Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka zatroskana

Nauczyciel mojego dziecka jest homoseksualista!

Polecane posty

Psełdonimie... Jeżeli oczekujesz innej odpowiedzi to sam jej sobie udziel. A tym czasem mnei możesz uznac facetem, bo wczoraj skorzystalam z męskiej toalety, bo damska była zepsuta....

Gość Psedłonim_
(Pytać po raz czwarty, Zardzewiała, na jakiej podstawie uważałaś tego człowieka za mężczyznę, już nie będę. :) Trudno przecież dyskutować z urzędowym dokumentem. :) Skoro urzędnik stwierdził, że jest mężczyzną, to ja w tej sprawie nie mam nic więcej do powiedzenia. :) Poddaję się, Zardzewaiała, rzucam szablę na ziemię i oddaję Ci pole...

Poza tym ja nie staram sie być wielkim obrońca gejów i lesbijek. Ale staram sie postawic w ich sytuacji to musi byc cholernie trudne życie i na pewno nie jest im łatwo. Dlatego nie interesuję się kto z kim sypia... ale homoseksualista to tez człowiek... dajmy im spokój!

Gość Psedłonim_
Jak raz, Zardzewiała, mnie także nie interesuje, z kim kto sypia. Nie mój cyrk, nie moje małpy. Ale nie mam życzenia, żeby pedał był nauczycielem i wychowawcą mojego dziecka.

Gość zycie pedofila..

Gość tez jest trudne

Gość Psedłonim_
I drugie, Zarzewiała: każdy człowiek jest istotą ludzką. Homoseksualista jest człowiekiem. Ciężko dotkniętym przez los, tak jak każdy inny, chory człowiek - np. na raka płuc. Dlatego, co pisałem już niejednokrotnie, należy się homoseksualiście współczucie, wsparcie, troska, wszelka pomoc, wrażliwość, delikatność a nade wszystko - miłość.

Gość aleo
nie wiem czy wiesz ale homosie domagaja sie powstania urzedowo nowej plci... naucz sie myslec indywidualnie dziewczynko zaslepiona tolerancja

Gej, czy nie gej... Nauczyciel uczy tego co jest w programie... Bedzie uczył jak każdy inny nauczyciel, przecież... Myślisz, że z wielkim podnieceniem będzie opowiadął na lekcjach to czego inni nie mowią np. to, że Safona ze starożytnej Grecji była lesbijką?! I że platonowi tez zarzucają homoseksualizm?! Przecież nei będzie prowadził lekcji na temat: "Gej, jak dobrze nim być"

Gość aleo
dzieci spedzaja duzo czasu w szkole i nauczyciele sa jakiegos rodzaju autorytetem, czy autorytetem moze byc zboczeniec ? w mojej ocenie nie...

Gość Psedłonim_
I trzecie, Zardzewiała: "gejowi", czyli pedałowi - mówiąc bardziej po naszemu, nie należy się żaden szacunek ze strony innych ludzi, ponieważ on sam w sposób świadomy pozbawił się szacunku dla siebie samego. Wybierając "gejowski" styl życia, postawił siebie w rzędzie tych wszystkich, którzy pławią się we wszelkiej pederastii, jak np. zoofile. Dlatego temu procederowi należy mówić zawsze, konsekwentnie i stanowczo: NIE!

Pamiętam że w liceum mialam tylko jedna nauczycielke z powołania. Jedną na... bodaj 16. Inni nauczyciele siedzieli na lekcjach jak za karę... To było bardziej męczące... Uwierzcie. U nauczyciela na prawdę liczy się powolanie.

Gość Psedłonim_
Już uważam lesbijkę za kobietę, Zardzewiała. To znaczy nie zamierzam z Tobą na ten temat dyskutować. W przypadku wątpliwości wystarczy okazać dowód osobisty. :-) Choć, uświadomiłem sobie właśnie ze zgrozą, że w nowych dowodach osobistych nie opisuje się urzędowo płci. Kicha, Zardzewiała...

Poniekąd masz rację Psełdonimie. Ale nie jestem lesba i nei wiem, czy w ich przypadku sie coś wybiera (pedalski styl życia) , czy leczy... Ja nie chcę was tu uczyć tolerancji i szacunku do drugiego czlowieka... wrażam swoją opinie.

