Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka zatroskana

Nauczyciel mojego dziecka jest homoseksualista!

Polecane posty

Gość Psedłonim_
:-) Dziękuję, Kolego, za słowa uznania. Jak sam widzisz, nie są one częste...

Gość yhymmy
chociaż nie, wróć! nie moglibyśmy być homo i rozmnażać się bezpłciowo, bo wtedy nie bylibyśmy już homo, tylko raczej jakimiś obojnakami, poza tym homo występuje wśród dwóch płci, a skoro wśród danego gatunku występują 2 płcie, to przecież jedna z nich nie może wtedy rozmnażać się bezpłciowo, trochę namieszałam, ale tak czy siak, wychodzi z tego to, że normą od zawsze było to, że wśród gatunków dwu płciowych łączą się obie PRZECIWNE płcie, a homoseksualizm to tylko jakiś głupi wymysł głupich ludzi, którzy nie mają pojęcią o nauce w zakresie biologii

Gość Gala87.
O ile się nie mylę to zgodnie z Kodeksem Pracy pracownicy powinni być równo traktowani m.in. bez względu na orientację seksualną. Nie każdemu musi się to podobać, ale takie jest prawo. Poza tym warto pamiętać, że orientacja seksualna jest dobrem osobistym i porzysługuje jest prawna ochrona, także w innych niz praca dziedzinach życia.

Gość Psedłonim_
A co to jest "orientacja seksualna"?

Gość matka zatroskana
pseldonim to ty uwazasz ze jestes mezczyzna tylko dlatego ze pociagaja cie kobiety? od kiedy to pociag do kogos determinuje jakiej sie jest plci? ha ha:D a co z aseksualnymi - oni nie maja plci? a jakiej plci jest katolicki ksiadz na kuracji bromem?:D

Gość co do statystyk
procentowy udzial Polakow w przestepstwach, zwłaszca oszustwach i kradzierzach w Niemczech i na WyspachBrytyjskich jest zdecydowanie powalający. Czy nalezy zakazac wszystkim Polakom wyjazdy za granicę?

Gość Psedłonim_
Nie, koleżanko. Ja jestem mężczyzną, ponieważ mam to uznane urzędowym papierem ze stemplem. Dokument ów mogę okazać.

Gość brak tolerancji
oto artykul specjalnie dla idioty (wikipedia) Homoseksualne zachowania zwierząt – zachowania zwierząt wobec osobników tej samej płci, które zazwyczaj są typowe dla par różnopłciowych tego gatunku. Zachowania te obejmują czynności seksualne, takie jak kopulacja lub wzajemna masturbacja, oraz związane z łączeniem się w pary lub wspólną opieką nad potomstwem. Występują szczególnie często u gatunków żyjących w społecznościach np. u ptaków morskich i ssaków, w tym także wśród najbliżej spokrewnionych z człowiekiem szympansów. Odnotowano je do tej pory u ponad 1500 żyjących na wolności gatunków, a zjawisko to dobrze udokumentowano u ponad pięciuset z nich. Wśród niektórych zwierząt, np. żyraf czy bizonów zachowania homoseksualne są częstsze od heteroseksualnych.

Gość wg wikipedii
Orientacja seksualna - trwały, odczuwany wewnętrznie popęd płciowy, emocjonalny do osobników określonej płci.

Gość Psedłonim_
O płeć katolickiego księdza zapytaj jego samego. Ta moja rada odnosi się również do rabina, popa, wyznawcę buddyzmu i szeregu innych religii.

Gość Psedłonim_
Pięknie. A teraz poproszę o wyjaśnienia, dlaczego Wikipedia ma być źródłem kompetentnej i niepodważalnej wiedzy naukowej?

Gość Psedłonim_
I kto dał sobie mandat nakazania mi, żebym ja tak uważał?

Gość brak tolerancji
wychodzi na to ze tylko idioci beda argumentowac bez zapoznania sie z tematem :)

Gość kuźwa jasna
nie chce mi się tego wszystkiego czytać Ale dlaczego on ma molestować dzieci? Czy heteroseksualni molestuja dzieci? Zapoznaj sie z tym co to jest homoseksualizm, to nie pedofilia!

