zostać gejem, to nim zostanie, nawet, gdybyś go otoczyła zdjęciami gołych bab w pokoju. Trochę zrozumienia, otwarcia i tolerancji życzę. I dajcie facetowi żyć.

Gość matka zatroskana
Moj syn ma 10 lat a nauczyciel jest polonista!

Gość Psedłonim_
Zardzewiała, Ty mnie rozbawiasz coraz bardziej. :-) Nasz, polski program, jest dzięki Bogu, jeszcze w miarę normalny. Ale hiszpański? A skąd przekonanie, że program polski jest raz na zawsze? A skąd przekonanie, że "geje" nie przefrosują własnego programu? A czy "gej" musi mieć program, żeby zaszkodzić małemu dziecku?

matka zatroskana "Nie chce by ten wyuzdany, niezdolny do uczuc wyzszych czlowiek uczyl Macka!" Jeszcze raz podkreślam - mam nadzieję, że to prov! A skąd Ty zaściankowa klempo wiesz, czy on jest wyuzdany i niezdolny do wyższych uczuć? Latasz za nim po gejowskich knajpach? Jesteś jego osobistym psychiatrą? Ty się módl, żeby rzekomo "normalny" np. nauczyciel WF-u, posiadający żonę i dziecko, Ci dzieciaka nie skrzywidził.

Gość Psedłonim_
Mądry głos w dyskusji, dziękujemy. Zoofile to także normalni ludzie ale o innej orientacji seksualnej. :)

Gość Psedłonim_
Batory, Twoja dogłębna wiedza jest porażająca.

Moim zdaniem nie ma tutaj problemu, ztroskana matko. 10-latkowie uczą sie gramatyki, czytania etc. Poza tym nauczyciele uczą tego co znajduje sie w programie... Ale jesli tak bardzo się obawiasz zmień dziecku szkołę

Pseudonim, pomiędzy orientacją seksualną a zboczeniem jest granica. Ja nie jestem za tym, żeby geje wychowywali dzieci, ale jak sobie zgodnie żyją i nie wadzą nikomu, to co komu do tego. Hetero nikt nie podejrzewa o brak uczuć wyższych, czy wyuzdanie. A tu się można zdziwić.

Gość matka zatroskana
Kochac moze sie tylko mezczyzna i kobieta a nie dwoch chlopow czy dwie baby! Nie istnieje cos takiego jak milosc homoseksualna! Ci homoseksualisci to wyuzdani zboczency, oni molestuja dzieci!

Gość aleo
"Geje to są normalni ludzie, tylko mają odmienną orientację seksualną(powiedzmy, że ich organizmy odczytują inaczej feromony). I z tego co wiem, a mam dwóch kolegów - homoseksualistów, nauczycieli zresztą, to na pewno nie zainteresują się dzieckiem!!!!" 30 % czynow pedofilskich popelniaja homoseksualisci... kolejna osoba bez argumentow zaslepiona medialna tolerancja "A skąd Ty zaściankowa klempo wiesz, czy on jest wyuzdany i niezdolny do wyższych uczuć? " a co jest nowoczesnego i postepowego w stosunku pedalow ?

Wyraziła swoją opinię. Nikomu nie chcę zmieniać poglądów. Dzieuję za dyskusję. Psełdonimie, Batory i Zatroskana matko. Cieszę się, ze mimo, ze mieliśmy odmienne znania nie posypały się K... ch... i inne niecenzuralne wrzuty! Miłego dnia!

Pseudonim, nie natrząsaj się ze mnie. Porażająca wiedza mówisz.... Ja po prostu miałam okazję poobserwować i szczerze porozmawiać z dwoma gejami. Można by powiedzieć, że z jednym się zaprzyjaźniłam. Więc trochę to środowisko znam. Przykro mi, że jeden z tych gości musiał wyjechać na stałe do Anglii, bo tutaj nie mógł normalnie żyć.

Gość Psedłonim_
Aha, Zardzewiała, kolejne odkrycie: skoro "pan" "zabawia się" z ośmiolatkiem, to to jest pedofilia ale już nie homoseksualizm. Jasne. :)

Gość aleo
"Geje to są normalni ludzie, tylko mają odmienną orientację seksualną" az sie smiac chce jak sie czyta takie argumenty... czy zoofila to dla ciebie tez orientacja sexualna czy zboczenie ?