Gość Psedłonim_
I tu się mylisz, Zardzewiała. :) W nowoczesnej Hiszpanii wprowadzono do szkół podstawowych specjalny program, który ma nauczyć dzieci "tolerancji" wobec pedalstwa. W ramach specjalnych zajęć urządza się nawet zabawy bycia "gejem" lub "lesbijką" - "na niby". :) Fajne, co?

Gość Psedłonim_
Droga Zardzewiała, użycie określenie "lesba" przez osobę zarzucającą mi brak tolerancji wobec zjawiska pedalstwa jest zgoła lekkim nieporozumieniem. :) Chyba nie tak chciałaś powiedzieć?

Gość Psedłonim_
:-) A jeśli by się okazało, Zardzewiała, że ów człowiek - świetny wg. Ciebie nauczyciel, miał skłonność ku żyrafom, to także byś się upierała, że może uczyć Ciebie lub Twoje dziecko? W końcu jeden lubi chodzić do łóżka z drugim panem, a inny pan ma przyjemność wtulając się ciepłe futerko królika...

Gość Psedłonim_
Od Twojego stwierdzenia, Zardzewiała, już zupełnie blisko do następnego odkrycia. Dzięki temu, że ten człowiek był "gejem", był lepszym nauczycielem niż nie jednen nauczyciel "niegej". :)

Uzywając określenia "lesba" - nei zarzucam jej że jest podczłowiekiem... że nie posiada płci! Poza tym rozmawiamy o homoseksualistach, a nie o zoofilach.

Gość brak tolerancji
po pierwsze czy male dziecko naprawde interesuje sie orientacja seksualna nauczyciela? Czy wy w podstawowce czy w liceum mieliscie okazje zapoznac sie z zyciem seksualnym nauczycieli??? Po drugie, homoseksualizm to nie jest choroba, nie mozna sie tym zarazic, albo ci sie podobaja kobiety albo mezczyzni. Po trzecie, polska jest partia w convencji europejskiej praw czlowieka, ktorej artykul 8 z 12 zabrania dyskryminacji ze wzgledu na orientacje seksualna, wiec jak ci sie cos nie podoba to zabierz dzieciaka ze szkoly, i nie zawracaj dupy ludziom

Próbujesz nieudolnie wykorzystywac moje stwiedzenia przeciwko mnie! Nie powiedzialam,że byl wspaniałym nauczycielem dlatego, że jest gejem! Moim zdaniem orientacja seksualna nie ma tu nic do rzeczy!

Gość Psedłonim_
Dziecko być może nie. Ale co będzie, jeśli "gej" się zainteresuje poglądami dziecka?

Gość Psedłonim_
Jakie ma szanse nieukształtowane dziecko w konfrontacji z poglądami "geja", zwłaszcza przeszkolonego w sztuce przekazywania wiedzy dzieciom?

Gość Psedłonim_
Nieudolnie, Zardzewiała? Proszę bardzo. Ale moją nieudolność należałoby czymś wykazać. Spróbuj to zrobić.

Gość Psedłonim_
Widzę, że masz wsparcie, Zardzewiała. :) Ktoś stwierdził rozumnie, że homoseksualizmem nie można się zarazić. Rakiem kości także nie można się zarazić. Zapytaj zatem koleżankę, czy skoro rakiem kości nie idzie się zarazić, to rak kości z tego powodu przestaje być ciężką chorobą?

Gość matka zatroskana
Wiec co mam robic by tego wstretnego homoseksualiste wykurzyc ze szkoly? Przeciez homoseksualisci to ludzie rozwiazli, nie umieja kochac , uprawiaja tylko wyuzdany homoseksualny seks Bogu niemily!

Toc Ci mówię, Pełdonimie, że wryażam tu cały czas zdanie na temat tego, że brałam lekcje u geja. I że nie widze tu nic złego. Pomimo tego, że był gejem uważam go za świetnego FACETA! A Ty odwróciłeś kota ogonem, że dobrym nauczycielem był wlaśnei dzieki homoseksualizmowi!

Gość Psedłonim_
Odnotowałem również, Zardzewiała, że "polska jest w convencji" :)))