Gość matka zatroskana
pseldonim nikt ci nie kaze tak uwazac , ale nie wolno ci dyskryminowac homo bo pojdziesz do paki:) ja tez se np. moge uwazac ze holokaust byl dobry(od razu mowie ze nie uwazam:)), ale nie powiem tego glosno w towarzystwie bo to bedzie znaczyc ze jestem chamem, burakiem i zlym czlowiekiem:) to nie grzech tak uwazac pseldonim jak ty, tylko wstyd:)

Gość yhymmy
to nie jest kwestia żadnej tolerancji, tylko własnej moralności i etyki, a to, że nie uważam tego za słuszne to już jest mój własny poglad, który nic nie ma wspólnego z tolerancją, akceptować akceptuję, nie uważam ich za gorszych czy nie wiadomo jakich, nie miałabym żadnych oporów przed tym żeby np. podać rękę takiemu człowiekowi czy tam porozmawiać z nim, ale nigdy nie będzie dla mnie normalką dwóch facetów idących za rękę i mówiących takim tonem jakby ich wykastrowano i nikt mi nie będzie wmawiał, że to właśnie, że nie uwazam tego za normę jest kwestią nie tolerancji, poza tym widzę, że wielu z was nie zna prawdziwego znaczenia tego słowa i te słowo jest baaaardzo często nadużywane, zauważyliście, że w dzisiejszych czasach niemalże każda krytyka jest odbierana jako nietolarancja? chory swiat

Gość brak tolerancji
wikipedia nie, natomiast jesli sie zrobi wysilek klikniecia w odsylacze... mysle ze wikipedia w tej sytuacji jest pewniejszym zrodlem niz statystyki policji brytyjskej do ktorych nikt nie ma linka (za to wszyscy widzieli i zgadzaja sie)

Gość Psedłonim_
Co do tego, brak tolerancji, nie ma nikt śladu wątpliwości od momentu pojawienia się twojego pierwszego wpisu.

Psełdo, słowa uznania za bardzo ekscytujące wsadzanie... kija w mrowisko:) Natomiast z poglądami zarówno Twoimi jak i Autorki w tej kwestii absolutnie się nie zgadzam. Raz, że zgwałcić jej dziecko płci męskiej będące w szkole średniej może w bardziej wyrafinowany sposób również kobieta (czytaj: uwieść). A dwa, że wyznacznikiem męskości nie jest to, co w co ów osobnik wkłada. Sam zresztą to rozumiesz, dzieląc z grubsza posiadaczy penisów na facetów i prawdziwych mężczyzn, nie mówiąc o gejach. Ja do innej kategorii zaliczam jeszcze starozytnych Rzymian, duchownych i Szkotów, główbnie z powodu posiadania spódniczek:p

Gość matka zatroskana
poza tym wez se dowolna encyklopedie najnowsza to to samo przeczytasz co w wikipedii:) swiecka encyklopedie nie "Wasz Dziennik" i inne:)

Gość Gala87.
Ależ oczywiście, że każdy ma swoje zdanie, jednak prawo pozostaje prawem...

Gość Psedłonim_
Jeśli będzie potrzeba, pójdę. To nie będzie pierwszy przypadek zamknięcia człowieka w kryminale za jego poglądy. Przypomnij sobie czasy bolszewicko-faszystowskie.

Gość yhymmy
haha o taaak wikipedia to najlepsze i największe żródło wiedzy :) wali mnie to co pisze jakaś nędzna wikipedia (z której zresztą wszyscy mają polew) według naukowców homoseksualizm nie jest normą i mają na to niezbite dowody, których jeszcze nikt nie podważył i koniec kropka

Gość Psedłonim_
Bez urazy, Kolego, to nie jest miejsce na przedstawianie racjonalnych argumentów, którą to zasadę notorycznie zresztą sam łamię. Pogadamy kiedyś na spokojnie. :)