Gość Psedłonim_
Pewien osobnik, którego profesji przypominam, napisał kiedyś znamienne zdanie: "i śmiech może być nauką, jeśli się z przywar, nie z osób natrząsa". Wystarczy, Bator, zamienić w tej sentencji tylko jedno słowo: "przywar" i zastąpić je słowem "głupot", a odnajdziesz mój prawdziwy stosunek ku Tobie. :)

Gość matka zatroskana
Nie chce zabierac Macka z tej szkoly, to dobra szkola, tylko ten zboczony homoseksualista tam bruzdzi! Jak sie go pozbyc?

Moj Kolega - nauczyciel - gej... nie interesowal się 8-latkami. Ale zawsze są wyjątki.... Wyrażałam swoja opinię. i to wszystko! Miłego dnia {papa}

Gość aleo
aha jeszcze jedno mi sie przypomnialo, w Holandii homoseksualisci wraz z pedofilami lobbuje w celu obnizenia granicy wieku legalnej inicjacji sexualnej do 12 lat daje do myslenia czyz nie ?

Gość Psedłonim_
Ja, Bator, spędziłem kiedy bite trzy doby sam na sam (sama na sama? - nie wiem, jak to napisać poprawnie po polsku) z pewną osobą, kobietą (kobietą?), która otwarcie przyznawała się do swojego upodobania do kobiet. Miało to miejsce na pokładzie pewnej żaglówki. Było dość czasu na długie, wielogodzinne rozmowy..

"30 % czynow pedofilskich popelniaja homoseksualisci..." Rozumiem, że to jest rzeczowe badanie statystyczne, przeprowadzone wśród różnych grup wiekowych homoseksualistów, oraz o różnym stopniu wykształcenia i sytuacji życiowej. Aj, nieważne... Bierzcie te widły i roznieście homosia... Widzę, że to jałowe gadanie, bez sensu. Żadna ze stron nie przekona drugiej do swoich racji.

Gość zawsze_obiektyywny
''Z ujawnionego niedawno raportu policji brytyjskiej wynika, że liczba tzw. "gejów", nie przekracza jednego procenta całej populacji. z tego samego raportu wynika, że ok. 30% odnotowanych przez policję czynów pedofilskich przypada właśnie na "gejów". Teraz test na umiejętność wykonania rachunku arytmetycznego. Skoro na 99% osób heteroseksualnych wypada 70% aktów pedofilii, a na 1% "gejów" przypada 30%, to jakie jest przełożenie tego rachunku na liczby bezwzględne? Swoją drogą, we wzmiankowanej WB zupełnie niedawno zakończono proces skazujący prawomocnie na dożywocie "geja", za wyjątkowo odrażające akty pedofilii. Warto dodać, że skazany było powszechnie szanowanym działaczem na rzecz równouprawnienia, postępu i tolerancji. Taki salonowy brylancik tamtejszych bojowników o nowoczesność i postęp w zagrodzie...'' no właśnie, a dlaczego nikt o tym nie mówi? niektórzy ludzie już powariowali całkiem, wystarczy, że odwrócisz się na ulicy za jakimś facetem ubranym na różowo i już zaczną wyzywać cię od homofobów haha i wbijcie sobie to raz na zawsze do tych pustych łbów, że kwestia podejścia do homoseksualizmu gów.no ma wspólnego z tolerancją!!! myślicie, że ludzi obchodzi to jak oni się ubierają, czeszą czy malują? nie, ale według dużej części ludzi homoseksualizm jest czymś nienaturalnym i mają prawo tak uważać a te wszystkie homo organizacje wcale nie są tolerancyjne bo np. nie tolerują homofobii i z nią walczą, a nawet walczą z ludzi, którzy nie mają żadnych uprzedzeń co do homo, ale po prostu nie uważają tego za coś normalnego, więc co to ma wogóle być? nie można już mieć własnych przekonań? powiedzmy sobie szczerze, tak naprawdę mało co takie organizacje obchodzi 'równość dla wszystkich' ich celem jest jedynie propagowanie homo i nie tyle co zniesienie uprzedzeń co do homo, ale wmawianie ludziom bzdetów, że to jest normalne i naturalne i że dzieci od małego trzeba o tym uczyć, a każdy kto nawet toleruje homo, ale nie pochwala tego to i tak według nich będzie tym 'nietolerancyjnym' i ograniczonym, ale gejki za to mogą sobie obrażać sobie inne religie i homofobów i nadal będą uważać siebie za wielce tolerancyjnych hahaha jeśli na tym polega według takich organizacji tolerancja to gów.no o niej wiedzą debile