Gość brak tolerancji
Niestety po roznego rodzaju publikacje naukowa trzeba wybrac sie do biblioteki, to jeszcze artykul z Wprost... moze tez nie wiarygodny? Pingwiny Humboldta to najsłynniejsi geje wśród ptaków Seks albo życie - mógłby powiedzieć samiec raka luizjańskiego do napotkanego cherlaka tego samego gatunku. Mniejszy samiec odwraca się na grzbiet i przyjmuje pozycję samicy, by uniknąć morderczego cięcia szczypiec. Spośród tych raków, które umieszczone w doświadczalnym akwarium nie przystały na seksualną propozycję siłacza, po pięciu dniach przy życiu pozostała jedna piąta. REKLAMA Odkrycie, że skorupiaki odbywają tzw. pseudokopulacje, zaskakuje, gdyż takie doniesienia dotyczyły dotychczas głównie ssaków. Zachowania homoseksualne m.in. ustalają hierarchię wśród samców żyrafy. Splatanie szyj i wspinanie się na siebie to prawie 80 proc. zachowań obserwowanych wśród byków. Podobnym celom służą orgie samców delfinów butlonosych, orek i manatów. Błąd Darwina - Homoseksualizm nie jest produktem ubocznym jedynie ludzkiej kultury. Nie jest też niczym nienaturalnym. Karol Darwin się mylił. Pora zrewidować teorię doboru płciowego, gdyż nie wyjaśnia ona istoty homoseksualizmu - uważa prof. Joan Roughgarden ze Stanford University. Przekonuje o tym także otwarta niedawno w Muzeum Historii Naturalnej w Oslo wystawa "Wbrew naturze?" (czynna do 19 sierpnia tego roku). Skłonność do własnej płci miewają również zwierzęta udomowione. Bywa, że sprowadzony do gospodarstwa baran rozpłodowy woli od owiec inne barany. W czasie rui do 16 proc. tryków nigdy nie kryje samic. Podobne zachowania są powszechne wśród dzikich gatunków owiec. Samce owcy kanadyjskiej żyją w homoseksualnych grupach, w których więzi utrzymywane są przez stosunki analne. Jeśli któryś z baranów odrzuca taką formę kontaktów, staje się społecznym outsiderem. Sześć procent samców czerwonaków czuje pociąg wyłącznie do samców - odbywa tańce godowe, kopuluje i do spółki z towarzyszem przejmuje gniazdo z jajami. O dziwo, takie pary są często lepszymi rodzicami niż tradycyjne stadła. Silne ptaki budzą respekt sąsiadów, więc zajmują większe terytorium. W efekcie ich pisklęta są lepiej karmione. Najsłynniejsi geje wśród ptaków to pingwiny Humboldta. W niemieckim ogrodzie zoologicznym w Bremerhaven samce tych ptaków dobrały się w pary i próbowały się rozmnożyć, wysiadując kamienie. Próba przywrócenia normalnej sytuacji skończyła się fiaskiem. Sprowadzone samice zostały zignorowane. Interwencja odbiła się za to szerokim echem w środowisku homoseksualistów. Okrzyknięto ją aktem nietolerancji wobec wolności seksualnej zwierząt. Naukowcy zaś kolejny raz roztrząsali, na ile to zachowanie ma biologiczne, a na ile społeczne podłoże.

Gość matka zatroskana
yhymmy - a czemu dwoch gejow o damskich glosach uwazasz za nienormalnych? ludzie sa rozni- grubi hetero z grubymi glosami, chudzi hetero z cienkimi glosami, rozne mieszanki, kolorowi, lysi, niepelnosprawni:) co uwazasz za NORMALNOSC?

Gość Psedłonim_
Tadeusz Konwicki, moje drogie Szukanie, w swojej słynnej książce "Kalendarz i klepsydra" odnotowuje takie zdarzenie: oto ze szkoły podstawowej wraca jedna z jego córek i relacjonując to, co się działo, z pewnym niezrozumieniem w oczach prosi ojca o wyjaśnienie pewnej sprawy. Okazuje się, że ktoś na drzwiach toalety uwidocznił niezwykle głęboką myśl, zawartą w słowach: "płeć jest nieważna, gdy w grę wchodzi uczucie". ("Kalendarz i klepsydra została wydana w połowie lat siedemdziesiątcy XX. wieku - notka nie dla Ciebie, ale dla "ogółu". :)